telefoon 0318 - 58 09 58
ma. - vr.: 09:00 - 17:30 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

8-daagse najaarsreis Crikvenica en Opatija Riviera

Bolderman Excursiereizen neemt u mee naar de Opatija Riviera. De betoverende natuur, schilderachtige plaatsjes en mooie eilanden voor de kust vormen het decor van deze prachtige busreis. Vanuit het gezellige plaatsje Crikvenica gaan we op excursie naar de eilanden Krk en Brijuni. Naast deze interessante excursies is er natuurlijk ook voldoende vrije tijd ingepland. Ontdek de Opatija Riviera en boek deze prachtige reis bij Bolderman Excursiereizen!

 • Hotel op loopafstand van zee
 • Excursie Mošćenice
 • Excursie naar de Plitvice meren
 • Excursie Brijuni eilanden
Let op: Wij adviseren u dringend alleen gevaccineerd met ons op reis te gaan i.v.m. de verscherpte maatregelen. Een volledige vaccinatie betekent in de meeste gevallen dat de laatste prik minimaal twee weken geleden gezet moet zijn. Ook een bewijs van herstel na een corona-infectie volstaat op de meeste bestemmingen. Kijk hier voor de actuele richtlijnen.
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen i.v.m. covid-19.
 • Boek veilig en vertrouwd Wij zijn aangesloten bij het SGR & ANVR
 • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
 • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan najaarsreis Crikvenica en Opatija Riviera

Zaterdag: Nederland - Zuid-Duitsland

Via één van onze servicelijnen reist u naar ons centrale overstappunt, waar u een kopje koffie of thee krijgt aangeboden. Na de overstap rijden we met voldoende stops naar ons overnachtingshotel in Zuid-Duitsland.

Zondag: Zuid-Duitsland - Crikvenica

We vervolgen onze busreis door de Alpen in Oostenrijk en Slovenië naar Kroatië. Tegen de avond komen we aan bij ons hotel in Crikvenica. Na de kamerindeling gaan we aan tafel voor het diner.

Maandag: Vrije dag of middagtocht Mošćenice (zie Bolderman Pluspakket)

Vandaag heeft u in de ochtend vrije tijd, indien u het Bolderman pluspakket heeft bijgeboekt vertrekken we in de middag om de nabije omgeving te bekijken. We zien het mooie plaatsje Lovran met haar vele laurierheesters en brengen een bezoek aan het oude Mošćenice , een meer dan 1000 jaar oud stadje, gebouwd om piraterij tegen te gaan. Hoog op de heuvel heeft u een prachtig uitzicht over de zee en de eilanden van de Kvarnerbocht. In Mošćenice krijgen we een rondleiding o.l.v. een gids.

Dinsdag: Vrije dag of excursie Plitvice meren (zie Bolderman Pluspakket)

Vandaag heeft u een vrije dag. Heeft u het Pluspakket geboekt, dan gaat u mee naar de Plitvice meren. We vertrekken direct na het ontbijt en komen rond het middaguur aan. Overweldigend is het zicht op de azuurblauwe meren, die op verschillende hoogtes liggen en met elkaar verbonden zijn door talloze watervallen. Het geheel wordt omgeven door het intense groen van bossen en struiken. Goede wandelsschoenen zijn in dit park aan te raden en vergeet vandaag vooral uw camera niet!

Woensdag: Vrije dag of of Brijuni eilanden (zie Bolderman Pluspakket)

Vandaag is een vrije dag en kunt u de dag zelf indelen. Als u het Pluspakket heeft geboekt, dan gaat u mee naar de Brijuni eilanden, waar de voormalige leider van Joegoslavië, Tito, een buitenverblijf had. Vele wereldleiders kwamen hier op staatsbezoek. De exotische dieren die nog in het park leven, zijn geschenken van verschillende staatshoofden. Vanaf het plaatsje Fažana varen we naar het eiland Veliki Brijun, waar we met een treintje een rondrit maken. Uiteraard heeft u de mogelijkheid om zelf ook nog het eiland te verkennen.

Donderdag: Vrije dag of Eiland Krk (zie Bolderman Pluspakket)

Indien u het pluspakket heeft bijgeboekt brengen we vandaag een bezoek aan het eiland Krk. In 1981 is het eiland met een brug met het vasteland verbonden, de Titobrug, vernoemd naar de voormalig heerser van Joegoslavië. Hierdoor is Krk eigenlijk een schiereiland. We bezoeken o.a. de stadjes Krk en Vrbnik. Krk is een echt toeristenplaatsje. De haven, smalle straatjes en gezellige terrasjes vormen hier het middelpunt. Vrbnik is dé plaats van de wijnhandel op het eiland. We bezoeken hier dan ook een wijnboer, waarbij u kunt genieten van heerlijke Kroatische wijnen en een lichte lunch (zie Pluspakket).

Vrijdag: Crikvenica - Zuid-Duitsland

Na een vroeg ontbijt vertrekken we uit Crikvenica en rijden we via Slo­venië en Oostenrijk naar ons hotel in Zuid-Duitsland voor diner en overnachting.

Zaterdag: Zuid-Duitsland - Nederland

Via de Duitse autowegen rijden we het laatste traject naar Nederland, waar u op ons centrale overstappunt de mogelijkheid heeft om deel te nemen aan een goed verzorgd afscheidsbuffet (niet inbegrepen, te reserveren bij uw chauffeur). Tot slot keert u via één van onze servicelijnen huiswaarts.

Landkaart: Najaarsreis Crikvenica en Opatija Riviera

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

3* Hotel van Jadran-hotelgroep, Crikvenica

U verblijft in een recent gerenoveerd 3* hotel van de Jadran-hotelgroep in Crikvenica, dat op loopafstand van zee ligt. Het beschikt over een receptie, restaurant, bar, lift, terras en buitenzwembad. Alle kamers zijn voorzien van een televisie, airco en een badkamer met douche en toilet. De meeste kamers hebben een balkon. Wifi is gratis in het hotel en de drankjes tijdens het diner zijn inbegrepen.

8-daagse najaarsreis Crikvenica en Opatija Riviera

16 reizigers bevelen deze reis aan
8,9 Gemiddelde beoordeling
Zeer goed!
16 beoordelingen
 • Algemene beoordeling 8,6
 • Prijs/kwaliteit verhouding 9,2
 • Vervoer met touringcar 8,7
 • Chauffeur 9,2
 • Reisprogramma 8,8
 • Accommodatie 8,9
 • Contact met Bolderman 9,1
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
12:51:12 | 0,35 | bolderman | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch