telefoon 0318 - 58 09 58
ma. - vr.: 09:00 - 17:30 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

3 dagen Magisch Vuurwerk Disneyland® Paris - 2* B&B Hotel

Laat uw dromen uitkomen in Disneyland® Paris! Beleef eindeloos plezier met het hele gezin in een wereld vol magie, waar de verbeelding onbegrensd en de geluksmomenten onvergetelijk zijn. Proef de sfeer van de 2 Disney® Parken en geniet eindeloos van de meer dan 50 attracties voor jong en oud. Ga uit eten in één van de vele (thema)restaurants, ontmoet uw Disney-helden in het echt en beleef het meest afwisselende avondje uit in Disney Village®. Tijdens deze reis kunt u bij Lake Disney het Magisch Vuurwerk Festival bijwonen, een spectaculaire vuurwerkshow, die u niet snel zult vergeten. Disneyland® Paris, de magische vakantiebestemming dichtbij huis!

Kinderen profiteren van kortingen; deze worden verrekend tijdens de boeking!

  • Hotel vlakbij de Disney® Parken
  • 2 dagen entree tot Disneyland® Park en Walt Disney Studios® Park
  • Disney's Magisch Vuurwerk Festival
  • Gratis shuttle bus naar de Disney® Parken
  • Inclusief ontbijtbuffet
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 25,- reserveringskosten per boeking, € 2,50 Calamiteitenfonds per boeking t/m 9 personen, € 5,- consumentenbijdrage SGR per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.

* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.
  • SGR en ANVR geregistreerd Garantie op uw geboekte reis. Bolderman is aangesloten bij SGR & ANVR.
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
  • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan Disneyland® Paris

Dag 1: Nederland - Disneyland® Paris

Met één van onze servicelijnen reist u naar onze verzamelplaats in Eindhoven, P+R Meerhoven. Aansluitend rijden we naar Disneyland® Paris, waar we rond 13.00 uur verwachten aan te komen. U heeft na aankomst meteen toegang tot het Disneyland® Park en het Walt Disney Studios® Park. Beleef de spannendste attracties, geniet van de vele mooie shows en parades en ontmoet uw Disney-helden. De parken zijn geopend tot minimaal 19.00 uur en op sommige dagen zelfs tot 22.00 uur!

Disney’s Magisch Vuurwerk Festival
Vanavond wordt de lucht boven Lake Disney verlicht door een spectaculaire vuurwerkshow, begeleidt door special effects en bijpassende muziek. Laat u meeslepen op de tonen van de soundtrack en geniet van de magie die zich boven het meer afspeelt.

Dag 2: Disneyland® Paris

Na het ontbijtbuffet kunt u de hele dag eindeloos genieten van de vele attracties die beide parken te bieden hebben. Waagt u zich eens in een spannende achtbaan, beleef één van de vele Disney-sprookjes, rij rond het park met de Disneyland® trein, geniet van de Disney® Parade of begeef u op een filmset met echte stunts. Ook Disney Village® met zijn vele restaurants en winkels is een bezoek waard.

Disney Illuminations
Als ultieme afsluiting van deze tweede dag kunt u in het Disneyland® Park genieten van een magische avondshow vol duizenden lichtjes, kleur en magie. Mickey Mouse neemt u mee op een avontuurlijke tocht langs de klassieke en nieuwe Disney-verhalen zoals Star Wars, Frozen en Pirates of the Caribbean. Hou uw adem in tijdens de licht- en watershow, als de laserstralen door de nevel snijden en het vuurwerk de hemel in vuur en vlam zet. Disney-figuren komen tot leven middels spectaculaire projecties op de voorzijde van het kasteel van Doornroosje én op de waterschermen aan beide zijden van het kasteel. 

Dag 3: Disneyland® Paris - Nederland

Vandaag is alweer de laatste dag van deze magische Disney-reis. Na het ontbijtbuffet staat de touringcar weer voor u klaar en reizen we terug naar Nederland. We verwachten aan het begin van de avond in Eindhoven terug te zijn, waarna u met één van onze servicelijnen weer huiswaarts keert.

N.B. in voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.
Sommige ervaringen, shows of evenementen zijn mogelijk niet beschikbaar of kunnen worden gewijzigd vanaf de heropening, afhankelijk van de evolutie van de hygiëne- en veiligheidsmaatregelen en aanbevelingen van overheidsinstanties. Kijk voor de laatste updates op www.disneylandparis.com.

Fotocredits: © Disney

Disneyland® Paris

Welkom in de wereld waar verbeelding tot leven komt…
Laat uw dromen uitkomen in Disneyland® Paris! Beleef eindeloos plezier met het hele gezin in een wereld vol magie, waar de verbeelding onbegrensd en de geluksmomenten onvergetelijk zijn. Proef de sfeer van de 2 Disney® Parken en geniet eindeloos van de meer dan 50 attracties voor jong en oud. Ga uit eten in één van de vele (thema)restaurants, ontmoet uw Disney-helden in het echt en beleef het meest afwisselende avondje uit in Disney Village®. Kies uit 2 unieke hotels met gratis shuttlebusverbinding naar de Disney-parken. 

Disneyland® Park
Er was eens... een magisch koninkrijk!
Vijf betoverende landen wachten erop verkend te worden! Elk land heeft zijn eigen thema en de unieke sfeer laat groot en klein onvergetelijke momenten beleven in een wereld van dromen en verbeeldingskracht. Adembenemende shows, schitterende parades, fantastische attracties en onvergetelijke ontmoetingen met Disneyfiguren staan u te wachten in Disneyland® Park.

Walt Disney Studios® Park
Houdt u van films? Beleef ze zelf!
Altijd al willen weten hoe de magie van het witte doek tot stand komt? In het Walt Disney Studios® Park neemt u een kijkje achter de schermen! Stap met het hele gezin in de wereld van camera’s, spotlights en de meest geweldige verhalen. Geniet van daverende attracties en shows in het gezelschap van allerlei Disneyfiguren. Wie van film houdt, mag dit zeker niet missen.

Sommige ervaringen, shows of evenementen zijn mogelijk niet beschikbaar of kunnen worden gewijzigd, afhankelijk van de evolutie van de hygiëne- en veiligheidsmaatregelen en aanbevelingen van overheidsinstanties. Kijk voor de laatste updates op www.disneylandparis.com.

Disneyland heeft aangescherpte veiligheids- en gezondheidsmaatregelen getroffen m.b.t. het coronavirus. Kijk op deze pagina voor de actuele maatregelen.
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
13:29:49 | 0,5 | bolderman | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch