telefoon 0318 - 58 09 58
ma. - vr.: 09:00 - 18:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

6 dagen Herfstshoppen in Wenen

In de voetsporen van Strauss en Mozart. Tijdens deze herfstreis laten wij u kennis maken met de meest besproken muziekstad ter wereld: Wenen. Het zijn dan ook de wereldberoemde componisten Strauss en Mozart die met hun bekende lichtklassieke muziek de stad naam hebben gegeven. Dit samen met de historische gebouwen uit het voormalige keizerrijk geven een goed beeld van de rijkdom van deze stad. Op één van de avonden heeft u de mogelijkheid om een Strauss-Mozart concert bij te wonen. U krijgt natuurlijk ook tijd om heerlijk te shoppen in de prachtige binnenstad en maken we nog een leuke tocht door het Wienerwald. Op deze reis geldt geen eenpersoonskamertoeslag.

 • 2 dagen Wenen
 • Rondrit Wienerwald
 • Bezoek Passau
 • Bezoek Melk
 • Straus-Mozart concert
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* onder voorbehoud van annuleringen.
 • Boek nu voordelig Als u nu uw reis boekt, bent u zeker van een lage prijs.
 • Persoonlijk contact Heeft u hulp nodig? Dan zijn we er voor u!
 • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan Herfstshoppen in Wenen

Zaterdag: Nederland - Zuid-Duitsland

Via één van onze servicelijnen arriveert u op ons centrale overstappunt, waar u een kopje koffie of thee krijgt aangeboden. Daarna begint onze reis naar Wenen. Het diner (zie Dinerpakket) en de overnachting zijn vandaag in een hotel in Zuid-Duitsland.

Zondag: Zuid-Duitsland - Passau - Altlengbach

We rijden na het ontbijt eerst naar Passau. Hier heeft u de mogelijkheid om de beroemde kathedraal, waar het grootste kerkorgel van de wereld staat, te bezoeken. Aansluitend rijden we door het Oostenrijkse landschap naar ons hotel in Altlengbach, waar we 3 nachten zullen verblijven. Als u het Dinerpakket heeft bijgeboekt, heeft u het diner in ons hotel.

Maandag: Wenen (zie Bolderman Pluspakket)

Vandaag staat Wenen op ons programma. Met de gasten die het Pluspakket geboekt hebben, maken we deze ochtend o.l.v. een Nederlandssprekende gids een stadsrondrit langs de belangrijkste bezienswaardigheden van deze prachtige stad. De rest van de dag is ter vrije besteding in het centrum van Wenen. Na het diner in ons hotel (zie Dinerpakket) kunt u mee naar Wenen, waar we een traditioneel Strauss-Mozart concert zullen bezoeken (zie Pluspakket).

Dinsdag: Wenen

We rijden vandaag weer naar Wenen en bezoeken het prachtige Slot Schönbrunn. U kunt het slot middels een rondleiding bezichtigen (niet inclusief). Aansluitend heeft u voldoende tijd om zelf het centrum verder te verkennen, te shoppen of ergens te genieten van een echte Wienermelange met Sachertorte. Het diner gebruiken we weer in ons hotel (zie Dinerpakket).

Woensdag: Altlengbach - Melk - Zuid-Duitsland

Na het ontbijt nemen we afscheid van Hotel Steinberger en rijden we naar Melk, waar u het beroemde Stift Melk kunt bezoeken (niet inbegrepen). Na dit bezoek rijden we door naar ons hotel in Zuid-Duitsland voor diner (zie Dinerpakket) en overnachting.

Donderdag: Zuid-Duitsland - Nederland

Alweer de laatste dag van deze reis. Via de Duitse snelwegen rijden we terug naar Nederland. Op ons centrale overstappunt kunt u nog genieten van een goed verzorgd afscheidsbuffet (niet inclusief, te reserveren bij uw chauffeur). Aansluitend keert u weer met één van onze servicelijnen huiswaarts.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

4* Hotel Steinberger, Altlengbach

We verblijven in het bij Nederlanders bekende Hotel Steinberger. Dit hotel ligt in het rustige dorpje Altlengbach en beschikt over een receptie, lounge met bar, Stube, restaurant, binnenzwembad, wellness-ruimte en lift. De kamers beschikken allen over een badkamer met bad of douche en toilet, haardroger, radio, telefoon en televisie. Wifi is gratis in het hotel.

6 dagen Herfstshoppen in Wenen

99 reizigers bevelen deze reis aan
8,5 Gemiddelde beoordeling
Zeer goed!
102 beoordelingen
 • Algemene beoordeling 8,5
 • Prijs/kwaliteit verhouding 8,5
 • Vervoer met touringcar 8,7
 • Chauffeur 9,1
 • Reisprogramma 8,3
 • Accommodatie 8
 • Contact met Bolderman 8,5
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
16:40:30 | 0,32 | bolderman | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch