telefoon 0318 - 58 09 58
ma. - vr.: 09:00 - 17:30 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

4-daagse kerstmarktcruise van Keulen naar Düsseldorf - ms Esmeralda

Stap aan boord van de ms Esmeralda voor een prachtige kerstmarktcruise over de Romantische Rijn. Aan boord geniet u van een goede verzorging en de gastvrije bemanning zorgt ervoor dat het u aan niets zal ontbreken. Bezoek de sfeervol verlichte kerstmarkten met vele leuke kraampjes en heerlijke lekkernijen in de Domstad Keulen en het mooie Bonn. De Altstadt van Düsseldorf staat bekend om zijn 'langste bar ter wereld' vanwege de vele gezellige restaurants, cafés en bars in de binnenstad. Vaar mee op deze kerstmarktcruise van Keulen naar Düsseldorf en snuif de kerstsfeer op in Duitsland!

 • Gezellig schip
 • Goede verzorging aan boord
 • Bezoek Keulen
 • Bezoek Bonn
 • Bezoek Düsseldorf
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.
 • SGR en ANVR geregistreerd Garantie op uw geboekte reis. Bolderman is aangesloten bij SGR & ANVR.
 • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
 • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan kerstmarktcruise van Keulen naar Düsseldorf

Maandag: Nederland - Keulen (inscheping)

Via onze servicelijnen reist u naar ons centrale overstappunt, waar u wordt ontvangen met een kopje koffie of thee. Aansluitend rijden we naar Keulen, waar het schip ms Esmeralda zal aanmeren. In de loop van de middag kunt u inschepen. U kunt uw koffers na aankomst op het schip achterlaten en alvast een kijkje nemen in de stad. Keulen is beroemd om zijn rijke geschiedenis en architectuur. De alom beroemde Dom van Keulen vindt u in het centrum. Deze gotische kathedraal is de grootste kathedraal van Duitsland en tevens één van de grootste in heel Europa. De Altstadt van Keulen is zeker ook een bezoek waard. Er zijn vele gezellige Weinstuben en restaurantjes te vinden. De kerstmarkten in Keulen zijn wereldberoemd. Op maar liefst 5 pleinen in het centrum kunt u een kerstmarkt bezoeken en genieten van een glas Glühwein of een typisch Duitse lekkernij. Natuurlijk zijn er ook mooie kerstdecoraties en handwerk te koop.

Dinsdag: Keulen - Bonn

's Morgens na het ontbijt zetten we koers naar Bonn, waar we rond lunchtijd aanmeren. U heeft de hele middag en avond de tijd om te genieten in de gezellige binnenstad, waar op de Münsterplatz en in de aangrenzende straten de kerstmarkt te vinden is. Zo'n 150 kraampjes met (handgemaakte) kerstartikelen, cadeauartikelen en lekkernijen als Glühwein, Lebkuchen, Bratwurst en Reibekuchen vormen het decor. Maar ook de kunstijsbaan 'Bonn on Ice' is het bekijken waard. 

Woensdag: Bonn - Düsseldorf

Terwijl u geniet van het uitstekende ontbijt zet onze kapitein verder koers over de Rijn naar Düsseldorf, waar we na de middag arriveren. 's Middags kunt u de sfeervolle Altstadt en bijvoorbeeld de sjieke Königsallee bezoeken. Er zijn in Düsseldorf 7 kerstmarkten, elk met een eigen thema en op loopafstand van elkaar. Ook in deze stad is een gezellige kunstijsbaan te vinden en zelfs een reuzenrad. In de loop van de avond varen we naar Arnhem, waar we 's nachts aanmeren.

Donderdag: Arnhem - Centraal overstappunt

Na een uitgebreid ontbijt is er dan echt een einde gekomen aan deze sfeervolle kerstmarktcruise. De touringcar staat op de kade klaar om u terug te brengen naar ons centrale overstappunt in Nederland. Aansluitend keert u via een van onze servicelijnen weer huiswaarts.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

ms Esmeralda

Ms Esmeralda is een comfortabel schip met een gezellige sfeer. Het is van allerlei gemakken voorzien voor een prettige cruise. Er is meer dan genoeg ruimte voor de 126 passagiers, die kunnen inschepen in een van de 63 hutten, verdeeld over het benedendek (hoofddek) en het promenadedek. Er is een lift tussen deze dekken en naar het zonnedek staat een traplift tot uw beschikking. De bar en lounge aan boord zijn in 2011 geheel gerenoveerd. Hier kunt u genieten van bijvoorbeeld een heerlijk kopje koffie of thee gedurende de dag. Alle hutten zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet, satelliet-televisie, kluisje en airco.

Duitsland

Reisdocumenten:
Uw paspoort of identiteitskaart dient geldig te zijn tot terugkomst in Nederland.

Valuta:
In Duitsland wordt met de € ( euro ) betaald.

Elektriciteit:
220V, stekkers type C en F, u heeft geen verloopstekker nodig in Duitsland.

Kraanwater:
Het water uit de kraan is veilig te drinken

Tijdzone:
UTC + 1, dezelfde tijdzone als Nederland

Taal:
Duits

Prijsniveau:
Winkelen in Duitsland is meestal voordeliger dan in Nederland. Dat komt door het 2% lagere Btw-tarief en de grotere Duitse afzetmarkt, waardoor goedkoper geproduceerd kan worden.

4-daagse kerstmarktcruise van Keulen naar Düsseldorf - ms Esmeralda

31 reizigers bevelen deze reis aan
8,7 Gemiddelde beoordeling
Zeer goed!
31 beoordelingen
 • Algemene beoordeling 9
 • Prijs/kwaliteit verhouding 9,1
 • Vervoer met touringcar 8,6
 • Chauffeur 8,7
 • Reisprogramma 8,6
 • Accommodatie 8,6
 • Contact met Bolderman 8,5
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
05:00:53 | 0,32 | bolderman | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch