telefoon 0318 - 58 09 58
ma - do: 09:00 - 18:00 vr.: 09:00 - 20:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

8-daagse kerstreis Boedapest, Hongarije

Boedapest, de hoofdstad van Hongarije en ook wel de 'Parel van het oosten' genoemd, staat centraal tijdens deze mooie Bolderman kerstreis. De veel bezongen rivier de Donau deelt de stad in twee delen, namelijk Boeda en Pest. Geniet tijdens deze kerstreis van historische monumenten en bezienswaardigheden die u mee terug nemen naar de rijke geschiedenis van Hongarije. Vanuit Hotel Budapest neemt uw chauffeur u mee naar bijvoorbeeld het mooie Esztergom. Maar ook het natuurschoon langs de Donau en de Donauknie vergeten we natuurlijk niet. Het programma tijdens deze reis past precies in de kerstperiode en zal u dan ook nog lang bij blijven. Hotel Budapest beschikt over een receptie, lounge, restaurant en lift en alle kamers zijn voorzien van een badkamer met bad of douche en toilet, haardroger, telefoon en televisie.

  • Laagste prijsgarantie
  • Grootste aanbieder met vertrekgaranties
  • Aanbetalen niet verplicht
  • Veilig online boeken
  • Aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen.
  • Boek nu voordelig Als u nu uw reis online boekt, bent u zeker van een lage prijs.
  • Boek nu en betaal later U kunt nu boeken en op een later moment betalen
  • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Het dag-tot-dag programma

21 december: Nederland - Zuid-Duitsland

Nadat u met de servicelijn bent aangekomen op ons wisselpunt krijgt u een kopje koffie of thee aangeboden. Vervolgens gaan we op weg naar ons overnachtingshotel in Zuid-Duitsland, met diverse stops onderweg. 

22 december: Zuid-Duitsland - Boedapest

Na het ontbijt vervolgen we onze reis door Oostenrijk, langs Passau en Wenen, naar Boedapest. Hier zullen we aan het eind van de middag arriveren in ons Hotel Budapest. 

23 december: Boedapest

Vandaag staat een hele dag Boedapest op het programma en wel het Pest-gedeelte. We maken onder leiding van een Nederlandssprekende gids een rondrit door Pest en we bezoeken daarbij ook de gezellige kerstmarkt.

24 december: Boedapest

Vanmorgen heeft u tijd om het centrum van Boedapest zelf te verkennen en gezellig te winkelen. Vanmiddag brengen we onder leiding van een Nederlandssprekende gids een bezoek aan het Boeda-gedeelte van de stad. We zien o.a. de bekende Burchtwijk. De middag is ter vrije besteding. Vanavond hebben we het kerstdiner in het bekende Csárda restaurant. Daarna kunt u nog een kerstmis bezoeken.

25 december 1e kerstdag: Donauknie, Esztergom, Visegrád en dinercruise

Een dagtocht door de fascinerende omgeving van Boedapest onder leiding van een Nederlandssprekende gids. Rondom de Donau ligt een prachtig gebied dat de Donauknie wordt genoemd. We rijden eerst naar Esztergom, waar we een bezoek zullen brengen aan de grootste kerk van Hongarije. De volgende stop is het plaatsje Visegrád, waar de fundamenten liggen van het vroegere Koninklijk Paleis. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht op de Donaubocht, met aan de overkant Slowakije. Vanavond maken we een sfeervolle dinercruise op de Donau.

26 december 2e kerstdag: Puszta (optioneel)

Vandaag kunt u de dag zelf indelen of gaat u mee naar de Puszta. We maken hier een koetsenrit en krijgen een typisch Hongaarse lunch met muziek. Ook zien we een paardenshow (kosten ca. € 36,50 p.p. inclusief lunch met drankjes).

27 december: Boedapest - Zuid-Duitsland

Vandaag verlaten we Boedapest en rijden we met diverse stops via Oostenrijk naar ons hotel in Zuid-Duitsland voor diner en overnachting. 

28 december: Zuid-Duitsland - Nederland

Na het ontbijt vertrekken we weer naar Nederland. Op ons centrale wisselpunt krijgt u nog een goed verzorgd afscheidsbuffet aangeboden, waarna u met één van onze servicelijnen huiswaarts keert.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

****Hotel Budapest, Boedapest

Dit hotel beschikt over een receptie, lounge, restaurant, bar, terras, souvenirwinkel en lift. De kamers zijn allen voorzien van een badkamer met bad of douche en toilet, telefoon en televisie.

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Do
Vrijdag
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Industrielaan 8
3903 AB Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
Fax +31 (0)318 51 51 28
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
15:08:14 | 0,23 | bolderman | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch