3-daagse Kerstmarkt Rijncruise Düsseldorf - volpension

vanaf € 219,-
Excl. € 37,50 kosten per boeking o.b.v. 2 personen.

Nieuw in ons programma: een kerstmarkt Rijncruise naar Düsseldorf. Duizenden lichtjes, sfeervol versierde straten met de meest prachtige kerstbomen en de geur van Glühwein, Bratäpfel en gebrande noten; tijdens de adventperiode verandert de binnenstad van Düsseldorf in een waar kerstdorp met kerstmarkten op verschillende locaties in de stad. Vaar mee op het luxe cruiseschip MS Swiss Pearl en proef de kerstsfeer in Duitsland! Geniet aan boord van heerlijke maaltijden, een drankje in de gezellige bar of ontspan in het zwembad, de sauna of het solarium. De bemanning zal er alles aan doen om u een onvergetelijke cruise te bezorgen. Boek deze goed verzorgde kerstmarktcruise vertrouwd bij Bolderman!

  • 4* cruiseschip MS Swiss Pearl
  • Inclusief ontbijt, lunch en diner
  • Lounge, bar, restaurant, sauna, solarium en zwembad aan boord
  • Varen over de Rijn
  • 5 kerstmarkten in Düsseldorf
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
Prijzen zijn exclusief € 37,50 kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.

Bij te boeken opties
Busretour servicelijnen vanaf diverse opstapplaatsen naar het schip Arnhem Rijnkade: € 40,- p.p.
Busretour Arnhem Rijnhal - schip Arnhem Rijnkade € 10,- p.p.
2-persoonshut benedendek (Emerald) voorzijde : € 25,- p.p.
2-persoonshut bovendek (Rubydeck): € 50,- p.p.
2-persoonssuite bovendek (Rubydeck): € 80,- p.p.
1-persoonshut benedendek (Emerald): € 100,- p.p.
  • SGR en ANVR geregistreerd Garantie op uw geboekte reis. Bolderman is aangesloten bij SGR & ANVR.
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
  • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan Kerstmarkt Rijncruise

Dag 1: Vaardag op de Rijn

Vanaf een aantal geselecteerde opstapplaatsen reist u per servicelijn (niet inbegrepen) naar de aanlegsteiger van het cruiseschip MS Swiss Pearl in Arnhem. Reist u liever met eigen auto, dan raden wij u aan om uw auto gratis te parkeren bij de Rijnhal in Arnhem. U kunt dan een reservering maken voor onze bustransfer naar de Rijnkade (niet inbegrepen). Omstreeks 14.30 uur kunt u aan boord van het cruiseschip in Arnhem. De bemanning heet u van harte welkom met een welkomstdrankje. Zij staan voor u klaar om u een onvergetelijke cruise te bezorgen. Het schip zal rond 16.00 uur afvaren, waarna u kunt genieten van de prachtige omgeving langs de Rijn aan boord van het gezellige schip. 's Avonds kunt u genieten van een heerlijk diner en aansluitend van een drankje in de gezellige bar. Tijdens de nacht varen we verder naar Düsseldorf.

De exacte vertrektijd vanaf uw opstaplaats (indien gereserveerd) ontvangt u in uw reispapieren.

Dag 2: Düsseldorf

Vroeg in de ochtend meert het schip aan in Düsseldorf. Na het uitgebreide ontbijt kunt u vanaf het schip te voet de stad Düsseldorf verkennen. Deze stad staat bekend als een echte winkelstad en tijdens de adventperiode zijn er op maar liefst vijf locaties in de stad verschillende kerstmarkten, waaronder één van de grootste kerstmarkten van Europa. De hele stad is sfeervol versierd en u kunt genieten van de smalle straatjes vol lichtjes en gezelligheid. Struin langs de kraampjes met cadeautjes en proef lekkernijen als kaneelkoekjes (Zimsterne) of een appelbol (Bratäpfel). Een warme Glühwein mag natuurlijk ook niet ontbreken! De kastanjebomen in de bekende winkelstraat Königsallee hangen vol met duizenden lichtjes en zorgen voor een echt kerstgevoel. De kerstmarkten in Düsseldorf zijn geopend van 11.00 tot 20.00 uur. Op vrijdag- en zaterdagavond zelfs tot 21.00 uur. Wilt u liever wat cultuur opsnuiven? Ook dat kan in Düsseldorf, want u vindt hier veel kunst, architectuur en bijzondere musea zoals het Goethemuseum en het Kunst Palast. Rond het middaguur kunt u gebruik maken van de lunch aan boord van het schip, waarna u de stad verder kunt ontdekken. De vele bars, restaurants en typische Duitse Brauhausen nodigen uit voor een gezellig drankje. Ook vanavond wacht u weer een heerlijke maaltijd aan boord van de MS Swiss Pearl. Rond 23.00 uur zal het schip het ruime sop kiezen richting Nederland.

Bij de reizen met vertrek op zaterdag kan het voorkomen dat op zondag niet alle winkels in de stad zijn geopend. De kerstmarkten zijn dan wel geopend.

Dag 3: Terugkomst in Nederland

's Morgens zijn we weer terug in de haven van Arnhem. Na een goed verzorgd ontbijt nemen we afscheid van de bemanning en gaan we rond 08.30 uur van boord. Heeft u gereserveerd voor de servicelijn of bustransfer vanaf de Rijnhal? Dan wordt u per touringcar weer teruggebracht naar uw opstapplaats.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

BELANGRIJK:
Deze reis is helaas minder geschikt voor deelnemers die afhankelijk zijn van een mobiliteitshulpmiddel. Het schip heeft geen lift. Vanwege de strenge veiligheidsvoorschriften en de beperkte ruimte aan boord is het helaas niet mogelijk om een scootmobiel of elektrische rolstoel mee te nemen aan boord. Rollators worden na aankomst op het schip in de bibliotheek geplaatst en kunnen alleen aan wal gebruikt worden.

4* MS Swiss Pearl

U verblijft tijdens deze reis op het 4* cruiseschip de MS Swiss Pearl. Het schip beschikt over een salon met Panorama bar op het bovendek, een restaurant op het benedendek en een gezellige bibliotheek. Ontspannen kunt u in het zwembad, de sauna of solarium. In de kleine boutique kunt u leuke souvenirs kopen. De hutten bevinden zich op het Emeralddeck (beneden) en Rubydeck (boven) en zijn alleen per trap te bereiken; er is geen lift aan boord. Alle hutten zijn aan de buitenzijde van het schip en beschikken over twee aparte bedden naast elkaar, raam met uitzicht naar buiten, televisie, mini-bar, kluisje, haardroger, airconditioning en een badkamer met douche en toilet. Het restaurant bevindt zich op het benedendek. 

Bekijk hier het volledige deckplan.

Deze reis is helaas minder geschikt voor deelnemers die afhankelijk zijn van een hulpmiddel zoals een rollator. Het schip heeft geen lift.

Vanwege de beperkte mobiliteit aan boord en de veiligheidsvoorschriften zijn daarnaast onderstaande voorwaarden van toepassing:

1.    Het is niet mogelijk een scootmobiel of elektrische rolstoel mee te nemen aan boord. Vanwege de strenge veiligheidsvoorschriften zal de toegang aan boord hiervoor geweigerd worden.
2.   Rollators worden in de bibliotheek op het bovendek geplaatst en kunnen tijdens de vaart niet aan boord gebruikt worden. U kunt uw rollator alleen gebruiken als u van boord gaat.

Opstapschema

Deze reis heeft een eigen opstapschema. Onderstaand treft u de opstaplocaties aan waaruit u kunt kiezen. Wanneer u deze reis heeft geboekt, krijgt u ongeveer een week voor vertrek de definitieve reisbescheiden, met daarin de definitieve opstaptijd.

Servicelijnen € 40,- p.p. (retour)
Amsterdam-Sloterdijk
Zwolle
Apeldoorn
Den Haag
Rotterdam Park & Ride (De Capelse Brug)
Utrecht
Breda
Tilburg
Eindhoven

Arnhem Rijnhal - Rijnkade € 10,- p.p. (retour)
Indien u met eigen vervoer wenst te reizen, zijn er 2 opties:
  • U kunt gratis parkeren bij Arnhem Rijnhal. Vanaf de Rijnhal kunt u gebruiken maken van onze bustransfer naar de Rijnkade, waar het schip ligt aangemeerd. Voor het vervoer van de Rijnhal naar de Rijnkade en v.v. vragen wij € 10,- p.p.
  • U kunt u laten brengen naar ons schip op de Rijnkade. Houdt u rekening met de inchecktijd, zoals vermeld in uw reispapieren. Eerder kunt u helaas niet aan boord.
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
02:20:23 | 0,12 | bolderman | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch