telefoon 0318 - 58 09 58
ma - do: 09:00 - 18:00 vr.: 09:00 - 20:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

5-daags All-inclusive muziekspektakel Noord-Nederland

Altijd al gedroomd van een muziekspektakel met uw favoriete artiesten? Feest mee met Lee Towers, O'g3ne, Frans Duijts en de Moeflons band, die in ons hotel komen optreden! Hotel De Bonte Wever in Assen staat garant voor een gezellig en goed verzorgd verblijf. Er is vertier voor iedereen en de all-inclusive-formule maakt deze reis compleet. Vanuit Assen maken we overdag diverse interessante excursies. Zo brengen we een bezoek aan Friesland, maar ook Veenhuizen, Giethoorn en het Duitse Papenburg staan op het programma. 's Avonds na het diner zullen de artiesten samen met u De Bonte Wever volledig op zijn kop zetten. Boek dit gezellige muziekspektakel bij Bolderman Excursiereizen!

 • Laagste prijsgarantie
 • Grootste aanbieder met vertrekgaranties
 • Aanbetalen niet verplicht
 • Veilig online boeken
 • Aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen.
 • Boek nu voordelig Als u nu uw reis online boekt, bent u zeker van een lage prijs.
 • Boek nu en betaal later U kunt nu boeken en op een later moment betalen
 • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan all-inclusive muziekspektakel Noord-Nederland

Maandag: Opstappunt - Assen

Vanaf de door u gekozen opstapplaats wordt u per touringcar via een mooie route door Nederland naar Assen gebracht. Onderweg krijgt u de gelegenheid om te lunchen (niet inclusief). In de loop van de middag komen we aan bij ons Hotel De Bonte Wever, waar u heerlijk kunt gaan genieten van de all-inclusive formule.

Dinsdag: Friesland, Veenhuizen, Giethoorn of Papenburg (zie bij te boeken excursies)

Na het ontbijt heeft u vandaag de mogelijkheid om deel te nemen aan één van onze excursies: dagtocht Friesland (met optioneel een bezoek aan Sonnema Berenburg), halve dagtocht Veenhuizen (met optioneel een bezoek aan het Gevangenismuseum), halve dagtocht Giethoorn (met optioneel een boottocht) of dagtocht Papenburg (met optioneel een bezoek aan de Meyer Werft). Na terugkomst in het hotel genieten we van het diner, waarna de muziekavond begint met de band de Moeflons om u alvast in de stemming te brengen voor een spectaculair optreden van Lee Towers.

N.B. Welke excursie op welke dag plaats vindt, is o.b.v het aantal personen en op indeling. Dit wordt nader bepaald.

Woensdag: Friesland, Veenhuizen, Giethoorn of Papenburg (zie bij te boeken excursies)

Vandaag heeft u weer de mogelijkheid om deel te nemen aan één van onze excursies: dagtocht Friesland (met optioneel een bezoek aan Sonnema Berenburg), halve dagtocht Veenhuizen (met optioneel een bezoek aan het Gevangenismuseum), halve dagtocht Giethoorn (met optioneel een boottocht) of dagtocht Papenburg (met optioneel een bezoek aan de Meyer Werft). De avond na het diner kunt u zelf invullen. U kunt bijvoorbeeld naar de gezellige caféstraat gaan, waar u kunt darten, biljarten of een drankje kunt nuttigen.

N.B. Welke excursie op welke dag plaats vindt, is o.b.v het aantal personen en op indeling. Dit wordt nader bepaald.

Donderdag: Friesland, Veenhuizen, Giethoorn of Papenburg (zie bij te boeken excursies)

Ook vandaag heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan één van onze excursies: dagtocht Friesland (met optioneel een bezoek aan Sonnema Berenburg), halve dagtocht Veenhuizen (met optioneel een bezoek aan het Gevangenismuseum), halve dagtocht Giethoorn (met optioneel een boottocht) of dagtocht Papenburg (met optioneel een bezoek aan de Meyer Werft).. Na het diner zullen O'g3ne en Frans Duijts De Bonte Wever volledig op zijn kop zetten.

N.B. Welke excursie op welke dag plaats vindt, is o.b.v het aantal personen en op indeling. Dit wordt nader bepaald.

Vrijdag: Assen - opstappunt

Na het ontbijt heeft u vandaag de mogelijkheid om op eigen gelegenheid het centrum van Assen te bezoeken. In de loop van de ochtend vertrekken we uit Assen en wordt u teruggebracht naar uw opstappunt.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan/artiestenaanbod.
N.B. Indien u geen gebruik wenst te maken van onze servicelijnen kunt u ook op eigen gelegenheid naar De Bonte Wever in Assen reizen. 

Excursies muziekspektakel

- Dagtocht Friesland: we rijden eerst naar het mooie stadje Dokkum, bekend om de moord op Bonifatius en natuurlijk als belangrijk keerpunt tijdens de Elfstedentocht. Vervolgens rijden we door naar Bolsward voor een bezoek aan Sonnema Berenburg (entree ca. € 6,50 p.p.). We vervolgen onze route en komen in het bekende plaatsje Sneek, waar u op eigen gelegenheid rond kunt kijken. 

- Halve dagtocht Veenhuizen: we brengen een bezoek aan het leuke plaatsje Veenhuizen, waar u het Gevangenismuseum, dat gevestigd is in één van de oorspronkelijke gebouwen van de kolonie, kunt bezoeken (entree ca. € 12,00 p.p.). U leert hier alles over de gevangenis van toen en nu. Een gids leidt ons rond door de geschiedenis van misdaad en straf en vertelt over het bijzondere verleden van Veenhuizen. Aansluitend brengen we een bezoek aan gevangenis de Rode Pannen, waar u zelf het gevangenisleven kunt ervaren. 

- Dagtocht Papenburg: we steken de grens met Duitsland over en rijden naar Papenburg, dat een gezellig historische centrum heeft. U heeft ook de unieke mogelijkheid om de Meyer Werft te bezoeken (entree ca. € 12,00 p.p.). Meyer Werft is een scheepswerf voor de bouw van grote cruiseschepen. In het bezoekerscentrum krijgt u een goed beeld van het werk op de werf van vroeger en nu. Aan de hand van tentoonstellingsstukken, films en compleet ingerichte hutten wordt de wereld van de cruiseschepen aan u gepresenteerd. 

- Halve dagtocht Giethoorn: een bezoek aan Giethoorn is niet compleet als u er niet gevaren heeft. U krijgt dan ook de mogelijkheid een prachtige boottocht te maken door de kanalen van het dorp en het Nationaal Park Weerribben-Wieden (boottocht ca. € 6,50 p.p.). Ontdek het 'Venetië van het noorden' per boot of maak een wandeling langs de waterwegen en over de vele bruggetjes die Giethoorn rijk is.

4* Hotel De Bonte Wever, Assen

Het hotel ligt naast het Asserbos en beschikt over een groot aantal faciliteiten, zoals verschillende restaurants, liften, een café-straat met 's avonds muziek, zwem- en saunaparadijs, fitnessruimte en bowlingbanen. Alle kamers zijn goed ingericht en beschikken over een badkamer met inloopdouche en toilet, televisie en kluisje. Wifi is gratis in het hotel. U verblijft op basis van all-inclusive in het hotel, inclusief ontbijtbuffet / lunchbuffet / dinerbuffet, onbeperkt koffie / thee / (non)alcoholische drankjes, diverse snacks / lekkernijen en entertainment.

Nederland

Reisdocumenten:
Geldig paspoort of identiteitskaart.

Valuta:
In Nederland wordt met de € (euro) betaald.

Elektriciteit:
220V, stekkers type C en F, u heeft geen verloopstekker nodig in Nederland.

Kraanwater:
Het kraanwater in Nederland is veilig om te drinken.

Taal:
Nederlands

5-daags All-inclusive muziekspektakel Noord-Nederland

33 reizigers bevelen deze reis aan
8,7 Gemiddelde beoordeling

34 beoordelingen
 • Algemene beoordeling 8,6
 • Prijs/kwaliteit verhouding 8,6
 • Vervoer met touringcar 8,5
 • Chauffeur 8,5
 • Reisprogramma 8,7
 • Accommodatie 9,1
 • Contact met Bolderman 8,9
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Do
Vrijdag
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Industrielaan 8
3903 AB Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
23:48:03 | 0,6 | bolderman | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch