telefoon 0318 - 58 09 58
ma. - vr.: 09:00 - 18:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

8-daagse najaarsreis Gardameer, Verona en Venetië

Het Gardameer (Lago di Garda) is het grootste romantische bergmeer van Italië met een lengte van ruim 50 kilometer, een breedte van 19 kilometer en een diepte van 346 meter. Steile berghellingen, pittoreske stadjes, palmbomen, cipressen, en olijfbomen vormen het decor. Hier en daar zien we zelfs citroenbomen, welke kenmerkend zijn voor het Gardameer. Doordat de zon er bijna altijd schijnt, is er rondom het Gardameer een subtropisch klimaat. We zullen tijdens deze reis ook de ruige bergwereld van de Dolomieten zien. In onze standplaats Garda zult u zich snel thuis voelen. We verblijven hier in Hotel Palme & Suite of in Hotel Royal, gelegen op loopafstand van het oude centrum van Garda.

 • Hotel nabij het centrum van Garda
 • Bezoek Verona
 • Dagtocht Venetië o.l.v. Nederlandssprekende gids
 • Bezoek Malcesine
 • Bezoek streekmarkt
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen.
 • Boek nu voordelig Als u nu uw reis boekt, bent u zeker van een lage prijs.
 • Persoonlijk contact Heeft u hulp nodig? Dan zijn we er voor u!
 • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan najaarsreis Gardameer, Verona en Venetië

Dag 1: Nederland - Zuid-Duitsland

Met één van onze servicelijnen wordt u naar ons centrale overstappunt gebracht. Hier krijgt u een kopje koffie of thee aangeboden. Aansluitend rijden we met diverse stops naar ons hotel in Zuid-Duitsland, waar we dineren en overnachten.

Dag 2: Zuid-Duitsland - Garda

Na het ontbijt vervolgen we onze reis via Oostenrijk naar Italië, om via Bolzano, Trento en Rovereto bij ons hotel in Garda aan te komen. Hier zullen we de komende 5 nachten verblijven.

Dag 3: Verona en Sirmione

Vandaag brengen we een bezoek aan één van de mooiste kunststeden van Italië, namelijk Verona. De stad van Romeo en Julia, maar ook van de Arena waar jaarlijks bekende opera's ten gehore worden gebracht. ’s Middags brengen we een bezoek aan Sirmione, gelegen aan het eind van een 3,5 kilometer lange landtong, met smalle steegjes en een burcht. Voor de liefhebbers wordt er, bij voldoende deelname, een boottocht rond Sirmione langs de vele bezienswaardigheden georganiseerd (niet inbegrepen).

Dag 4: Vrije dag of dagtocht Venetië (zie Bolderman Pluspakket)

Vandaag kunt u de dag zelf indelen of, als u het Pluspakket heeft geboekt, gaat u mee om Venetië te bezoeken. Met de boot varen we van het vaste land naar het San Marcoplein. We maken o.l.v. een Nederlandssprekende gids een stadswandeling en zien o.a. het Dogenpaleis en de Brug der Zuchten. Daarna heeft u nog ruimschoots de tijd om deze indrukwekkende stad zelf te ontdekken, de Venetiaanse glasblaaskunst te bewonderen (niet inbegrepen), lekker te slenteren langs de kanalen of op één van de terrasjes wat te drinken. U kunt eventueel een romantische gondeltocht maken door de kanalen van Venetië (niet inbegrepen).

Dag 5: Middagtocht Malcesine

Na een drukke dag in Venetië doen we het vandaag rustig aan. Na de lunch rijden we naar het plaatsje Malcesine, een klein vestingsplaatsje gelegen aan het meer, met terrasjes en leuke winkeltjes. Liefhebbers kunnen hier vandaan een boottocht maken naar de plaats Limone (niet inbegrepen).

Dag 6: Bardolino

Na een niet al te vroeg ontbijt rijden we naar Bardolino, waar wekelijks één van de grootste markten aan het Gardameer gehouden wordt. Bardolino is ook bekend om de wijnen uit deze streek. De mooi gevormde flessen wijn worden hier te koop aangeboden. Een Italiaanse markt mag op deze reis natuurlijk niet ontbreken!

Dag 7: Garda - Zuid-Duitsland

Na het ontbijt nemen we afscheid van ons hotel en het Gardameer en rijden we door het Alpenlandschap naar ons hotel in Zuid-Duitsland voor diner en overnachting.

Dag 8: Zuid-Duitsland - Nederland

Helaas alweer de laatste dag van deze mooie reis naar het Lago di Garda. Via de Duitse autobanen rijden we naar ons centrale overstappunt terug, waar u van een goed verzorgd afscheidsbuffet kunt genieten (niet inbegrepen, te reserveren bij uw chauffeur). Via één van onze servicelijnen keert u aansluitend weer huiswaarts.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

Reisverhaal Kris

Najaarsreis Verona, Venetië en Garda 2017☀️😎👍

3* Hotel Royal, Garda

Het hotel is rustig gelegen op ca. 200 meter van het gezellige centrum van Garda en op ca. 400 meter van de haven en het meer. Het hotel beschikt over een receptie met lounge en bar, restaurant, lift en zwembad met ligweide en ligstoelen. De kamers beschikken allen over een badkamer met douche en toilet, televisie, telefoon, airconditioning (alleen in juli en augustus) en balkon of terras. Wifi is gratis (in de openbare ruimtes).

8-daagse najaarsreis Gardameer, Verona en Venetië

31 reizigers bevelen deze reis aan
8,7 Gemiddelde beoordeling
Zeer goed!
32 beoordelingen
 • Algemene beoordeling 8,7
 • Prijs/kwaliteit verhouding 8,6
 • Vervoer met touringcar 8,7
 • Chauffeur 9,3
 • Reisprogramma 8,7
 • Accommodatie 8,2
 • Contact met Bolderman 8,6
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
18:57:59 | 0,39 | bolderman | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch