telefoon 0318 - 58 09 58
ma - do: 09:00 - 18:00 vr.: 09:00 - 20:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

6-daagse kerstreis Hotel Van der Valk Berlijn

Tijdens deze kerstreis naar Berlijn bezoeken wij verschillende bekende Duitse steden. Te beginnen in Berlijn, de stad met een historisch verleden, waar we onder leiding van een Nederlandssprekende gids vele bekende bezienswaardigheden gaan bekijken. Ook gaan we naar Leipzig en Potsdam. Leipzig is één van de mooiste steden van het voormalig Oost-Duitsland. Componisten als Bach, Mendolsohn en Schumann lieten hier hun sporen na. Potsdam is bekend als de stad waar in het verleden de Duitse keizers veelvuldig verbleven. We verblijven tijdens deze reis in het Van der Valk Hotel Berlin Brandenburg. Dit hotel is van alle denkbare faciliteiten voorzien, zodat het u aan niets zal ontbreken tijdens deze prachtige kerstreis.

  • Laagste prijsgarantie
  • Grootste aanbieder met vertrekgaranties
  • Aanbetalen niet verplicht
  • Veilig online boeken
  • Aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen.
  • Boek nu voordelig Als u nu uw reis online boekt, bent u zeker van een lage prijs.
  • Boek nu en betaal later U kunt nu boeken en op een later moment betalen
  • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Het dag-tot-dag programma

22 december: Nederland - Berlijn

Via onze servicelijnen komt u aan bij ons centrale overstappunt. Hier kunt u genieten van een kopje koffie of thee. Aansluitend rijden we met verschillende stops naar Berlijn, waar we aan het eind van de middag aankomen bij het Van der Valk Hotel en verwelkomd worden met een welkomstpunch.

23 december: Berlijn

Eerst maken we vandaag een uitgebreide rondrit langs de vele bezienswaardigheden van Berlijn, waarbij we eindigen in het centrum. 's Middags heeft u vrije tijd en kunt u Berlijn op eigen gelegenheid verder verkennen. Na deze indrukwekkende dag rijden we aan het eind van de middag terug naar ons hotel. 's Avonds genieten we hier van een kerstbuffet.

24 december: Leipzig

Na het ontbijt staat de stad Leipzig op het programma. Dit is de stad van de bekende componist Johann Sebastian Bach. In de oudste en tevens grootste kerk van Leipzig, de Nicolaikirche, worden nog steeds de belangrijkste werken van Bach gespeeld. Verder is het in renaissancestijl gebouwde Alte Rathaus een bezienswaardigheid. Na een enerverende dag rijden we terug naar Berlijn.

25 december 1e kerstdag: Berlijn en wandeling Joodse wijk

Vandaag, na het kerstontbijt, rijden we via een interessante route weer naar het centrum van Berlijn. Onder leiding van een Nederlandssprekende gids maken we een interessante wandeling door de Joodse wijk. Aan het eind van de middag rijden we terug naar ons hotel, waar in de avonduren een kerstdiner of -buffet geserveerd wordt.

26 december 2e kerstdag: Potsdam

Deze dag staat in het teken van Potsdam, ooit het machtscentrum van de Pruisen en van Frederik de Grote. Een bezoek aan het paleis Sanssouci met de prachtige tuinen behoort tot de mogelijkheden. Vervolgens rijden we naar het centrum van Potsdam, waar we een bezoek brengen aan de Hollandse wijk. Na het bezoek aan Potsdam rijden we weer naar ons hotel. Vanavond krijgt u een diner dansant aangeboden.

27 december: Berijn - Nederland

Alweer de laatste dag van deze prachtige kerstreis. Na het ontbijt rijden we via de Duitse Autobahnen terug naar Nederland. Op ons centrale overstappunt krijgt u, voordat u met één van onze servicelijnen huiswaarts wordt gebracht, een goed verzorgd afscheidsbuffet aangeboden.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

Van der Valk Hotel Berlin Brandenburg, Berlijn

Dit hotel ligt aan de zuidrand van Berlijn en beschikt over een receptie, restaurant, bar, lift, binnenzwembad en sauna. Alle kamers zijn comfortabel ingericht en voorzien van een badkamer met bad of douche en toilet, haardroger, satelliet-televisie, telefoon, minibar, kluisje en de meeste kamers hebben balkon. Wifi is gratis.

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Do
Vrijdag
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Industrielaan 8
3903 AB Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
Fax +31 (0)318 51 51 28
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
06:02:16 | 0,64 | bolderman | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch