telefoon 0318 - 58 09 58
ma - do: 09:00 - 18:00 vr.: 09:00 - 20:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

8 dagen wintersfeerreis Zwitserse Alpen, Glacier- en Mont-Blanc Express

vanaf € 349,-

Een geweldige reis met imposante bergen en diepe dalen, gelegen in het Zwitserse Alpenlandschap. Deze combinatiereis met de Bolderman touringcar, de Glacier Express en de Mont-Blanc Express staat garant voor een onvergetelijke reis. Tijdens de excursiedagen zien we o.a. de reusachtige gletsjer van de Mont Blanc en rijden we met de trein over de 2000 meter hoge Oberalppas naar Disentis. Ook de plaatsen Zermatt, Saas-Fee en verschillende leuke kleine Zwitserse dorpjes staan op het programma. Vanuit ons Hotel Azalea, gelegen in het bekende plaatsje Saas-Grund, gaan we de hoogtepunten van het Zwitserse Alpen ontdekken. Boek deze indrukwekkende wintersfeerreis Zwitserland bij Bolderman Excursiereizen!

Nu € 25,- korting p.p.! Gebruik actiecode WINTER25 in stap 3 van uw boeking! (niet geldig i.c.m. andere kortingen en op reeds geboekte reizen)

  • Laagste prijsgarantie
  • Grootste aanbieder met vertrekgaranties
  • Aanbetalen niet verplicht
  • Veilig online boeken
  • Aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen.
  • Boek nu voordelig Als u nu uw reis online boekt, bent u zeker van een lage prijs.
  • Boek nu en betaal later U kunt nu boeken en op een later moment betalen
  • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan wintersfeerreis Zwitserse Alpen, Glacier- en Mont-Blanc Express

Zaterdag: Nederland - Zuid-Duitsland (of Franse Elzas)

Vanaf ons centrale overstappunt, waar u een kopje koffie of thee krijgt aangeboden, rijden we met verschillende stops naar ons hotel in Zuid-Duitsland (of Franse Elzas) voor diner en overnachting.

Zondag: Zuid-Duitsland (of Franse Elzas) - Saas-Grund

Na het ontbijt rijden we via Basel en Montreux naar Saas-Grund. Aan het eind van de middag komen we aan bij Hotel Azalea. Na de kamerindeling gaan we aan tafel voor het diner.

Maandag: Treinrit Mont-Blanc Express (zie Bolderman Pluspakket)

Vandaag staat een prachtige tocht met de Mont-Blanc Express op ons programma. Met de touringcar rijden we naar Martigny, waar we overstappen op de Mont-Blanc Express. De tocht voert ons door een ruig berglandschap en u geniet van de winterse bergwereld. Aan het einde van de route, in de plaats Le Châtelard, staat de touringcar weer op u te wachten en rijden we, als het weer het toe laat, naar de bekende plaats Chamonix aan de voet van het Mont Blanc massief. Aan het eind van de middag zijn we weer terug in Saas-Grund.

Dinsdag: Zermatt

Deze dag staat in het teken van de imposante 4500 meter hoge Matterhorn. Via een mooie route rijden we naar het plaatsje Täsch. Hier stappen we over op het treintje naar Zermatt. Zermatt is een bijzondere plaats, waar de sfeer wordt bepaald door de onmiskenbare top van de Matterhorn. In het centrum wandelt u tussen de prachtige typische Wallisser houten huizen door. In Zermatt heeft u ook de mogelijkheid om met de Gornergratbahn (niet inbegrepen) naar een hoogte van ca. 3100 meter te gaan, vanwaar u een geweldig uitzicht heeft op verschillende bergtoppen van boven de 4000 meter. Aan het eind van de middag rijden we terug naar ons hotel.

Woensdag: Treinrit Glacier Express (zie Bolderman Pluspakket)

Vandaag is één van de hoogtepunten van deze reis, namelijk een tocht met de Glacier Express van Brig naar Disentis. De tocht gaat, zoals men dat ook wel noemt, over het dak van Europa. De route slingert door het prachtige Alpenlandschap over de ca. 2000 meter hoge Oberalppas naar Disentis. Van hieruit gaan we met de bus terug naar Saas-Grund (door weersomstandigheden kan het zijn dat we dezelfde route terug met de trein af moet leggen). Ook op de terugreis kunt u weer genieten van de prachtige natuur langs de route.

Donderdag: Saas-Fee

's Morgens bent u vrij. ‘s Middags brengen we een bezoek aan het nabijgelegen Saas-Fee, ook wel de 'parel van de Alpen' genoemd en gelegen aan de voet van de gigantische Fee-gletsjer. Deze mondaine plaats ligt op een plateau op 1800 meter hoogte en kent meer dan 292 zon-dagen per jaar. In Saas-Fee is geen verkeer toegestaan, maar er rijden wel koetsjes en elektrische autootjes. U kunt hier heerlijk wandelen of met een gondel de besneeuwde bergen in.
 

Vrijdag: Saas-Grund - Zuid-Duitsland (of Franse Elzas)

Na het ontbijt nemen we afscheid van Saas-Grund. Er staat ons nog een prachtige dag te wachten. Via Brig rijden we richting de Grimselpas (deze route wordt aangepast als de Grimselpas is afgesloten). Het landschap wordt steeds ruiger en na het bergdorpje Gletsch begint de beklimming van de ruige Grimselpas. Onderweg hebben we een schitterend uitzicht op de Rhônegletsjer. Via Meiringen en Luzern rijden we naar Zuid-Duitsland (of Franse Elzas), waar we zullen dineren en overnachten.

Zaterdag: Zuid-Duitsland (of Franse Elzas) - Nederland

Alweer de laatste dag van deze geweldige reis. Via de Duitse autobanen rijden we terug naar Nederland, waar u op ons centrale overstappunt gebruik kunt maken van een goed verzorgd afscheidsbuffet (niet inbegrepen, te reserveren bij uw chauffeur). Vervolgens wordt u met één van onze servicelijnen weer huiswaarts gebracht.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan. Ook de treinritten kunnen wijzigen of vervallen i.v.m. onderhoud aan trein of spoor/weersomstandigheden/etc.

Reisverhaal Margareth

Wat een ervaring. Ik was toe aan iets leuks. Nu dat heb ik gekregen vanaf de eerste tot de laaste dag.
Met een zeer goede chauffeur Klaas en een leuke groep bedankt
Veel uitleg, leuke stops en lekker eten goede overnachtingen
Ontvangst Saas Grund door Freddie en zijn mensen die goed voor ons zorgde rondleiding door saas grund 
Hoog saas grund een beleving
Treinreizen fantastisch mooie plaatsen gezellig en veel sneeuw.
Ik heb genoten. Groet Margareth

Reisverhaal Marijke

Ik ben vorige week met mijn man Enno mee geweest , de 8 daagse reis Zwitserland - Glacier express. Het is een hele mooie reis en wij hadden heel veel geluk met het weer, zon,zon en nog eens zon en veel sneeuw dat was echt TOP !!
Dit zijn foto's van de hoogte punten van de reis, de rit met de Glacier Express, Saas Fee naar de gletscher en Zermatt- Gornergratbahn!!
Voor wie van de bergen houd en trein reizen is dit een geweldige reis en het hotel is prima !!

Reisverhaal Noud

Bijgaand stuur ik u mijn foto's van de reis Zwiserse Alpen Glacier Express in November.

Reisverhaal Ria

Een week gaat snel zeker als je de prachtige reis Zwitserse Alpen met Glacier en Mont Blanc Express en een bezoek aan de Matterhorn doet🏔Met een deskundige chauffeur (Michel) en een ontzettend leuke groep mensen in het prima hotel Azalea in Saas Grund (Wallis) heb ik genoten en ik denk de rest van de groep ook of niet soms Marleen Bijland en Jan 

Hotel Azalea, Saas-Grund

Dit familiehotel verwelkomt al meer dan 40 jaar Nederlandse groepen en de eigenaar en eigenaresse spreken Nederlands. Het hotel beschikt over een restaurant met bar, terras en lift. De kamers beschikken allen over een badkamer met douche en toilet en een televisie. De meeste kamers hebben een balkon. Wifi is gratis in het hotel.

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Do
Vrijdag
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Industrielaan 8
3903 AB Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
Fax +31 (0)318 51 51 28
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
14:27:44 | 0,17 | bolderman | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch