telefoon 0318 - 58 09 58
ma - do: 09:00 - 18:00 vr.: 09:00 - 20:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

14 dagen Handelsroute cruise - MSC Meraviglia

Ervaar deze 14-daagse Middellandse Zee cruise, met vertrek vanaf Hamburg. Deze cruise vaart 9 verschillende havens aan, waaronder Lissabon, Gibraltar (Groot-Brittannië), Valencia, Marseille en Genua. De Meraviglia is het nieuwe vlaggenschip van MSC Cruises. Met een overdekte Mediterraanse promenade, een waterpark, 12 eetgelegenheden en Cirque du Soleil shows zijn er redenen genoeg om voor een cruise te kiezen met de gloednieuwe MSC Meraviglia!

  • Grootste aanbieder met vertrekgaranties
  • Persoonlijk contact
  • Aanbetalen niet verplicht
  • Veilig online boeken
  • Aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds
1-persoonshutten zijn op aanvraag. U dient hierbij rekening te houden met een toeslag van 100%.
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen.
  • Boek nu voordelig Als u nu uw reis boekt, bent u zeker van een lage prijs.
  • Boek nu en betaal later U kunt nu boeken en op een later moment betalen
  • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Route Handelsroute cruise

Dag 1: Nederland - Hamburg

Transfer van Nederland naar Hamburg. 

Hamburg is na Berlijn de grootste stad van Duitsland en één van de Duitse toplocaties voor media en industrie. Hamburg is tevens de op één na grootste havenstad van Europa en de op acht na grootste havenstad ter wereld.

Dag 2: Plezier op zee

Plezier op zee.

Dag 3: Le Havre, Frankrijk (aankomst 8.00 uur, vertrek 20.00 uur)

Le Havre is een grote havenstad in Normandië in het noordwesten van Frankrijk. Le Havre betekent 'de zeehaven'. De naam weerspiegelt de status van deze actieve maritieme stad met de oudste zeilclub van Frankrijk.

Dag 4: Southampton, Groot-Brittannië (aankomst 8.00 uur, vertrek 20.00 uur)

Southampton is een grote havenstad aan de zuidkust van Engeland. Het ligt in het mooie graafschap Hampshire en vormt de toegangspoort tot veel historische bezienswaardigheden in Zuid-Engeland. Deze universiteitsstad heeft één van de langste middeleeuwse muren in Engeland en een fascinerend Tudor House Museum, dat werd gebouwd in 1496.

Dag 5: Plezier op zee

Plezier op zee

Dag 6: La Coruña, Spanje, aankomst 8.00 uur, vertrek 15.00 uur

Gelegen in het uiterste noordwesten van Spanje. De stad ligt op een landtong tussen twee baaien van de Atlantische oceaan. De haven is één van de grootste inkomstenbronnen van de stad. Meer dan 2000 jaar geschiedenis vinden we binnen de stadsgrenzen van La Coruña.

Dag 7: Lissabon, Portugal (aankomst 14.00 uur)

Met elegante pleintjes en het bijzondere karakter van wijken zoals Alfama en Baixa is de sfeer in Lissabon zonniger en vrolijker dan het melancholische muzikale erfgoed van de fado doet vermoeden! Ontdek het reusachtige standbeeld van Cristo Rei dat over Lissabon uitkijkt vanaf de oever van de rivier de Taag en de brug van Vasco da Gama, één van de langste bruggen in Europa.

Dag 8: Lissabon, Portugal (vertrek 13.00 uur)

Lissabon, Portugal (vertrek 13.00 uur)

Dag 9: Gibraltar (aankomst 13.00 uur, vertrek 20.00 uur)

Een stukje Engeland in het zuidelijkste puntje van Spanje. Veel cruiseschepen passeren hier, maar als u de kans krijgt tijdens uw cruise Gibraltar aan te doen, dan krijgt u een leuke dag in Little Britain met berberapen en de alombekende rots.

Dag 10: Plezier op zee

Plezier op zee.

Dag 11: Valencia, Spanje (aankomst 7.00 uur, vertrek 15.00 uur)

Voor velen biedt Valencia's plek aan de Middellandse Zee genoeg reden om de stad te bezoeken. Als de derde grootste stad van Spanje en een van de belangrijkste haltes voor cruiseschepen.
In de laatste 15 jaar dat het grote iconische Ciudad de las Artes y Ciencias culturele complex is opgericht, biedt de moderne plek steeds meer hippe nieuwe bars, restaurants en boetieks en hebben zij het historische centrum van de stad weer nieuw leven ingeblazen. Valencia heeft ook haar strand en haven opnieuw ingericht, wat duidelijk te zien is vanuit uw cruiseschip. 

Dag 12: Marseille, Frankrijk (aankomst 13.00 uur, vertrek 19.00 uur)

Bent u klaar om Marseille te verkennen tijdens uw cruise? 
Tijdens uw cruise naar het zuiden van Frankrijk moet u weten dat Marseille de bekendste en dichtst bevolkte metropool van het land is na Parijs en Lyon. Wanneer u uitstapt uit uw MSC cruiseschip zijn de cafés rond de Vieux Port, waar verse vis rechtstreeks uit de boten op quai des Belges worden verkocht, geweldige plekken om het stadsleven te bewonderen. 

Dag 13: Genua, Italië (aankomst 09.00 uur)

Vanaf Genua reizen we per touringcar naar ons hotel in Duitsland of Frankrijk voor diner en overnachting.

Dag 14: Duitsland - Nederland

De laatste dag van deze prachtige cruise-vakantie. In de middag komt u aan op ons centrale overstappunt. Aansluitend reist u per servicelijn terug naar uw opstapplaats.

MSC Meraviglia

MSC Meraviglia zit vol met bijzondere eigenschappen die de perfecte ervaring op zee kan bieden voor elk seizoen. Aan boord kunt u genieten van een uitstekende, authentieke eetgelegenheden en entertainment met nieuwe panoramische gebieden, een innovatief uitzicht op de oceaan aft lounge, een promonade gelegen op twee dekken met een 480 m² LED-dome en een spectaculair amusementsgebied verbonden met een openluchtwaterpark.

Tilt entertainment op zee naar een ongekend niveau
Geniet van exclusieve wereldklasse shows uitgevoerd in innovatieve locaties zoals de Carousel Lounge en de multifunctionele karaoke bar, comedy club, de TV-studio Bar. De jongere gasten kunnen profiteren van een super-pretpark met sportcentrum om te sporten, spelletjes overdag te spelen en feesten tot in de vroege uren. De hele familie kan genieten van uren plezier in een van de meest ingewikkelde en spannende waterparken op zee.

Een gastronomische ontdekkingstocht
Een keuze uit 12 verschillende eetgelegenheden belooft iets bijzonders voor ieder wat wils. Ontdek de bars en lounges aan boord. Geniet van een verfrissing en ontspanning in de ideale sfeer op elk moment van de dag.
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Do
Vrijdag
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Industrielaan 8
3903 AB Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
23:39:16 | 0,33 | bolderman | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch