telefoon 0318 - 58 09 58
ma - do: 09:00 - 18:00 vr.: 09:00 - 20:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

8-daagse kerstreis Opatija, Kroatië

Op het schiereiland Istrië ligt onze bestemming Opatija, de plaats waar we verblijven tijdens deze bijzondere kerstreis. Opatija heeft een schilderachtige bebouwing en strekt zich uit over een lengte van 4 kilometer langs de Adriatische Zeekust. Vanuit ons hotel maken we schitterende uitstapjes in de omgeving. We bezoeken ondermeer het eiland Krk en het plaatsje Moscenice. Ook een bezoek aan de wereldberoemde grotten van Postojna staat op ons programma. De druipsteengrotten zijn geheel in kerstsfeer versierd. De schitterende excursies en de omgeving, samen met het hotel, vormen het decor van deze bijzondere kerstreis.We verblijven in het prachtig gelegen Hotel Admiral.

  • Laagste prijsgarantie
  • Grootste aanbieder met vertrekgaranties
  • Aanbetalen niet verplicht
  • Veilig online boeken
  • Aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen.
  • Boek nu voordelig Als u nu uw reis online boekt, bent u zeker van een lage prijs.
  • Boek nu en betaal later U kunt nu boeken en op een later moment betalen
  • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Het dag-tot-dag programma

21 december: Nederland - Zuid-Duitsland

Vanaf uw opstappunt vertrekt u naar het centrale overstappunt voor een kopje koffie of thee. Vervolgens rijden we, met verschillende stops, via de Duitse autowegen naar Zuid-Duitsland voor diner en overnachting.
 

22 december: Zuid-Duitsland - Opatija

Vandaag vervolgen we onze reis en rijden we via een prachtige route door de Karawanken in Oostenrijk en het landelijke Slovenië naar Opatija. Tegen de avond komen we aan in ons hotel Admiral. Na de kamerindeling gaan we aan tafel voor het diner.

23 december: Moscenice (zie Bolderman Pluspakket)

Na het ontbijt wilt u natuurlijk eerst kennis maken met de plaats Opatija. 's Middags gaan we de directe omgeving verkennen en brengen we een bezoek aan het oude plaatsje Moscenice. In het verre verleden was dit een zeeroversnest. Een gids ontvangt ons voor een rondleiding door het plaatsje (zie Pluspakket), waar we verhalen over o.a. de geschiedenis van het plaatsje horen. Ook bezoeken we de olijfoliemolen, waar een drankje zeker niet mag ontbreken. Na het diner in ons hotel is de avond ter vrije besteding.

24 december: Eiland Krk, Vrbnik en Rijeka (zie Bolderman Pluspakket)

Deze dag staat o.a. het eiland Krk op ons programma. We rijden via Rijeka en over de Titobrug het 38 kilometer lange eiland op. We zien ondermeer de plaatsjes Krk, Malinska, Punat en Vrbnik. In het oude plaatsje Vrbnik bezoeken we de plaatselijke wijnkelder (zie Pluspakket), waar u natuurlijk wijn kunt proeven. Samen met een ham- en kaasschotel zal dit u zeker smaken! Aansluitend heeft u gelegenheid om plaatselijke producten te kopen en dit leuke plaatsje te bekijken. Daarna rijden we terug naar Opatija en maken we nog een stop in Rijeka voor de lokale festiviteiten.

25 december 1e kerstdag: Grotten van Postojna (zie Bolderman Pluspakket)

's Morgens rijden we naar Slovenië en bezoeken we de wereldberoemde druipsteengrotten van Postojna. Dit is het grootste grottencomplex van Europa en is tijdens deze periode geheel in kerstsfeer ingericht. Vanavond wordt er een uitstekend diner in het restaurant geserveerd.

26 december 2e kerstdag: Vrije dag of boottocht (optioneel)

Vandaag heeft u een vrije dag, die u naar eigen inzicht mag invullen. Ook kunt u, als u wilt, inschepen voor een mooie panoramatocht per boot langs de kust.

27 december: Opatija - Brezje - Zuid-Duitsland

Helaas is het weer tijd om afscheid te nemen van Opatija. Via de autowegen van Slovenië rijden we richting de grens met Oostenrijk, maar pauzeren eerst nog bij de Basiliek van Brezje. Hierna rijden we verder naar Zuid–Duitsland voor diner en overnachting.

28 december: Zuid-Duitsland - Nederland

Na het ontbijt rijden we met verschillende stops terug naar Nederland. Zodra we op ons centrale overstappunt aankomen krijgt u een goed verzorgd afscheidsbuffet aangeboden. Vervolgens wordt u met een van onze servicelijnen huiswaarts gebracht.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

****Hotel Admiral, Opatija

Dit gerenoveerde hotel ligt direct aan de Lungomare boulevard aan zee en kijkt uit over de eigen boothaven. Het beschikt over een receptie, lounge, restaurant, bar, lift, zwembad, fitness en wellness-ruimte. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met bad of douche en toilet, haardroger, televisie, telefoon, kluisje en balkon. Wifi is gratis in dit hotel.

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Do
Vrijdag
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Industrielaan 8
3903 AB Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
Fax +31 (0)318 51 51 28
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
08:24:52 | 0,33 | bolderman | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch