telefoon 0318 - 58 09 58
ma. - vr.: 09:00 - 17:30 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

5 dagen Eifel, Trier en Luxemburg all-inclusive

vanaf € 399,-

Tijdens deze nieuwe all-inclusive reis maakt u kennis met de prachtige streek de Eifel. Dit gebied, niet ver van onze landsgrenzen, kenmerkt zich door bossen, bergen en meren. We brengen onder andere een bezoek aan de oudste stad van Duitsland: Trier. Maar ook een bezoek aan Vianden en een van de grotere brouwerijen van Duitsland, de Bitburger Brouwerij mogen uiteraard niet ontbreken. Tevens steken we de grens over naar het Groothertogdom Luxemburg, met haar romantische stadjes en overweldigende natuur. Dit alles vanuit ons hotel in Bitburg, waar u geniet van een heerlijk All-Inclusive-arrangement!

  • Bezoek Vianden
  • Bezoek aan Bitburger Brouwerij
  • Bezoek Klein Zwitserland
  • Bezoek Trier
  • Bezoek aan de UNESCO stad: Luxemburg
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 25,- reserveringskosten per boeking, € 2,50 Calamiteitenfonds per boeking t/m 9 personen, € 5,- consumentenbijdrage SGR per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.

* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.
  • SGR en ANVR geregistreerd Garantie op uw geboekte reis. Bolderman is aangesloten bij SGR & ANVR.
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
  • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan Eifel, Trier en Luxemburg all-inclusive

Maandag: Nederland - Bitburg

Met één van onze servicelijnen reist u naar ons centrale overstappunt, waar u een kopje koffie of thee krijgt aangeboden. Na de overstap kan de reis beginnen en rijden we rechtstreeks naar ons hotel in Bitburg. Bij aankomst staat de lunch voor u klaar. In de middag maken we een rondrit door de prachtige omgeving van de Südeifel en rijden we langs de oevers van de rivier de Sauer, de natuurlijke grens tussen Duitsland en Luxemburg.

Dinsdag: Vianden, Müllerthal en Echternach

Vandaag maken we kennis met de prachtige natuur en sfeervolle stadjes in Luxemburg. Vrijwel direct nadat we de grens zijn overgestoken rijden we het gezellige Vianden binnen en doemt het enorme kasteel voor ons op, dat hoog boven het stadje uittorent. Een echte aanrader is om de stoeltjeslift te nemen, die u naar 450 meter hoogte brengt vanwaar u een geweldig uitzicht heeft over de omgeving. Eenmaal boven heeft u een fantastich uitzicht op de omgeving en kunt u naar het kasteel wandelen. We vervolgen onze route naar het Müllerthal, ook wel ‘klein Zwitserland’ genoemd vanwege zijn zandsteenformaties, natuurschoon en beekjes met watervallen. Tot slot rijden we naar de oudste stad van Luxemburg: Echternach, gelegen aan de oever van de Sure. Door de oude huizen, nauwe straatjes en oude stadswallen heeft de stad een middeleeuws karakter weten te behouden.

Woensdag: Trier en de Bitburger Brouwerij

Niet ver van Bitburg ligt de oudste stad van Duitsland en eens de hoofdstad van een deel van het Romeinse Rijk: Trier. U kunt hier onder andere de Kaiserthermen, de beroemde Porta Nigra en het amfitheater bezoeken, waar de gladiatorengevechten weer tot leven komen. Uiteraard kunt u ook genieten op een terras met de welbekende Kaffee und Kuchen. Na de lunch in het hotel brengen we een bezoek aan de brouwerij van Bitburg. Bitburger is hét bier uit de Eifel. U wordt rondgeleid door de immense brouwerij, waar u de geschiedenis van het bier en het brouwproces ervaart. Uiteraard wordt er ook geproefd en wellicht zegt u vervolgens ook: “Bitte ein Bit.”

Donderdag: Luxemburg Stad en Grevenmacher

Na het ontbijt vertrekken we naar Luxemburg, de hoofdstad van het enige groothertogdom ter wereld. Deze stad is zeer strategisch gebouwd op de steile Bockrots en in de stadswal ziet u nog de oude verdedigingswerken, de zogenaamde kazematten. Al bijna 30 jaar staat Luxemburg Stad op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. U heeft de gelegenheid om deze indrukwekkende stad te ontdekken, bijvoorbeeld door te genieten van het uitzicht vanaf de Pont Adolphe, ooit de grootste spanbrug van Europa. In de middag rijden we naar Grevenmacher, centrum van de Luxemburgse Moezelregio. U kunt op eigen gelegenheid de oude binnenstad met smalle straatjes verkennen. Tevens kunt u een bezoek brengen aan de wijnkelders van Bernard Massard, de belangrijkste en grootste producent van mousserende wijnen in Luxemburg.

Vrijdag: Bitburg - Clervaux - Nederland

Vandaag is alweer de laatste dag aangebroken en nemen we na het ontbijt afscheid van Bitburg. We rijden via een mooie route naar Clervaux. Hier kunt u nog de laatste souvenirs inkopen of nog even genieten op een terras. Hoog boven de stad bevindt zich de abdij van Clervaux. Aansluitend vervolgen wij onze route naar Nederland. Op ons centrale overstappunt kunt u genieten van een goed verzorgd afscheidsbuffet, voordat u met één van onze servicelijnen huiswaarts keert.

Landkaart: Eifel, Trier en Luxemburg all-inclusive

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

Hotel Bitburg, Bitburg

Hotel Bitburg is gelegen aan de rand van Bitburg in de zuidelijke Eifel. Het hotel beschikt over een restaurant, bar en een lift. De ruime en comfortabele kamers zijn voorzien van een satelliet-televisie, bureau en een badkamer met douche en toilet. Wifi is gratis in het hotel. Met iedere avond een leuk programma en op basis van all-inclusive is het heerlijk genieten in een prachtige streek!

Duitsland

Reisdocumenten:
Uw paspoort of identiteitskaart dient geldig te zijn tot terugkomst in Nederland.

Valuta:
In Duitsland wordt met de € ( euro ) betaald.

Elektriciteit:
220V, stekkers type C en F, u heeft geen verloopstekker nodig in Duitsland.

Kraanwater:
Het water uit de kraan is veilig te drinken

Tijdzone:
UTC + 1, dezelfde tijdzone als Nederland

Taal:
Duits

Prijsniveau:
Winkelen in Duitsland is meestal voordeliger dan in Nederland. Dat komt door het 2% lagere Btw-tarief en de grotere Duitse afzetmarkt, waardoor goedkoper geproduceerd kan worden.
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
15:05:51 | 0,19 | bolderman | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch