telefoon 0318 - 58 09 58
ma. - vr.: 09:00 - 18:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving
naar Homepagina
 1. Verzeker u met Covid Care dekking

Verzeker u met Covid Care dekking

Verzeker uw reis bij Bolderman

Bolderman wil dat u ontspannen op vakantie kan. Bescherm uzelf tegen onverwachtse kosten door u goed te verzekeren. Wij raden het aan om een reisverzekering af te sluiten om onvoorziene omstandigheden van uw vakantie te dekken. Vanaf 11 juni 2021 kunt u bij Bolderman uw reisverzekering inclusief COVID dekking boeken. Met deze Covid dekking verzekering bent u verzekerd voor extra reis- en verblijfskosten als gevolg van verplichte quarantaine wegens COVID-19.

Boek een reis via Bolderman en sluit meteen een reisverzekering inclusief COVID dekking (deze dekking zit automatisch verrekend in onze kortlopende reisverzekering). Let op: de verzekering met COVID dekking is alleen via de website Bolderman te boeken, niet via de website van Europeesche verzekeringen. Onderaan deze pagina kunt u de voorwaarden van deze verzekering opvragen: (Clausuleblad extra reis- en verblijfskosten (Covid-19) Verzekeringskaart extra reis- en verblijfskosten (Covid-19)).

--------------------------

Hoe werkt het?
Indien u de dekking voor extra reis- en verblijfskosten wenst af te sluiten, dan moet aan het volgende worden voldaan:
 • Er dient een nieuw te sluiten kortlopende reisverzekering te worden afgesloten. Mocht u al eerder een reis bij Bolderman hebben geboekt, maar toch interesse hebben in deze verzekering. Neem dan contact met ons op: telefoonnummer 0318-580958.
 • Op de kortlopende reisverzekering moet de extra dekking “Extra sportuitrusting” afgesloten worden (en dus ook bagage).
 • De premie is verschuldigd voor alle verzekerde personen voor de gehele reisduur.
 • De Dekking Extra reis- en verblijfskosten kan alleen afgesloten worden in de periode tot en met 31 juli 2021
 • De betreffende clausule (1.02, zie hieronder) wordt verstrekt bij de verzekeringspolis (boekingsbevestiging).
 • De combinatie van de dekking “Extra sportuitrusting” samen met de clausule Extra reis- en verblijfskosten geeft recht op de in die clausule vermelde dekking.
--------------------------

Clausule Extra reis- en verblijfskosten
In aanvulling op artikel 2.3 van de Voorwaarden Kortlopende Reisverzekering geldt dat u met deze clausule bent verzekerd voor extra reis- en verblijfskosten als gevolg van verplichte quarantaine wegens COVID-19.

Wat is verzekerd?
Extra reis- en verblijfskosten als u en uw eventuele medeverzekerde(n) onverwacht langer op de reisbestemming moet(en) blijven omdat de (lokale) overheid van de reisbestemming u en uw eventuele medeverzekerde(n) verplichte quarantaine wegens COVID-19 oplegt.

Wanneer bent u verzekerd?
U bent alleen verzekerd als aan alle onderstaande voorwaarden is voldaan:
 • De vertrekdatum van de geboekte reis valt in de periode van 1 april 2021 tot en met 31 oktober 2022.
 • Op het moment van vertrek geldt er op de website nederlandwereldwijd.nl een reisadvies ‘groen/geel’ voor uw reisbestemming;
 • De (lokale) overheid van uw reisbestemming heeft een verplichte quarantaine opgelegd waardoor u en uw eventuele medeverzekerde(n) op de geplande terugreisdatum niet kunt/kunnen terugreizen naar Nederland;
 • U maakt door deze quarantaine onvoorziene extra verblijfs- en/of reiskosten die niet vergoed worden door bijvoorbeeld de (lokale) overheid op de reisbestemming, de Nederlandse overheid, uw vervoerder, luchtvaartmaatschappij of reisorganisaties.
 • De dekking is alleen van kracht als uit de polis blijkt dat de voor deze dekking verschuldigde toeslagpremie is betaald. Dit is te zien aan Personenhulp incl. Covid dekking.
Wat krijgt u vergoed?
 • Noodzakelijke extra verblijfskosten tot maximaal € 100,- per verzekerde per dag voor maximaal 10 dagen De vergoeding van verblijfskosten verminderen wij met 10% in verband met kosten die u bespaart op uw normale levensonderhoud.
 • Extra reiskosten naar Nederland tot max. € 750,- per verzekerde.
 • Wij vergoeden maximaal € 5.000, - per polis. Belangrijk: wij vergoeden deze kosten alleen als u deze in overleg met en met goedkeuring van de Europeesche of de Europeesche Hulplijn (+31 20 651 57 77) heeft gemaakt.
Bekijk hier de volledige voorwaarden:
Clausuleblad extra reis- en verblijfskosten (Covid-19)
Verzekeringskaart extra reis- en verblijfskosten (Covid-19)
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
03:28:16 | 0,07 | bolderman | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch