telefoon 0318 - 58 09 58
ma. - vr.: 09:00 - 18:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

6-daagse kerstspecial naar het 5* Hilton Prague Hotel in Praag

vanaf € 499,-

De kerstdagen doorbrengen in Praag geeft een speciaal kerstgevoel. Tijdens deze kerstspecial verblijven wij in het luxe 5* Hilton Prague Hotel in Praag. De 'Gouden stad' Praag, hoofdstad van Tsjechië, is één van de mooiste steden van Europa. De stad kan zich dan ook beroepen op een rijk cultureel en historisch erfgoed. Voor liefhebbers van architectuur is Praag een lustoord. Talrijke vergulde torenspitsen, prachtige gevelornamenten, kloosters en paleizen zijn hier te bewonderen. De stad is in twee delen opgesplitst door de rivier de Moldau, waardoor men spreekt van de Boven- en de Benedenstad. Bolderman Excursiereizen biedt u de mogelijkheid om deze stad uitgebreid te gaan bezoeken. Het Hilton Hotel ligt dichtbij het centrum en aan de rivier de Moldau. De licht ingerichte, moderne kamers zijn alle voorzien van een badkamer met bad of douche en toilet, haardroger, televisie, telefoon en kluisje. De vele bezienswaardigheden die deze stad te bieden heeft, samen met de andere excursies in de omgeving, vormen het decor van deze kerstspecial Praag.

 • Luxe 5* Hilton Hotel
 • Bezoek Praag o.l.v. gids
 • Bezoek Boheems Paradijs
 • Inclusief theatervoorstelling
 • Inclusief diner in kasteel
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
 • Boek nu voordelig Als u nu uw reis boekt, bent u zeker van een lage prijs.
 • Persoonlijk contact Heeft u hulp nodig? Dan zijn we er voor u!
 • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan kerstspecial naar het 5* Hilton hotel in Praag

22 december: Nederland - Praag

Met één van onze servicelijnen reist u naar ons centrale overstappunt, waar u een kopje koffie of thee krijgt aangeboden. Daarna rijden we met verschillende stops naar Praag, waar we aan het begin van de avond aankomen bij ons 5* Hilton Prague Hotel. Na de kamerindeling gaan we aan tafel voor het diner.

23 december: Nový Bor, Bezděz en diner in Kasteel Dětenice

's Morgens rijden we via een mooie route naar de plaats Nový Bor. U heeft hier de mogelijkheid om het mooie Tsjechische glas voordelig te kopen. Na een kopje koffie of thee met gebak rijden we naar Bezděz, waar u de mogelijkheid heeft om te lunchen (niet inclusief). Aansluitend rijden we naar Kasteel Dětenice, waar we in één van de mooie ruimtes van het kasteel van een sfeervol diner zullen genieten.

24 december: Natuurtocht Boheems Paradijs en kerkdienst

Na een laat ontbijt rijden we voor een prachtige natuurtocht naar het Boheems Paradijs. Een beschermd natuurgebied dat in zijn geheel op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Aan het eind van de middag krijgt u de mogelijkheid om een kerkdienst bij te wonen. 's Avonds dineren we in ons hotel.

25 december 1e kerstdag: Praag Benedenstad

Vandaag bezoeken we de 'oude stad' van Praag. Onder leiding van een Nederlandssprekende gids maken we een stadswandeling door de Benedenstad. We zien de Joodse wijk met de synagoge, het astronomisch uurwerk en vele andere bezienswaardigheden die de stad rijk is. Aansluitend rijden we terug naar ons hotel. Na terugkomst hebt u voldoende tijd om u op te frissen en te kleden voor het kerstgaladiner in ons hotel. In deze speciale kerstsfeer vieren wij vanavond gezamenlijk Kerst.

26 december 2e kerstdag: Praag Bovenstad, dinner-cruise en theater

Vandaag staat het Burchtkwartier in de Bovenstad van Praag op ons programma. Onder leiding van onze Nederlandssprekende gids zien we onder andere om 12 uur de wisseling van de wacht bij de Praagse burcht. Via de St. Vituskathedraal en de Praagse burcht wandelen we via de beroemde Karelsbrug terug naar het centrum. Aansluitend bent u vrij tot 15.30 uur. U kunt de stad zelf verder ontdekken en uzelf in het hotel opfrissen en kleden voor de dinner-cruise op de Moldau. U ervaart de charme van Praag vanaf het water terwijl u dineert en ziet de historische monumenten, die 's avonds prachtig verlicht zijn. Na de dinner-cruise vertrekken wij naar één van de mooie theaters in Praag, waar we een voorstelling zullen bijwonen.

27 december: Praag - Nederland

Na een vroeg ontbijt gaan we aan de thuisreis beginnen. Met diverse stops rijden we over de Tsjechische en Duitse autowegen terug naar ons centrale overstappunt in Nederland. Voordat u met één van onze servicelijnen huiswaarts reist, krijgt u een goed verzorgd afscheidsbuffet aangeboden, waarbij u kunt nagenieten van deze bijzondere kerstspecial naar Praag.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

5* Hilton Prague Hotel, Praag

Dit hotel ligt aan de Moldau, op loopafstand van het winkelcentrum Palladium en de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden in het oude centrum van Praag. Het hotel biedt comfort en uitstekende faciliteiten. Het is voorzien van een receptie, restaurant, bar, binnenzwembad, fitnessruimte, wellness-ruimte (tegen betaling) en liften. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met bad of douche en toilet, haardroger, telefoon, televisie en kluisje. Wifi is gratis in de openbare ruimtes en tegen betaling in de kamers.

6-daagse kerstspecial naar het 5* Hilton Prague Hotel in Praag

11 reizigers bevelen deze reis aan
8,3 Gemiddelde beoordeling
Zeer goed!
12 beoordelingen
 • Algemene beoordeling 8,2
 • Prijs/kwaliteit verhouding 8,4
 • Vervoer met touringcar 8,2
 • Chauffeur 8,2
 • Reisprogramma 7,9
 • Accommodatie 8,9
 • Contact met Bolderman 8,3
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
02:33:14 | 0,39 | bolderman | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch