telefoon 0318 - 58 09 58
ma - do: 09:00 - 18:00 vr.: 09:00 - 20:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

6-daagse kerstreis Steigerwald

Met deze kerstreis willen wij u kennis laten maken met het romantische Steigerwald. Deze bijzondere Duitse cultuurstreek ligt in Midden-Duitsland. We vinden hier romantische steden zoals Würzburg, Nürnberg, Bamberg en Rothenburg. Deze steden hebben in de kerstperiode een geheel eigen uitstraling, waarbij u zowel een stuk cultuur als de Duitse kerstsfeer kunt proeven. We verblijven in Hotel Krone in Geiselwind. Dit hotel heeft een sfeervol restaurant, bar, Stube en lift. De kamers zijn voorzien van een badkamer met bad of douche en toilet, televisie en telefoon.

  • Laagste prijsgarantie
  • Grootste aanbieder met vertrekgaranties
  • Aanbetalen niet verplicht
  • Veilig online boeken
  • Aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen.
  • Boek nu voordelig Als u nu uw reis online boekt, bent u zeker van een lage prijs.
  • Boek nu en betaal later U kunt nu boeken en op een later moment betalen
  • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Het dag-tot-dag programma

22 december: Nederland - Geiselwind

Vanaf uw opstapplaats rijden we naar ons centrale overstappunt waar u een kopje koffie of thee krijgt aangeboden. Vervolgens rijden we met verschillende stops via Rüdesheim, waar u de gelegenheid krijgt om te lunchen, naar Geiselwind. In de namiddag komen we bij ons hotel aan. Na de kamerindeling gaan we aan tafel voor een goed verzorgd 3-gangen diner met een welkomstdrankje.

23 december: Würzburg

Vandaag staat de stad Würzburg op ons programma. Onder leiding van een Duitssprekende gids gaan we deze stad bekijken. We zien de vesting Mariënberg en de vele andere bezienswaardigheden die deze stad rijk is. In de namiddag rijden we terug naar Geiselwind voor het diner. De avond is gevuld met muziek en dans.

24 december: Nürnberg

Na het ontbijt rijden we naar de stad Nürnberg. Hier wordt één van de bekendste kerstmarkten van Duitsland gehouden. In de straatjes van de stad zijn vele sfeervolle kraampjes. Op het podium voor de Frauenkirche is iedere dag een programma. Gemiddeld treden hier in de kerstperiode ongeveer 70 kinderkoren op, maar ook dansgroepen en Alphoornblazers verzorgen een uitgebreid programma. Onze chauffeur brengt u naar het centrum van de stad, zodat u op eigen gelegenheid de binnenstad kunt ontdekken. Na de middag rijden we via een mooie route terug naar ons hotel. De avond is verder ter vrije besteding. Eventueel kunt u 's avonds een kerstmis bijwonen in de plaatselijke kerk.

25 december 1e kerstdag: Rothenburg

We bezoeken vandaag de stad Rothenburg ob der Tauber. Deze stad heeft een bijzondere uitstraling met vele vakwerkhuisjes en historische gebouwen. Dit alles gaan we onder leiding van een Duitssprekende gids bekijken. Vanavond wordt er een uitgebreid 5-gangen kerstdiner geserveerd in ons hotel. De rest van de avond kunt u gezellig met uw reisgenoten doorbrengen.

26 december 2e kerstdag: Bamberg

Vandaag rijden we onder leiding van een Duitssprekende gids naar de stad Bamberg, ook wel het Fränkische Rome genoemd. De vele bezienswaardigheden zoals de Altenburg, het oude raadhuis, de Kaiserdom en de Groene Markt behoren tot het Werelderfgoed van UNESCO. ‘s Avonds genieten we van een Schlemmerbuffet.

27 december: Geiselwind - Nederland

Na het ontbijt verlaten we ons hotel in Geiselwind en rijden via de Duitse autobanen naar Nederland. Onderweg maken we natuurijk nog een koffie- en lunchstop. Aansluitend rijden we verder naar onze centrale overstappunt waar u, voordat u via één van onze servicelijnen naar het uistappunt wordt teruggebracht, kunt genieten van u een goed verzorgd afscheidsbuffet.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

Hotel Krone, Geiselwind

Dit hotel is in het centrum van Geiselwind gelegen en beschikt over een receptie, restaurant, bar, Stube, terras en lift. De kamers zijn voorzien van een badkamer met bad of douche en toilet, telefoon en televisie.

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Do
Vrijdag
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Industrielaan 8
3903 AB Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
Fax +31 (0)318 51 51 28
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
08:26:28 | 0,26 | bolderman | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch