telefoon 0318 - 58 09 58
ma - do: 09:00 - 18:00 vr.: 09:00 - 20:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

4 dagen Kerstmarktcruise over de Rijn - MS Prinses Christina

Stap aan boord van de Prinses Christina voor een prachtige cruise over de Romantische Rijn. Aan boord kunt u genieten van een prima verzorging en de gastvrije bemanning zorgt ervoor dat het u aan niets zal ontbreken. Laat u meenemen naar het sprookjesachtige Rüdesheim, het oude en mooie Koblenz met als laatste bestemming Domstad Keulen. Bezoek de kerstmarkten met de sfeervolle verlichting, vele kraampjes en heerlijke lekkernijen. Al varend van stad naar stad heeft u uitzicht op een steeds wisselend landschap met fraaie burchten en kastelen.

  • Grootste aanbieder met vertrekgaranties
  • Persoonlijk contact
  • Aanbetalen niet verplicht
  • Veilig online boeken
  • Aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* onder voorbehoud van annuleringen
  • Boek nu voordelig Als u nu uw reis online boekt, bent u zeker van een lage prijs.
  • Boek nu en betaal later U kunt nu boeken en op een later moment betalen
  • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan

Vrijdag: Nederland – Rüdesheim en inscheping

Via onze servicelijnen komen we aan bij ons centrale overstapplaats, waar u wordt ontvangen met een kopje koffie of thee. Aansluitend rijden we naar Rüdesheim waar de Prinses Christina op u wacht. Begin van de middag kunt u inschepen en uw koffers op het schip achterlaten om vervolgens een kijkje te nemen in het mooie Rüdesheim. 

Rüdesheim is een bekend wijnstadje, beroemd om de Drösselgasse met de vele wijnbars. Het stadje wordt omgeven door de vele wijngaarden.
Boven Rüdesheim ligt het Niederwalddenkmal, gebouwd in 1871. De kerstmarkt in Rüdesheim am Rhein is een echte familiemarkt. Er staan ambachtslieden, kunstenaars en er worden spullen verkocht. Je kunt met een kabelbaan, er zijn optredens op het podium. Er staan maar liefst 125 kraampjes op de markt.

Zaterdag: Rüdesheim – Koblenz

Deze ochtend zetten we koers naar Koblenz, prachtig gelegen aan de monding van de  Moezel in de Rijn. Op dit punt bevindt zich de Deutsches Eck waar een groot monument staat ter ere van Keizer Wilhelm I. In de Altstadt van Koblenz bevinden zich veel winkels, bezienswaardigheden en Weinstuben.
Over de Moezel bevindt zich één van de oudste bruggen in Duitsland, de Balduinbrug uit de 14e eeuw
Op de rechteroever van de Rijn ligt het fort Ehrenbreitstein, een 19e eeuws fort, ooit na Gibraltar de grootste rotsvesting van Europa. Vanaf de oever van de Rijn gaat een kabelbaan naar Ehrenbreitstein, absoluut een aanrader. Na de lunch kunt u van boord gaan en heeft u de hele middag om de kerstmarkten te bezoeken en met eigen ogen te ontdekken waarom Koblenz één van de mooiste steden van Duitsland wordt genoemd.
 

Zondag: Koblenz – Keulen

Tijdens het ontbijt zetten we koers richting Keulen waar we tegen 15.00 zullen aan leggen.
De stad is beroemd om zijn rijke geschiedenis en architectuur. De Dom van Keulen is een gotische kathedraal in het centrum.Het is de hoofdkerk van het aartsbisdom Keulen. Daarnaast is het de grootste kathedraal in Duitsland en tevens een van de grootste in heel Europa.
De Altstadt van Keulen is zeker een bezoek waard. Er bevinden zich vele weinstuben en restaurantjes. 
De kerstmarkt in Keulen is wereld beroemd. Op maar liefst zes pleinen in het centrum van Keulen is het dan kerstmarkt. 

Maandag: ontscheping en Keulen – Nederland

Na een uitgebreid ontbijt is er dan echt een einde gekomen aan deze sfeervolle cruise. De touringcar staat op de kade klaar om u terug te brengen naar onze centrale overstapplaats in Zeeland (Noord-Brabant). Aansluitend keert u via één van onze servicelijnen weer huiswaarts.

ms Prinses Christina

Het riviercruiseschip ms Prinses Christina is een sfeervol schip en alles aan boord is ontworpen voor een zo comfortabel mogelijk verblijf. Het cruiseschip geniet een grote populariteit, hetgeen zij mede te danken heeft aan de uitstekende verzorging en de ongedwongen sfeer aan boord. Het schip biedt ruimte aan 107 passagiers en heeft drie dekken; het benedendek en daarboven gelegen het middendek en promenadedek. Dit comfortabele schip is recentelijk gemoderniseerd en van alle gemakken voorzien. Op het promenadedek vindt u de bar en op het benedendek de gezellige lounge en het sfeervolle restaurant. Alle hutten zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet, satelliet-televisie en airco.
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Do
Vrijdag
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Industrielaan 8
3903 AB Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
Fax +31 (0)318 51 51 28
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
15:18:22 | 0,21 | bolderman | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch