telefoon 0318 - 58 09 58
ma - do: 09:00 - 18:00 vr.: 09:00 - 20:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

7-daagse kerstreis Bayerisch Eisenstein

Geniet met deze Bolderman kerstreis van de pure natuur van het Bayerischer Wald. Met 6000 km² is dit het grootste bosgebied van Midden-Europa. Het landschap, de knusse dorpjes, maar ook een stad als Passau zullen u zeker bekoren. De prachtige omgeving en het Waldhotel Seebachschleife staan garant voor een heerlijke reis. Uw chauffeur neemt u mee door het beschermde natuurgebied van het Bayerischer Wald en op één van de excursiedagen steken we zelfs de grens met Tsjechië over. Behalve prachtige excursies hebben we in ons hotel ook een leuk avondprogramma. Het hotel beschikt over een sfeervol restaurant, bar, overdekt zwembad en lift. Ga met Bolderman Excursiereizen mee op deze prachtige kerstreis en geniet van al het moois dat het winterse Beierse Woud te bieden heeft!

  • Laagste prijsgarantie
  • Grootste aanbieder met vertrekgaranties
  • Aanbetalen niet verplicht
  • Veilig online boeken
  • Aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen.
  • Boek nu voordelig Als u nu uw reis online boekt, bent u zeker van een lage prijs.
  • Boek nu en betaal later U kunt nu boeken en op een later moment betalen
  • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan kerstreis Bayerisch Eisenstein

21 december: Nederland - Bayerisch Eisenstein

Met één van onze servicelijnen reist u naar ons centrale overstappunt. Na een heerlijk kopje koffie of thee kan de reis beginnen en rijden we met verschillende stops naar het Bayerischer Wald, waar we in de avond aan zullen komen. Na het diner volgt de kamerindeling.

22 december: Deggendorf

Vandaag doen we het rustig aan en heeft u de ochtend ter vrije besteding. In de middag bezoeken we Deggendorf. In dit gezellige plaatsje kunt u de leuke kerstmarkt met zo'n 40 kraampjes bezoeken. Ook is het de moeite waard de vele kerstkribben te bekijken, die in de etalages in het centrum tentoongesteld staan. Als we terug zijn bij het hotel maken we een gezamenlijke wandeling naar de Regenhütte.

23 december: Passau

Na het ontbijt staat Passau op ons programma. Deze prachtige stad ligt dichtbij de Oostenrijkse grens. Hier komen drie rivieren samen, namelijk de Donau, de Inn en de Ilz. Passau wordt daarom ook wel de Dreiflüssenstadt genoemd. Naast de bezienswaardigheden zoals de Dom met het grootste kerkorgel van Europa en de St. Stephan kathedraal, kunt u ook een bezoek brengen aan de kerstmarkt. Hier kunt u genieten van de aangename geur van Lebkuchen (peperkoek), gebakken appels en bijenwas.

24 december: Bodenmais

Vandaag maken we een rondrit en bezoeken o.a. het idyllische plaatsje Bodenmais. 's Middags rijden we terug naar ons hotel voor een gezellige kerstviering en 's avonds heeft u de gelegenheid om een kerkdienst bij te wonen.

25 december 1e kerstdag: De Großer Arber

De ochtend kunt u naar eigen wens indelen. U kunt bijvoorbeeld een mooie wandeling maken in de omgeving. 's Middags bezoeken we de Großer Arber, met 1456 meter de hoogste berg van het Beierse Woud. Hier kunt u met een gondel naar boven (kosten ca. € 12,00 p.p.). 's Avonds genieten we van een sfeervol 5-gangen kerstdiner en maken we aansluitend een gezellige fakkelwandeling met onderweg een lekker glaasje Glühwein.

26 december 2e kerstdag: Nationaal Park Bayerischer Wald en Klatovy (Tsjechië)

Vandaag maken we een prachtige natuurtocht. We rijden door het ongerepte Bayerischer Wald en passeren een aantal middeleeuwse dorpjes. 's Middags passeren we de grens met Tsjechië en via het mooie plaatsje Klatovy rijden we weer terug naar ons hotel.

27 december: Bayerisch Eisenstein - Nederland

Na een vroeg ontbijt rijden we terug naar Nederland. Na aankomst op ons centrale overstappunt krijgt u, voordat u met één van onze servicelijnen huiswaarts wordt gebracht, een goed verzorgd afscheidsbuffet aangeboden.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

3* Waldhotel Seebachschleife, Bayerisch Eisenstein

Dit familiehotel is rustig gelegen aan de rand van het bos en beschikt over een restaurant, bar, overdekt zwembad (gratis) en lift. De kamers zijn allen voorzien van een badkamer met douche en toilet en satelliet-televisie. De meeste kamers hebben een balkon. Wifi is gratis in het hotel.

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Do
Vrijdag
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Industrielaan 8
3903 AB Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
00:08:11 | 0,28 | bolderman | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch