telefoon 0318 - 58 09 58
ma - do: 09:00 - 18:00 vr.: 09:00 - 20:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

6-daagse kerstreis Londen en omgeving

Met deze kerstreis willen wij u kennis laten maken met Londen en omgeving. We gaan Londen verkennen, maar ook Oxford en Blenheim staan op het programma. U verblijft tijdens deze reis in het Holiday Inn Hotel in Stevenagein de gelijknamige plaats, ten noorden van Londen. Het hotel beschikt over een restaurant, bar, lounge, lift en kleine fitnessruimte. De kamers hebben allen een badkamer met bad of douche, toilet en televisie. Beleef Kerst dit jaar in Engeland!

 • Laagste prijsgarantie
 • Grootste aanbieder met vertrekgaranties
 • Aanbetalen niet verplicht
 • Veilig online boeken
 • Aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* onder voorbehoud van annuleringen
 • Boek nu voordelig Als u nu uw reis online boekt, bent u zeker van een lage prijs.
 • Boek nu en betaal later U kunt nu boeken en op een later moment betalen
 • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan kerstreis Londen en omgeving

22 december: Nederland - Stevenage

Via onze servicelijnen komt u aan op ons centrale overstappunt, waar u wordt ontvangen met een kopje koffie of thee. Aansluitend rijden we naar Calais (of Duinkerke) voor de overtocht naar Engeland en naar ons hotel. Na de kamerindeling gaan we aan tafel voor het diner met Glühwein. 

23 december: Londen

Vandaag staat er een uitgebreide stadsrondrit in Londen op het programma, die u langs de beroemde bezienswaardigheden voert, zoals bijvoorbeeld The Houses of Parliament en de Big Ben. Na de middag bent u vrij om bijvoorbeeld gezellig te winkelen in Oxford Street, Regent Street en New Bond Street of in het wereldberoemde warenhuis Harrods.

24 december: Oxford en Blenheim

Na het ontbijt gaan we naar Oxford. Oxford wordt wel de 'stad van de dromerige spitsen' genoemd, een term die is geuit door Matthew Arnold vanwege de harmonische architectuur van de universiteitsgebouwen met kleine spitsen die de torens en daken sieren. U heeft de mogelijkheid om hier o.a. de beroemde universiteitsgebouwen te bekijken. 's Middags rijden we naar Blenheim en heeft u de mogelijkheid om Blenheim Palace te bezoeken (entree niet inclusief). Aan het eind van de middag rijden we terug naar ons hotel. ’s Avonds genieten we van het diner en is er entertainment in het hotel.

25 december 1e kerstdag: Buckingham Palace en Kerst in het hotel

Na het ontbijt vertrekken we voor een bezoek aan het Buckingham Palace, de officiële residentie van de Britse monarch in Londen. U heeft de gelegenheid om dit paleis te bezoeken (entree niet inclusief). 's Middags krijgt u een traditionele 3-gangen kerstlunch in het hotel aangeboden. In de namiddag kunt u bijvoorbeeld een wandeling in de omgeving maken. ‘s Avonds staat er een kerstbuffet voor ons klaar en kunt u aansluitend deelnemen aan een quiz.

26 december 2e kerstdag: Hyde Park

Vandaag rijden we naar Hyde Park, één van de grootste en tevens bekendste parken in Londen. Het park, dat nog steeds eigendom is van de koninklijke familie en deel uitmaakt van de Royal Parks, beslaat 142 hectare. Tegen kersttijd wordt Hyde Park omgetoverd tot Winter Wonderland, compleet met een ijsbaan en reuzenrad. Indien de tijd het toelaat, brengen we nog een bezoek aan het bekende reuzenrad London Eye. 's Avonds gebruiken we ons diner weer in ons hotel.

27 december: Stevenage - Nederland

Na het ontbijt verlaten we ons hotel en rijden we naar Dover voor de overtocht naar Calais (of Duinkerke). Via Frankrijk en België rijden we terug naar ons centrale overstappunt, waar u een goed verzorgd afscheidsbuffet krijgt aangeboden en waar u kunt nagenieten van de indrukken van deze mooie reis. Tot slot wordt u met één van onze servicelijnen naar uw opstapplaats teruggebracht.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.
 

4* Holiday Inn Hotel, Stevenage

Dit hotel is gelegen in het plaatsje Stevenage, iets ten noorden van Londen. Het hotel beschikt over een receptie, lounge, bar, restaurant, lift en kleine fitnessruimte. De kamers zijn allen voorzien van een badkamer met douche en toilet, haardroger, telefoon, flatscreen-televisie, radio, kluisje en koffie-/theezetfaciliteiten. Wifi is gratis in het hotel.

6-daagse kerstreis Londen en omgeving

9 reizigers bevelen deze reis aan
8 Gemiddelde beoordeling

10 beoordelingen
 • Algemene beoordeling 7,9
 • Prijs/kwaliteit verhouding 8
 • Vervoer met touringcar 7,8
 • Chauffeur 8,4
 • Reisprogramma 7,7
 • Accommodatie 8
 • Contact met Bolderman 8,4
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Do
Vrijdag
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Industrielaan 8
3903 AB Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
Fax +31 (0)318 51 51 28
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
07:07:51 | 0,41 | bolderman | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch