telefoon 0318 - 58 09 58
ma - do: 09:00 - 18:00 vr.: 09:00 - 20:00 zat.: 10:00 - 16:00

10 dagen Rome en Florence

vanaf € 549,-
vertrekdata en prijzen

Twee Italiaanse steden die het hart sneller doen kloppen! Beide hebben op historisch en cultureel gebied veel te bieden. Eerst brengen we u naar Rome, ‘de eeuwige stad’. Het is één groot openluchtmuseum met monumenten uit het begin van onze jaartelling. In drie heerlijke dagen kunt u een uitstekende indruk opdoen van deze altijd boeiende stad. Natuurlijk bezoekt u het Vaticaan met de St. Pieter, het Colosseum, het Forum Romanum en het Pantheon en veel andere bekende bezienswaardigheden. Ook kunt u op eigen gelegenheid door Rome wandelen en genieten van de bijzondere sfeer. De stad combineert oude en nieuwe culturen moeiteloos. U vindt er gezellige terrasjes en prachtige winkelstraten. Uiteraard ontbreekt de prachtige kunststad Florence niet in deze reis, met zijn prachtige gebouwen en kunstschatten. U ziet tijdens deze excursiereis onder andere de Dom met zijn enorme koepel en de oudste brug over de rivier de Arno, de Ponte Vecchio. Boek deze goed verzorgde busreis bij Bolderman Excursiereizen naar deze twee indrukwekkende steden, Florence en Rome!

  • Laagste prijsgarantie
  • Grootste aanbieder met vertrekgaranties
  • Aanbetalen niet verplicht
  • Veilig online boeken
  • Aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen.
  • Boek nu voordelig Als u nu uw reis online boekt, bent u zeker van een lage prijs.
  • Boek nu en betaal later U kunt nu boeken en op een later moment betalen
  • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Het dag-tot-dag programma

Maandag: Nederland - Zuid-Duitsland

Nadat u met één van onze servicelijnen op ons centrale overstappunt bent aangekomen en heeft genoten van het kopje koffie of thee, rijden we naar ons hotel in Zuid-Duitsland voor diner en overnachting.

Dinsdag: Zuid-Duitsland - omgeving Gardameer

Via Oostenrijk en de oude Brennerpas rijden we naar de omgeving van het Gardameer, waar we in de namiddag aankomen bij ons hotel voor diner en overnachting.

Woensdag: Omgeving Gardameer - omgeving Rome

We vervolgen onze weg en rijden met verschillende stops richting Rome, waar we 4 nachten verblijven in Hotel Roma Domus in de plaats Ponzano Romano.

Donderdag: Rome

Na het ontbijt rijden we naar het centrum van Rome. Onder begeleiding van een Nederlandssprekende gids maken we kennis met Vaticaanstad, de soevereine staat in het hart van Rome. We zien o.a. de St. Pieter met het bekende St. Pietersplein, het Vaticaanmuseum met een omvangrijke kunstcollectie en vele andere bezienswaardigheden. Na dit uitgebreide bezoek hebben we nog vrije tijd, die we naar eigen idee kunnen invullen. Aan het einde van de middag rijden we naar ons Hotel Roma Domus.

Vrijdag: Rome

Deze dag staat weer in het teken van de ‘eeuwige stad’. Onder begeleiding van onze gids maken we een wandeling langs de vele bezienswaardigheden van Rome. Het is onmogelijk om alles te bekijken. Onze gids zal de wandelroute zo indelen, dat u in ieder geval het Colosseum, Het Forum Romanum, het Pantheon en de Spaanse Trappen te zien krijgt.

Zaterdag: Rome

Vandaag heeft u de mogelijkheid om één of meerdere bezienswaardigheden in Rome zelf te gaan bekijken. Een extra bezoek aan de St. Pieter met de Sixtijnse kapel of Piazza Campidoglio, de keuze is aan u. Op de afgesproken tijd en plaats wacht uw chauffeur u op en rijden we terug naar ons hotel.

Zondag: Omgeving Rome - Orvieto - Montecatini Terme

We verlaten Rome en gaan richting Toscane. Tijdens deze rit maken we een stop in het indrukwekkende stadje Orvieto. De stad ligt op een tufstenen plateau en kijkt uit op een met wijngaarden overdekte vlakte. Vervolgens rijden we naar Montecatini Terme, waar we 2 nachten zullen verblijven.

Maandag: Florence

U maakt vandaag uitgebreid kennis met de kunststad Florence. Onder begeleiding van een Nederlandssprekende gids gaan we het historisch centrum uitgebreid bekijken. Tijdens deze stadswandeling zien we o.a. de Dom met de enorme koepel, Piazza della Signoria en de Ponte Vecchio. Na deze wandeling heeft u nog voldoende tijd om deze geweldige stad zelf te bekijken. Aan het einde van de middag rijden we terug naar Montecatini.

Dinsdag: Montecatini Terme - Zuid-Duitsland

Na het ontbijt verlaten we Toscane en rijden via een mooie route naar Zuid-Duitsland voor diner en overnachting.

Woensdag: Zuid-Duitsland - Nederland

De laatste etappe van deze indrukwekkende excursiereis. Via de Duitse autowegen rijden we naar ons centrale overstappunt. Hier krijgt u, voordat u met één van onze servicelijnen huiswaarts keert, een goed verzorgd afscheidsbuffet aangeboden.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

Reisverhaal Wilma

In mei een heerlijke vakantie gehad naar Italië. Reis Orvieto, Rome, Montecatini en Florence. Fantastische chauffeur die veel wist te vertellen en zijn partner die ons zeer goed verzorgde met drankjes, raad en daad.

Reisverhaal Reint

Zijn voor het eerst met Bolderman op reis geweest, Rome, Florence
een geweldige trip met chauffeur/reisleider Willem van der Molen. een kanjer, veel gezien, een echte aanrader

****Hotel Biondi, Montecatini Terme

Het hotel is gelegen in een rustige wijk van Montecatini Terme en is voorzien van een receptie, lounge, restaurant, lift, overdekt zwembad en tuin. De kamers zijn voorzien een badkamer met bad of douche en toilet, haardroger, satelliet-televisie, telefoon en airco.

Hotel Roma Domus, Ponzano Romano

Dit hotel ligt ten noorden van Rome en is rustig gelegen. Het beschikt over een receptie, restaurant, bar en lift. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met bad of douche en toilet, haardroger, telefoon, satelliet-televisie en wifi.

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Do
Vrijdag
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Industrielaan 8
3903 AB Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
Fax +31 (0)318 51 51 28
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL53 ABNA 0538 1816 99
19:07:41 | 1,2 | bolderman | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch