telefoon 0318 - 58 09 58
ma - do: 09:00 - 18:00 vr.: 09:00 - 20:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

7-daagse kerstreis Valkenburg

vanaf € 549,-

Gezellig Kerst vieren in eigen land en wel in het romantische Valkenburg. Deze plaats staat garant voor een aangename sfeer en het is dan ook zeer de moeite waard om hier de kerstdagen door te brengen. Vanuit Hotel Walram, gelegen op loopafstand van het centrum van Valkenburg, gaan we excursies maken naar o.a. Duitsland en België. Naast het vele natuurschoon bezoeken we pittoreske plaatsjes als Monschau, Spa en Durbuy. Ook een bezoek aan de waterval van Coo is in het programma opgenomen. Hotel Walram beschikt over kamers die allen voorzien zijn van een badkamer met bad of douche en toilet, haardroger, televisie en telefoon.

  • Excursie naar Duitsland
  • Bezoek Maastricht
  • Bezoek Drielandenpunt
  • Excursie naar Belgische Ardennen
  • Goed verzorgd afscheidsbuffet
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen.
  • Boek nu voordelig Als u nu uw reis boekt, bent u zeker van een lage prijs.
  • Persoonlijk contact Heeft u hulp nodig? Dan zijn we er voor u!
  • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan kerstreis Valkenburg

22 december: Centrale overstappunt - Valkenburg

Via één van onze servicelijnen komt u aan op ons centrale overstappunt, waar u een kopje koffie of thee aangeboden krijgt. Aansluitend rijden we naar Valkenburg, waar we rond het middaguur aankomen bij ons hotel. Na de kamerindeling kunt u Valkenburg gaan verkennen en bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de kerstmarkt in de gemeentegrot. 's Avonds wordt er in het hotel een goed verzorgd 3-gangen diner geserveerd. Verder kunt u de avond naar eigen inzicht invullen.

23 december: Duitse Eifel, Monschau en Aachen

Vandaag staat Duitsland op het programma. Via een prachtige route door de Eifel rijden we naar de bekende plaats Monschau. Hier kunt u de lunch gebruiken (niet inclusief). Na dit bezoek rijden we naar de stad Aachen, waar u bijvoorbeeld de kerstmarkt kunt bezoeken. Aan het eind van de middag zijn we terug in Valkenburg.

24 december: Maastricht

Deze dag staat in het teken van de sfeervolle stad Maastricht. Een bezoek aan de kerstmarkt, gezellig winkelen of een drankje in één van de gezellige cafeetjes op het Vrijthof, de keuze is aan u. Na het diner heeft u de mogelijkheid om in de kerk van Valkenburg de kerstmis bij te wonen.

25 december 1e kerstdag: Vrije dag en lunch in het hotel (inclusief)

Vandaag kunt u eerst rustig genieten van het ontbijtbuffet. Er staat vandaag verder niets op het programma. Tussen de middag kunt u in het hotel genieten van een lunch en aansluitend kunt u bijvoorbeeld een leuke wandeling door Valkenburg maken. 's Avonds wordt er in het hotel een feestelijk kerstdiner geserveerd en is het mogelijk om een dansje te wagen tijdens de gezellige dansavond.

26 december 2e kerstdag: Zuid-Limburg en Drielandenpunt

In de loop van de ochtend vertrekken we voor een mooie tocht door het Limburgse heuvellandschap. We rijden naar Vaals en komen bij het Drielandenpunt, waar we zullen pauzeren. Vervolgens rijden we via de Belgische plaats Gemmenich, langs de rivier de Gulp en door het Geuldal weer terug naar Valkenburg. 's Avonds wordt er weer een feestelijk diner geserveerd en is er live muziek in het hotel.

27 december: Belgische Ardennen

Na het ontbijt steken we de grens over naar België. Via een mooie route rijden we naar de plaats Spa. Hier heeft u de gelegenheid om een kopje koffie te drinken. Aansluitend voert de route ons door het dal van de Amblève naar de beroemde waterval van Coo. Hier houden we een stop, zodat u de waterval goed kunt bekijken. Het pittoreske plaatsje Durbuy, gelegen aan het riviertje de Ourthe, is onze volgende stopplaats. Durbuy is de kleinste stad van de Ardennen met een leuk historisch centrum. Bezienswaardigheden zijn de Falize rots, de Tortuga bar en er is zelfs een ambachtelijke bierbrouwerij. Aan het eind van de middag rijden we weer terug naar ons hotel.

28 december: Valkenburg - centrale overstappunt

Alweer de laatste dag van deze fijne kerstreis. Voor de middag kunt u de tijd zelf indelen. Ook kunt u in Valkenburg de lunch nog gebruiken (niet inclusief). Aan het begin van de middag verlaten we Valkenburg en rijden via het witte stadje Thorn naar ons centrale overstappunt, waar u, voordat u weer via één van onze servicelijnen huiswaarts wordt gebracht, een goed verzorgd afscheidsbuffet krijgt aangeboden.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

3* Hotel Walram, Valkenburg

Hotel Walram is gelegen op loopafstand van het centrum van Valkenburg. Het hotel heeft een bar, restaurant, overdekt zwembad en lift. De kamers beschikken allen over een badkamer met bad of douche en toilet, haardroger, televisie en telefoon. Wifi is gratis in het hotel.

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Do
Vrijdag
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Industrielaan 8
3903 AB Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
12:15:11 | 0,39 | bolderman | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch