telefoon 0318 - 58 09 58
ma. - vr.: 09:00 - 18:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

7-daagse kerstreis Bayerisch Eisenstein

vanaf € 449,-

Geniet met deze Bolderman kerstreis van de pure natuur van het Bayerischer Wald. Met 6000 km² is dit het grootste bosgebied van Midden-Europa. Het landschap, de knusse dorpjes, maar ook een stad als Passau zullen u zeker bekoren. De prachtige omgeving en het Waldhotel Seebachschleife staan garant voor een heerlijke reis. Uw chauffeur neemt u mee door het beschermde natuurgebied van het Bayerischer Wald en op één van de excursiedagen steken we zelfs de grens met Tsjechië over. Behalve prachtige excursies hebben we in ons hotel ook een leuk avondprogramma. Het hotel beschikt over een sfeervol restaurant, bar, overdekt zwembad en lift. Alle kamers hebben douche, toilet en satelliet televisie. Ga met Bolderman Excursiereizen mee op deze prachtige kerstreis en geniet van al het moois dat het winterse Beierse Woud te bieden heeft!

  • Bezoek Passau
  • Excursie Großer Arber
  • Excursie Nationaal Park Bayerischer Wald
  • Bezoek Klatovy in Tsjechië
  • Goed verzorgd afscheidsbuffet
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen.
  • Boek nu voordelig Als u nu uw reis boekt, bent u zeker van een lage prijs.
  • Persoonlijk contact Heeft u hulp nodig? Dan zijn we er voor u!
  • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan kerstreis Bayerisch Eisenstein

21 december: Nederland - Bayerisch Eisenstein

Met één van onze servicelijnen reist u naar ons centrale overstappunt. Na een heerlijk kopje koffie of thee kan de reis beginnen en rijden we met verschillende stops naar het Bayerischer Wald, waar we in de avond aan zullen komen. Na het diner volgt de kamerindeling.

22 december: Deggendorf

Vandaag doen we het rustig aan en heeft u de ochtend ter vrije besteding. 's Middags bezoeken we Deggendorf. In dit gezellige plaatsje kunt u de leuke kerstmarkt met zo'n 40 kraampjes bezoeken. Ook is het de moeite waard de vele kerstkribben te bekijken, die in de etalages in het centrum tentoongesteld staan. Aan het eind van de middag rijden we weer terug naar ons hotel.

23 december: Passau

Na het ontbijt staat Passau op ons programma. Deze prachtige stad ligt dichtbij de Oostenrijkse grens. Hier komen drie rivieren samen, namelijk de Donau, de Inn en de Ilz. Passau wordt daarom ook wel de Dreiflüssenstadt genoemd. Naast de bezienswaardigheden zoals de Dom met het grootste kerkorgel van Europa en de St. Stephan kathedraal, kunt u ook een bezoek brengen aan de kerstmarkt. Hier kunt u genieten van de aangename geur van Lebkuchen (peperkoek), gebakken appels en bijenwas. Aan het eind van de middag zijn we terug in ons hotel.

24 december: Rondrit en Bodenmais

Vandaag maken we een rondrit en bezoeken o.a. het toeristenplaatsje Bodenmais. 's Middags rijden we terug naar ons hotel voor een gezellige kerstviering. 24 December is kerstavond in Duitsland, traditioneel de belangrijkste avond van Kerst. 's Avonds na het diner heeft u de gelegenheid om een kerkdienst bij te wonen.

25 december 1e kerstdag: Großer Arber

De ochtend kunt u naar eigen wens indelen. U kunt bijvoorbeeld een mooie wandeling maken in de omgeving. 's Middags bezoeken we de Großer Arber, met 1456 meter de hoogste berg van het Beierse Woud. Hier kunt u met een gondel naar boven (ca. € 13,00 p.p.) en genieten van het prachtige uitzicht. 's Avonds genieten we van een sfeervol 5-gangen kerstdiner in ons hotel.

26 december 2e kerstdag: Nationaal Park Bayerischer Wald en Klatovy (Tsjechië)

Vandaag maken we een prachtige natuurtocht. We rijden door het ongerepte Bayerischer Wald en passeren een aantal middeleeuwse dorpjes. 's Middags passeren we de grens met Tsjechië en via het mooie plaatsje Klatovy rijden we weer terug naar ons hotel.

27 december: Bayerisch Eisenstein - Nederland

Na een vroeg ontbijt rijden we terug naar Nederland. Na aankomst op ons centrale overstappunt krijgt u, voordat u met één van onze servicelijnen huiswaarts wordt gebracht, een goed verzorgd afscheidsbuffet aangeboden.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

3* Waldhotel Seebachschleife, Bayerisch Eisenstein

Dit familiehotel is rustig gelegen aan de rand van het bos en beschikt over een restaurant, bar, overdekt zwembad (gratis) en lift. De kamers zijn allen voorzien van een badkamer met douche en toilet en satelliet-televisie. De meeste kamers hebben een balkon. Wifi is gratis in het hotel.

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
10:01:27 | 0,22 | bolderman | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch