telefoon 0318 - 58 09 58
ma. - vr.: 09:00 - 18:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

6-daagse All-inclusive kerstreis Drenthe, De Bonte Wever

Met deze all-inclusive kerstreis nemen we u mee naar Drenthe, waar we verblijven in het bekende Hotel De Bonte Wever. Het hotel, met een subtropisch zwem- en saunaparadijs, bowling, fitness, diverse spelactiviteiten en avondentertainment, staat garant voor een gezellig verblijf. Er is vertier voor iedereen en u verblijft hier op basis van all-inclusive. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet, haardroger, televisie en kluisje. Gedurende de reis bezoeken we diverse provincies in Noord-Nederland. Zo brengen we een bezoek aan de Friese steden Sneek, Dokkum en Bolsward. Ook staat er een bezoek aan het fraaie Groningen op het programma en we gaan de echte hunebedden bekijken. Er is binnen het programma natuurlijk voldoende gelegenheid om van de faciliteiten van De Bonte Wever te genieten. Boek deze complete kerstreis bij Bolderman!

 • All-inclusive hotel
 • Bezoek Groningen
 • Dagtocht Friesland
 • Excursie hunebedden
 • Bezoek Orvelte
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen.
 • Boek nu voordelig Als u nu uw reis boekt, bent u zeker van een lage prijs.
 • Persoonlijk contact Heeft u hulp nodig? Dan zijn we er voor u!
 • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan All-inclusive kerstreis Drenthe

22 december: Centrale overstappunt - Dwingeloo - Assen

Met één van onze servicelijnen reist u naar ons centrale overstappunt, waar u een kopje koffie of thee krijgt aangeboden. We volgen na de overstap een mooie route in noordelijke richting naar Drenthe. Onderweg krijgt u gelegenheid om te lunchen (niet inclusief). Via het Nationaal Park Dwingelderveld komen we in het schilderachtige dorpje Dwingeloo. In de loop van de middag komen we aan bij ons Hotel De Bonte Wever, waar u heerlijk kunt genieten van de all-inclusive formule. 

23 december: Ochtend vrij, middagtocht Groningen

's Morgens kunt u gezellig in het hotel blijven en genieten van de faciliteiten van De Bonte Wever. De lunch gebruiken we in ons hotel, waarna we een bezoek gaan brengen aan de mooie stad Groningen. U krijgt voldoende tijd om deze prachtige stad te bekijken en eventueel een stadsrondvaart door deze historische stad te maken (niet inclusief). 

24 december: Dagtocht Friesland

Na het ontbijt gaan we op weg naar de noordelijkste provincie van Nederland, Friesland. We rijden eerst naar het mooie stadje Dokkum, bekend om de moord op Bonifatius en natuurlijk als belangrijk keerpunt tijdens de Elfstedentocht. Vervolgens rijden we door naar Bolsward, bekend om haar grachtjes en vele monumenten. We vervolgen onze route en komen in het bekende stadje Sneek, waar u de prachtige watertoren kunt bekijken of ergens in het centrum een drankje kunt nuttigen. U heeft vandaag onderweg voldoende gelegenheid om ergens te lunchen (niet inclusief). 's Avonds heeft u na het dinerbuffet de mogelijkheid om een nachtmis te bezoeken.

25 december 1e kerstdag: Vrije dag

Vandaag staat er niets op het programma. U kunt  heerlijk genieten van de all-inclusive formule in het hotel en bijvoorbeeld gebruik maken van het zwem- en saunaparadijs, de bowlingbanen of het fitnesscentrum. Ook kunt u een mooie wandeling maken in het Asserbos, dat nabij het hotel ligt en waar meerdere wandelroutes zijn uitgezet.

26 december 2e kerstdag: Ochtend vrij, middagtocht hunebedden en Orvelte

's Morgens kunt u eerst genieten van een heerlijk ontbijt en van de faciliteiten van het hotel. Na het lunchbuffet rijden we naar Borger, waar we de hunebedden gaan bekijken. Hunebedden zijn de restanten van prehistorische grafkelders en deze zijn alleen in dit gedeelte van Nederland te vinden. Vervolgens rijden we naar één van de mooiste dorpen van Nederland, Orvelte. Orvelte is in feite één groot openluchtmuseum, met prachtig gerestaureerde Saksische boerderijen uit begin 19e eeuw, waarin ambachtelijke bedrijfjes zijn gevestigd. Aansluitend rijden we terug naar Assen. 

27 december: Assen - centrale overstappunt

Voor de middag gaan we het centrum van Assen bezichtigen. De lunch gebruiken we in het hotel, waarna we weer naar het zuiden rijden. In de omgeving van Zwolle houden we nog een stop. Op ons centrale overstappunt kunt u genieten van een heerlijk afscheidsbuffet, waarna u met één van onze servicelijnen weer huiswaarts keert.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

4* Hotel De Bonte Wever, Assen

Het hotel ligt naast het Asserbos en beschikt over een groot aantal faciliteiten, zoals verschillende restaurants, bars, liften, een café-straat met 's avonds muziek, zwem- en saunaparadijs, fitnessruimte en bowlingbanen. Alle kamers zijn goed ingericht en beschikken over een badkamer met inloopdouche en toilet, televisie en kluisje. Wifi is gratis in het hotel. U verblijft op basis van all-inclusive in het hotel, inclusief ontbijtbuffet / lunchbuffet / dinerbuffet, onbeperkt koffie / thee / (non)alcoholische drankjes, diverse snacks / lekkernijen en entertainment.

6-daagse All-inclusive kerstreis Drenthe, De Bonte Wever

16 reizigers bevelen deze reis aan
8,8 Gemiddelde beoordeling
Zeer goed!
16 beoordelingen
 • Algemene beoordeling 8,9
 • Prijs/kwaliteit verhouding 8,7
 • Vervoer met touringcar 8,8
 • Chauffeur 9,2
 • Reisprogramma 8,4
 • Accommodatie 8,9
 • Contact met Bolderman 8,8
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
16:41:39 | 0,29 | bolderman | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch