telefoon 0318 - 58 09 58
ma - do: 09:00 - 18:00 vr.: 09:00 - 20:00 zat.: 10:00 - 16:00

14 dagen Handelsroute cruise - MSC Preziosa, 6 oktober 2017

MSC Preziosa is een meesterwerk van design en Italiaanse elegantie. Dit cruiseschip markeert een nieuw tijdperk, waarin geavanceerde technologie en moeiteloze schoonheid tot een perfecte synergie leiden. MSC Cruises' toewijding aan u als gast is nergens duidelijker te merken dan in de ongeëvenaarde entertainmentprogramma's en faciliteiten die worden geboden aan boord van MSC Preziosa. Het schip biedt u ook een ongekend gevoel van ontspanning aan, met intieme ruimtes met rustgevende kleuren en gedempte verlichting. Ook zult u zeker genieten in comfortabele ruimtes met de grote ramen met prachtige uitzichten. Over elk detail is nagedacht om u te vermaken, dan wel volledig tot rust te laten komen. Boek deze prachtige cruise bij Bolderman Excursiereizen!

  • Grootste aanbieder met vertrekgaranties
  • Persoonlijk contact
  • Aanbetalen niet verplicht
  • Veilig online boeken
  • Aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds
1-persoonshutten zijn op aanvraag. U dient hierbij rekening te houden met een toeslag van 100%.
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen.
  • Boek nu voordelig Als u nu uw reis online boekt, bent u zeker van een lage prijs.
  • Boek nu en betaal later U kunt nu boeken en op een later moment betalen
  • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Het dag-tot-dag programma

Dag 1: Amsterdam

Transfer naar het schip in Amsterdam.

Dag 2: Vertrek uit Amsterdam 9.00 uur

Hele dag op zee.

Dag 3: Hamburg, Duitsland, aankomst 7.00 uur, vertrek 18.30 uur

Hamburg is na Berlijn de grootste stad van Duitsland en één van de Duitse toplocaties voor media en industrie. Hamburg is tevens de op één na grootste havenstad van Europa en de op acht na grootste havenstad ter wereld.

Dag 5: Le Havre, Frankrijk, aankomst 8.00 uur, vertrek 21.00 uur

Le Havre is een grote havenstad in Normandië in het noordwesten van Frankrijk. Le Havre betekent 'de zeehaven'. De naam weerspiegelt de status van deze actieve maritieme stad met de oudste zeilclub van Frankrijk.

Dag 6: Southampton, Engeland, aankomst 8.00 uur, vertrek 18.00 uur

Southampton is een grote havenstad aan de zuidkust van Engeland. Het ligt in het mooie graafschap Hampshire en vormt de toegangspoort tot veel historische bezienswaardigheden in Zuid-Engeland. Deze universiteitsstad heeft één van de langste middeleeuwse muren in Engeland en een fascinerend Tudor House Museum, dat werd gebouwd in 1496.

Dag 8: La Coruña, Spanje, aankomst 8.00 uur, vertrek 15.00 uur

Gelegen in het uiterste noordwesten van Spanje. De stad ligt op een landtong tussen twee baaien van de Atlantische oceaan. De haven is één van de grootste inkomstenbronnen van de stad. Meer dan 2000 jaar geschiedenis vinden we binnen de stadsgrenzen van La Coruña.

Dag 9: Lissabon, Portugal, aankomst 13.00 uur, vertrek 20.00 uur

Met elegante pleintjes en het bijzondere karakter van wijken zoals Alfama en Baixa is de sfeer in Lissabon zonniger en vrolijker dan het melancholische muzikale erfgoed van de fado doet vermoeden! Ontdek het reusachtige standbeeld van Cristo Rei dat over Lissabon uitkijkt vanaf de oever van de rivier de Taag en de brug van Vasco da Gama, één van de langste bruggen in Europa.

Dag 10: Gibraltar, aankomst 15.00 uur, vertrek 21.00 uur

Een stukje Engeland in het zuidelijkste puntje van Spanje. Veel cruiseschepen passeren hier, maar als u de kans krijgt tijdens uw cruise Gibraltar aan te doen, dan krijgt u een leuke dag in Little Britain met berberapen en de alombekende rots.

Dag 12: Barcelona, Spanje, aankomst 8.00 uur, vertrek 14.00 uur

Cosmopolitisch, geanimeerd, jong: het verhaal van Barcelona wordt verteld langs de Ramblas, op de heuvel van Montjuic met zijn panoramisch uitzicht, in de structuur van de kathedraal Sagrada Familia en in de karaktervolle wijken Barrio Gotico en Pueblo Español.

Dag 13: Genua, Italië, aankomst 9.00 uur - Duitsland

We ontschepen in Genua en rijden per touringcar naar ons overnachtingshotel in Duitsland.

Dag 14: Duitsland - Nederland

De laatste dag van deze prachtige cruise-vakantie. In de middag komt u aan op ons centrale overstappunt. Aansluitend reist u per servicelijn terug naar uw opstapplaats.

MSC Preziosa

Reis de wereld rond in luxe op het ecologische schip MSC Preziosa.  

De klassieke inrichting en het gedetailleerde vakmanschap van onze schepen omvat een echt stenen plein en spectaculaire pronkstukken zoals de geweldige Swarovski-kristallen statige trap en een betoverend 'infinity pool'.  

Bekroonde favorieten zoals de MSC Aurea Spa met schoonheids- en wellnessbehandelingen die spanningen doen verdwijnen. En de exclusieve luxe van MSC Yacht Club,een schip in een schip concept bestaande uit exclusieve suites, butlerservice, speciale voorzieningen en privédekken. Krijg exclusieve toegang tot de vrijetijdsvoorzieningen van wereldklasse, zoals een volwaardig casino en een theater zo groot als op Broadway. Ontdek diensten die uitsluitend aangeboden worden op de MSC Preziosa, zoals de smaakvolle Eataly slowfoodkeuken, het zonnedek met spabehandelingen en de Tiki bar voor kinderen en tieners. 

Van het spetterend leuke Doremi Castle aquapark voor kinderentot Vertigo,de langste waterglijbaan (een minimum lengte en leeftijd kan van toepassing zijn) op zee, bekroond met de titel ‘Beste Innovatie’door Cruise International in 2013; het schip zit boordevol voorzieningen voor kinderen en tieners. 

Het Galaxy restaurant en zijn open keuken serveren de hele dag door heerlijke gerechten en met een panoramische disco zult u zich ook in de avond geen enkel moment vervelen. 

Op de MSC Preziosa is nog veel meer voor u om te ontdekken, dus laat u meeslepen door de ontspannen mediterrane levensstijl en geniet van elk moment op deze reis naar de mooiste plekken op aarde.
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Do
Vrijdag
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Industrielaan 8
3903 AB Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
Fax +31 (0)318 51 51 28
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL53 ABNA 0538 1816 99
00:59:40 | 0,91 | bolderman | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch