telefoon 0318 - 58 09 58
ma - do: 09:00 - 18:00 vr.: 09:00 - 20:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

8-daagse kerstreis Oberperfuss in Tirol

Geniet van een prachtige kerstreis naar Oberperfuss in Tirol. Vanuit het gezellige Hotel Krone maken we mooie tochten door het winterse landschap van Tirol. Natuurlijk mag een bezoek aan het nabijgelegen Innsbruck niet ontbreken. Ook bezoeken wij het in Italië gelegen plaatsje Vipiteno. Het bij Nederlanders bekende Hotel Krone beschikt over een receptie, restaurant en lift en er is een bar en wellness-ruimte. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met bad of douche en toilet, televisie en telefoon. Hiermee staat het hotel garant voor een prima verzorgd verblijf in een gezellige kerstsfeer.

  • Laagste prijsgarantie
  • Grootste aanbieder met vertrekgaranties
  • Aanbetalen niet verplicht
  • Veilig online boeken
  • Aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen.
  • Boek nu voordelig Als u nu uw reis online boekt, bent u zeker van een lage prijs.
  • Boek nu en betaal later U kunt nu boeken en op een later moment betalen
  • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Het dag-tot-dag programma

21 december: Nederland - Oberperfuss

Na een kopje koffie of thee op ons centrale overstappunt rijden we via de Duitse autobanen richting Oostenrijk. Het diner gebruiken we onderweg. In de loop van de avond bereiken we ons hotel in Oberperfuss.

22 december: Innsbruck

Vanmorgen doen we het rustig aan en heeft u tijd om de omgeving van het hotel te verkennen. In de loop van de ochtend rijden we naar Innsbruck, de stad met het bekende huis met het Gouden dak. Hier kunt u één van de kerstmarkten bezoeken, maar ook de Hofkirche is het bekijken waard. In de Maria-Theresienstrasse en in de Altstadt kunt u gezellig winkelen of genieten van een kop koffie met Apfelstrudel.

23 december: Vipiteno in Italië

Na het ontbijt vertrekken we voor een mooie tocht naar Italië. We rijden via de oude Brennerpas onder de bekende Europabrücke door en bereiken via Steinach en Matrei de grens met Italië. Hier bezoeken we het charmante stadje Vipiteno, waar u gelegenheid krijgt om te lunchen (niet inclusief) en te winkelen. Vipiteno heeft een voetgangerszone met vele leuke (souvenir)winkels met wijn, spek en andere Italiaanse specialiteiten. ’s Middags rijden we via de Brennerautobahn terug naar ons hotel. Na het diner is er een gezellige lantaarnwandeling met Glühwein.

24 december: Ötz en Kühtai

Vanmorgen rijden we door het Inntal naar het, aan het begin van het Ötztal gelegen plaatsje Ötz. Na een pauze rijden we de bergwereld in en komen bij het bekende wintersportplaatsje Kühtai. Aansluitend gaan we weer terug naar ons hotel. ’s Avonds is er in het hotel een gezellige kerstviering met Glühwein en originele Oostenrijkse 'Kekse'. Na het diner heeft u de mogelijkheid de kerstmis te bezoeken.

25 december 1e kerstdag: Seefeld

In de loop van de morgen rijden we via een prachtige route door het winterse landschap naar het wintersportoord Seefeld. Deze mondaine plaats staat bekend om de vele kilometers langlaufloipes en prachtige wandelroutes. Hier heeft u voldoende tijd om te genieten van dit gezellige plaatsje, te winkelen of op een terrasje iets te drinken. Vanavond genieten we in het hotel van een heerlijk 4-gangen kerstdiner.

26 december 2e kerstdag: Achensee en Pertisau

Na het ontbijt maken we een panoramatocht naar de mooie Achensee. In het bekende wintersportplaatsje Pertisau houden we een pauze. Hier kunt u in de prachtige winterse omgeving een mooie wandeling maken. Op de terugweg brengen we nog een bezoek aan de beroemde Kristalwelten van Swarovski (entree ca. € 17,- p.p.). In de namiddag gaan we weer terug naar Oberperfuss. Bij voldoende deelname wordt er vanavond in het hotel een kegelavond georganiseerd.

27 december: Kitzbühel

Vandaag brengen we een bezoek aan het mondaine stad Kitzbühel, bekend om zijn Hahnenkammrennen (skiwedstrijden). We rijden heen via Rattenberg, Westendorf en Kirchberg in Kitzbühel, waar u het gezellige centrum kunt bezoeken. Via Ellmau en Wörgl rijden we in de middag weer terug naar Oberperfuss.

28 december: Oberperfuss - Nederland

Na een vroeg ontbijt nemen we afscheid van Oberperfuss en rijden via de Duitse Autobahn terug naar Nederland. Op ons centrale overstappunt staat ons een goed verzorgd afscheidsdiner te wachten, waarna u met één van onze servicelijnen huiswaarts keert.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

Hotel Krone, Oberperfuss

Dit hotel is rustig gelegen op een bergplateau met uitzicht op het Inntal. Het beschikt over een receptie, restaurant en lift en er is een bar en wellness-ruimte (tegen betaling). Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met bad of douche en toilet, televisie en telefoon. Wifi tegen betaling.

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Do
Vrijdag
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Industrielaan 8
3903 AB Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
Fax +31 (0)318 51 51 28
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
11:43:50 | 0,26 | bolderman | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch