telefoon 0318 - 58 09 58
ma - do: 09:00 - 18:00 vr.: 09:00 - 20:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

6-daagse kerstreis Romantische stad Praag

vanaf € 299,-
vertrekdata en prijzen

De stad Praag, de hoofdstad van Tsjechië, behoort tot één van de mooiste steden van Europa. De kerstdagen doorbrengen in Praag geeft een speciaal kerstgevoel. De vele bezienswaardigheden die deze stad te bieden heeft, samen met de andere uitstapjes in de omgeving, vormen het decor van deze reis. Wij verblijven in Hotel Globus in Praag. Het hotel is gelegen aan één van de vele parken die Praag kent, met een panoramisch uitzicht over een deel van de stad. De kamers zijn allen voorzien van een badkamer met douche en toilet, televisie en telefoon. 

  • Laagste prijsgarantie
  • Grootste aanbieder met vertrekgaranties
  • Aanbetalen niet verplicht
  • Veilig online boeken
  • Aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen.
  • Boek nu voordelig Als u nu uw reis online boekt, bent u zeker van een lage prijs.
  • Boek nu en betaal later U kunt nu boeken en op een later moment betalen
  • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan

22 december: Nederland - Praag

Nadat u op ons wisselpunt een kopje koffie of thee heeft gedronken, rijden we met verschillende stops naar Praag, waar we aan het begin van de avond aankomen bij Hotel Globus. Na de kamerindeling gaan we aan tafel voor het diner.

23 december: Novy Bor en Kokerindal

We rijden via een mooie route naar de plaats Novy Bor, het centrum van de glasindustrie. U heeft hier de mogelijkheid om het mooie Tsjechische glas te kopen. Na de middag rijden we via het mooie natuurgebied van het Kokerindal terug naar ons hotel. Het diner is vanavond in restaurant Avion in het centrum van Praag.

24 december: Detenice en het Boheems Paradijs

Na het ontbijt rijden we naar de plaats Detenice. In het kasteel van Detenice krijgen we een uitgebreide rondleiding. In de bijbehorende brouwerij kunt u een uitstekende lunch gebruiken (niet inclusief). Indien de weersomstandigheden het toelaten bezoeken we aansluitend het Boheems Paradijs, een beschermd natuurgebied dat in zijn geheel op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat Neemt u goede wandelschoenen mee als u hier wilt wandelen. Ook vanavond dineren we in het centrum van Praag. Aansluitend heeft u de mogelijkheid om een kerstmis bij te wonen.

25 december 1e kerstdag: Praag

Vandaag bezoeken we de oude stad. Onder leiding van een gids maken we een stadswandeling door de Benedenstad. We zien de Joodse wijk met de synagoges, het astronomisch uurwerk en de vele andere bezienswaardigheden van de stad. Aansluitend rijden we naar ons hotel waar we een leuke wandeling maken door het park. Bij terugkomst wordt er op het terras een glaasje Glühwein gedronken. ’s Avonds krijgt u een goed verzorgd diner geserveerd.

26 december 2e kerstdag: Praag

Vandaag staat het Burchtkwartier van Praag op ons programma. Onder leiding van onze Nederlandssprekende gids zien we onder andere om 12 uur de wisseling van de wacht bij de Praagse burcht. Langs de St. Vituskathedraal wandelen we via de beroemde Karlsbrug naar het centrum. Aansluitend heeft u vrije tijd om de binnenstad te gaan verkennen.

27 december: Praag - Nederland

Na een vroeg ontbijt gaan we aan de thuisreis beginnen. Met diverse stops rijden we over de Duitse autowegen terug naar ons wisselpunt in Nederland. Voordat u met één van onze servicelijnen huiswaarts gaat, geniet u nog van een goed verzorgd afscheidsbuffet.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Do
Vrijdag
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Industrielaan 8
3903 AB Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
Fax +31 (0)318 51 51 28
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL53 ABNA 0538 1816 99
04:54:08 | 0,16 | bolderman | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch