telefoon 0318 - 58 09 58
ma - do: 09:00 - 18:00 vr.: 09:00 - 20:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

6 dagen Herfstshoppen in Wenen

In de voetsporen van Strauss en Mozart. Tijdens deze nieuwe herfstreis laten wij u kennis maken met de meest besproken muziekstad ter wereld: Wenen. Het zijn dan ook de wereldberoemde componisten Strauss en Mozart die met hun bekende lichtklassieke muziek de stad naam hebben gegeven. Dit samen met de historische gebouwen uit het voormalige keizerrijk geven een goed beeld van de rijkdom van deze stad. Op één van de avonden heeft u de mogelijkheid om een Strauss-Mozart concert bij te wonen. U krijgt de tijd om heerlijk te shoppen in de prachtige binnenstad. Naast Wenen zelf maken we ook nog een leuke tocht door het Wienerwald. Op deze reis geldt geen éénpersoonskamertoeslag.

  • Laagste prijsgarantie
  • Grootste aanbieder met vertrekgaranties
  • Aanbetalen niet verplicht
  • Veilig online boeken
  • Aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* onder voorbehoud van annuleringen.
  • Boek nu voordelig Als u nu uw reis online boekt, bent u zeker van een lage prijs.
  • Boek nu en betaal later U kunt nu boeken en op een later moment betalen
  • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Dag tot dag

Dag 1: Nederland – Zuid- Duitsland

Vanuit ons centrale overstappunt vertrekken we richting Zuid-Duitsland. In de omgeving van Neurenberg overnachten we en gebruiken we het diner (zie Bolderman dinerpakket)

Dag 2: Zuid-Duitsland – Altlengbach

We rijden richting Passau. Hier heeft u de mogelijkheid de Kathedraal, waar het grootste kerkorgel van de wereld staat,  te bezoeken.  Aansluitend rijden we door het Oostenrijkse landschap naar ons hotel in Altlengbach, waar we 3 nachten zullen verblijven (zie Bolderman dinerpakket).

Dag 3: Wenen (Zie Bolderman Pluspakket)

Na het ontbijt rijden we naar Wenen. Met de gasten die het pluspakket geboekt hebben, maken we deze ochtend o.l.v. een Nederlands sprekende gids, een stadsrondrit langs de belangrijkste bezienswaardigheden van de prachtige stad. De rest van de dag staat ter eigen besteding in het centrum van Wenen. Na het diner in het hotel (zie dinerpakket) kunt u mee naar Wenen, waar we een traditioneel Strauss concert zullen bezoeken (zie Bolderman Pluspakket)

Dag 4: Wenen en Wienerwald

We rijden weer richting Wenen en gaan naar het prachtige Slot Schönbrunn. Hier kunt u een rondleiding krijgen (niet inclusief). Aansluitend maken we nog een mooie tocht door het Wienerwald.

Dag 5: Altlengbach – Zuid-Duitsland

Na het ontbijt nemen we afscheid van hotel Steinberger en rijden naar Melk, waar u het beroemde Stift Melk kunt bezoeken (entree exclusief). Na het bezoek rijden we door naar Zuid-Duitsland voor diner (zie pluspakket) en overnachting.

Dag 6: Zuid-Duitsland – Nederland

Alweer de laatste dag van deze reis en via Frankfurt rijden we terug naar Nederland. Op ons centrale overstappunt kunt u nog genieten van een afscheidsdiner (niet inclusief en te reserveren via onze chauffeur). Aansluitend keert u weer met één van onze servicelijnen huiswaarts.

****Hotel Steinberger, Altlengbach

We verblijven in het bij Nederlanders bekende Hotel Steinberger. Dit hotel ligt in het dorpje Altlengbach en beschikt over een receptie, lounge met bar, Stube, restaurant, binnenzwembad, welness-ruimte en lift. De kamers beschikken allen over een badkamer met bad of douche en toilet, radio, telefoon en televisie. Wifi is gratis in het hotel.

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Do
Vrijdag
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Industrielaan 8
3903 AB Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
Fax +31 (0)318 51 51 28
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
10:42:18 | 0,27 | bolderman | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch