5 dagen Rijn, Loreley, Oranjeroute en Rhein in Flammen all-inclusive

Tussen Koblenz en Rüdesheim vindt u het Loreley dal, dit gebied staat ook wel bekend als het mooiste gedeelte van de Rijn. Hier vindt u schitterende natuur, oude kastelen, stadjes met vakwerkhuizen en uitgestrekte wijngaarden. We nemen u mee naar de leukste en gezelligste wijnstadjes aan de Rijn, maken een uitstapje naar de, voor ons koningshuis belangrijke, Oranjeroute en maken een schitterende boottocht over de Rijn tijdens de spectaculaire 'Rhein in Flammen' vuurwerkshow. Dit alles vanuit hotel Krone in het hart van het Loreley dal, pal aan de Rijn, onze uitvalsbasis voor een heerlijke all-inclusive vakantie!

  • Spectaculaire vuurwerkshow Rhein in Flammen
  • Verblijf op basis van all-inclusive
  • Bezoek Boppard
  • Excursie kasteel Marksburg
  • Bezoek St. Goar
  • Tocht Oranjeroute
De vuurwerkshow kan op een andere dag en locatie plaatsvinden waardoor de volgorde van het reisprogramma kan veranderen. Vertrek 1-07-2023 Bingen/Rüdesheim, 10-08-2023 Spay/Koblenz en 7-09-2023 in Oberwesel.
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
Prijzen zijn exclusief € 37,50 kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.
  • SGR en ANVR geregistreerd Garantie op uw geboekte reis. Bolderman is aangesloten bij SGR & ANVR.
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
  • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan Rijn, Loreley, Oranjeroute en Rhein in Flammen, all-inclusive

Dag 1: Nederland - St. Goarshausen - Kestert

Via één van onze servicelijnen reist u naar ons centrale overstappunt. Na een kopje koffie of thee kan de reis beginnen. Vanaf ons centrale overstappunt rijden we naar ons hotel in Kestert, aan de oevers van de Rijn, waar de lunch voor u klaar staat. Na de lunch maken we een korte, maar schitterende tocht. We rijden naar de heuvels even ten zuiden van het Kestert, één van de beroemdste plekken van het Rijndal: de Lorelei! Volgens de legende zou de zingende nimf hier op de 132 meter hoge rots hebben gezeten en met haar schoonheid en gezang menig kapitein op de Rijn hebben afgeleid. In werkelijkheid zorgt de rots voor een bijzonder smal gedeelte van het Rijndal en heeft u vanaf het uitzichtplatform een fabelachtig uitzicht over het gehele Lorelei dal. Op de weg terug naar ons hotel maken we nog een korte stop in het sfeervolle St. Goarshausen.

Dag 2: Kasteel Marksburg en Boppard

Van de vele burchten en kastelen in het gebied is kasteel Marksburg in Braubach de enige die nog volledig intact is. Deze imposante burcht is van verre te zien en torent hoog boven het stadje uit. Tijdens de rondleiding (niet inbegrepen) komt u alles te weten over de geschiedenis van de Marksburg, de burchten in de omgeving en geniet u van de schitterende uitzichten over de omgeving. Na de lunch in het hotel rijden we naar de veerpont, van waar we de oversteek maken naar het centrum van Boppard, één van de bekendste wijnstadjes aan de Rijn, prachtig gelegen in een bocht aan de Rijnoever. U vindt er diverse vakwerkhuizen, een romeins kasteel en schitterende uitzichten vanaf de heuvels buiten de stad, die u met een kabelbaan kunt bereiken. Maar u kunt ook heerlijk flaneren door dit gezellige stadje of genieten van een hapje of drankje op één van de vele terrasjes. Een bezoek aan één van de vele wijnkelders behoort ook tot de mogelijkheid. Aan het eind van de middag gaan we terug naar ons hotel.

Dag 3: Vrije ochtend, middag St. Goar en Rhein in Flammen

In de ochtend doen we het rustig aan en kunt u bijvoorbeeld een wandeling maken in de omgeving. Na de lunch vertrekken we naar St. Goar waar u kunt genieten van de vakwerkhuizen en een bezoek kunt brengen aan de Burcht Rheinfells voor een prachtig uitzicht over de omgeving. Aan het einde van de middag gaan we aan boord van een cruiseschip voor de spectaculaire 'Rhein in Flammen' vuurwerkshow. Hierbij worden we ontvangen met een welkomstdrankje en genieten we van een diner. De steden St. Goar en St. Goarshausen organiseren al meer dan 70 jaar het traditionele vuurwerkspektakel aan de voet van de Lorelei en de romantische burchten Rheinfels en Katz. Vanaf het cruiseschip genieten we dan ook optimaal van deze prachtige vuurwerkshow!

Dag 4: Oranjeroute en Limburg an der Lahn

Vandaag maken we een schitterende tocht naar het dal van de rivier de Lahn. Dit gebied is nauw verbonden met ons koningshuis. Vanuit Lahnstein rijden we langs de oevers van de Ems en maken tussenstops in het kuuroord Bad Ems, Nassau en Diez, het centrum van de Nassau-dynastie. In de middag arriveren we in het stadje Limburg an der Lahn. Meest in het oog springend is de prachtige Dom van Limburg. Daarnaast vindt u hier vele barokke vakwerkhuizen. Aan het eind van de middag keren we weer terug naar het hotel.

Dag 5: Kestert - Koblenz - Nederland

Helaas de laatste dag van deze prachtige reis. Na het ontbijt rijden we naar Koblenz. Deze stad staat vooral bekend om het Deutsches Eck; waar de Moezel uitmondt in de Rijn. Van het Deutsches Eck, waar het enorme monument ter ere van keizer Wilhelm I staat, kunt u met een kabelbaan naar het Schloss Ehrenbreitstein vanwaar u een schitterend uitzicht heeft! Aan het begin van de middag beginnen we aan onze terugreis naar Nederland. Op ons centrale overstappunt krijgt u een goed verzorgd afscheidsbuffet aangeboden. Daarna keert u weer huiswaarts via één van onze servicelijnen.

Landkaart: Rijn, Lorelei, Oranjeroute en Rhein in Flammen all-inclusive

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

3* Hotel Krone am Rhein, Kestert

Gelegen direct aan de oever van de Rijn, vindt u Hotel Krone am Rhein. Het hotel beschikt over een receptie, restaurant, bar, sauna en relaxruimte met een buitenterras, waar u heerlijk tot rust kunt komen. Het hotel heeft een traplift voor de eerste etage. Er zijn geen kamers op de begane grond. Alle kamers zijn voorzien van een televisie, zithoek en een badkamer met bad of douche, toilet en haardroger. Wifi is gratis in het hotel.

Reisverhaal Jack

Van 15 t/m 19 september genoten van de vijfdaagse busreis naar Hotel Krone in Kestert met de Rhein in Flammen. 
Hotel was goed,  eten geweldig. 
Foto 1 uitzicht Lorelei 
Foto 2/3 kasteel Marksburg met uitzicht. 
Foto 4 St.Goarhausen
Foto 5 Rhein in Flammen 
Foto 6/7 Diez en Limburg a.d. Laan
Foto 8 laatste dag in Koblenz. 
Deze reis is een aanrader, veel gezien, heerlijk gegeten.

Reisverhaal Louis

Foto 1 en 2 zijn gemaakt in Kestert waar wij 4 nachten verbleven in hotel Krone.
Aanrader zeer goed van eten en van 17.00 uur tot 00.00 uur all inn.
Foto 2 is uitzicht over Kestert tijdens een wandeling die we daar maakte.
Foto 3 is in St Goar en foto 4 en 5 is vuurwerkshow op de Rhein en verlichte burcht.
Foto 6 is gemaakt in Diez waar alles prachtig in bloei stond. tijdens kleine stop richting Limburg an der lahn over de schitterens Oranje route.
Foto 7 en 8 zijn gemaakt in Limburg an der lahn met de binnenstad prachtige barokke vakwerkhuizen.
Foto 9 is einde 5 daagse reis waar we nog een paar uur in Koblenz en uitzicht over Koblenz vanuit cabine lift naar de burcht en uitzichtpunt Ehrenbreitstein Fortress over Koblenz.
Einde van een prachtige reis.

Reisverhaal Louise

Hierbij mijn foto's van een geslaagde vakantie
Het vuurwerkfestival tussen Sankt Goar en Sankt Goarshausen.
Een geweldig evenement en ons hotel Krone in Kestert was uitstekend.
Ons schip was onderdeel van 40 cruise schepen die in konvooi voeren op de Rijn naar de Lorelei.
Bovenop het dek was al het vuurwerk goed te bewonderen, en de 2 burchten waren mooi verlicht.
 
De andere 4 dagen waren allemaal uitstapjes in de naaste omgeving.
Geen foto's van op gestuurd.

Reisverhaal Louis

Hierbij 2 fotos gemaakt tijdens de 5 daagse reis naar Rhein in Flammen en Lorelei - oranjeroute.
Foto 1 is gemaakt tijdens uitstapje in Koblenz met een wandeling langs de Rhein.
Foto 2 is genomen vanuit kasteel Marksburg met uitzicht over Braubach.

Reisverhaal Inet

Gisteren teruggekomen van de 5-daagse Rhein in Flammen-reis, fijn all-inclusive hotel in Kestert met mooie kamers en heerlijk eten. Sommige excursies (o.a. Kasteel Marksburg) helaas niet zo geschikt voor mensen die niet zo goed ter been zijn. Het vuurwerk op de Rijn bekijken vanaf een mooi verlicht schip op zaterdagavond was een belevenis op zich. Gezellige plaatsen zoals Sankt Goar, Limburg an der Lahn en op de terugweg Koblenz (kabelbaan met prachtig uitzicht naar Fort Ehrenbreitstein - aanrader) bezocht. Even lekker er tussenuit!

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
03:26:18 | 0,3 | bolderman | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch