telefoon 0318 - 58 09 58
ma - do: 09:00 - 18:00 vr.: 09:00 - 20:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

6-daagse kerstreis Tarrenz in Tirol

Voor deze 6-daagse kerstreis hebben we het leuke plaatsje Tarrenz in Tirol uitgekozen. Wat wilt u nog meer dan in een prachtig Tirols winterlandschap de kerstdagen doorbrengen? Tijdens de reis maken we diverse leuke excursies door Tirol en brengen o.a. een bezoek aan Innsbruck, Seefeld en het bekende wintersportplaatsje Lech. We verblijven in Hotel Zum Lamm, gelegen in het centrum van Tarrenz. Het hotel heeft een receptie, restaurant, gezellige bar, lift en wellness-ruimte. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met bad of douche en toilet en televisie.

  • Laagste prijsgarantie
  • Grootste aanbieder met vertrekgaranties
  • Aanbetalen niet verplicht
  • Veilig online boeken
  • Aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* onder voorbehoud van annuleringen
  • Boek nu voordelig Als u nu uw reis online boekt, bent u zeker van een lage prijs.
  • Boek nu en betaal later U kunt nu boeken en op een later moment betalen
  • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan

22 december: Nederland - Tarrenz

Na een heerlijk kopje koffie of thee op ons centrale overstappunt rijden we via de Duitse autobanen naar Oostenrijk. In het begin van de avond bereiken we ons hotel in Tarrenz.

23 december: Innsbruck

Na het ontbijt gaan we naar Innsbruck. Hier heeft u voldoende tijd om het fraaie centrum van deze stad te verkennen en één van de kerstmarkten te bezoeken. In het centrum kunt u natuurlijk het huis met het Gouden dak gaan bewonderen, maar ook de Hofkirche is het bekijken waard. In de Maria-Theresienstrasse en in de Altstadt kunt u gezellig winkelen of genieten van een kop koffie met Apfelstrudel.

24 december: Kühtai

We gaan weer op verkenning door Tirol. Via een mooie route bereiken we het wat hoger gelegen plaatsje Kühtai. We vervolgen onze route en via Ötz komen we in de loop van de middag terug in Tarrenz. Vanavond vindt in het hotel de kerstviering plaats met kerstliederen, cadeautjes en een galadiner. Aansluitend kunt u nog naar de nachtmis.

25 december: 1e kerstdag: Seefeld

We maken een mooie rit door het Tiroolse landschap en rijden via het Mieminger Plateau naar het mondaine plaatsje Seefeld, dat internationele allure geniet als wintersportoord. U kunt hier heerlijk wandelen of langlaufen, lunchen of op één van de vele terrasje een drankje drinken. Wilt u van de mooie omgeving van Seefeld genieten, maak dan een romantische arresleetocht.

26 december 2e kerstdag: Lech

We rijden via een prachtige route naar het bekende Lech, waar onze Koninklijke familie al jarenlang op wintersport gaat. De uitzichten over de bergwereld, die u op weg naar Lech te zien krijgt, zijn werkelijk overweldigend. In Lech heeft u voldoende tijd om te genieten van dit mondaine dorpje met mooie hotels, restaurants en winkels. 

27 december: Tarrenz - Nederland

We nemen afscheid van Tarrenz en rijden weer naar Nederland. Op ons centrale overstappunt staat ons een goed verzorgd afscheidsbuffet te wachten, waarna u via één van de servicelijnen huiswaarts keert.

***Hotel Zum Lamm, Tarrenz

Dit familiehotel is gelegen in het centrum van Tarrenz en beschikt over een receptie, bar, restaurant, lift en een wellnesscentrum met sauna en stoombad (gratis). De kamers beschikken allen over een badkamer met bad of douche en toilet, telefoon en televisie. Wifi is gratis in het hotel.

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Do
Vrijdag
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Industrielaan 8
3903 AB Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
Fax +31 (0)318 51 51 28
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
15:12:15 | 0,21 | bolderman | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch