telefoon 0318 - 58 09 58
ma - do: 09:00 - 18:00 vr.: 09:00 - 20:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

8-daagse wandel- of langlaufreis Oberperfuss in Tirol

Oberperfuss bij Innsbruck is het uitgangspunt van deze langlauf- of wandelreis naar Tirol. We zullen een aantal mooie gebieden bezoeken, waaronder Leutasch, Seefeld en de Achensee, die uitermate geschikt zijn om te langlaufen en wandelen. Ook staat er een dag naar het bekende Ötztal op het programma. De gasten die het een dag rustiger aan willen doen, kunnen mee naar Innsbruck en eventueel een bezoek brengen aan de Kristallwelten van Swarovski in Wattens. We verblijven in Hotel Krone in het dorpje Oberperfuss, dat op een bergplateau ligt met uitzicht op het Inntal. Het hotel beschikt over een receptie, restaurant en lift en er is een bar en wellness-ruimte. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met bad of douche en toilet, televisie en telefoon. Ga mee op deze reis en geniet van het schitterende Tiroolse winterlandschap!

  • Laagste prijsgarantie
  • Grootste aanbieder met vertrekgaranties
  • Aanbetalen niet verplicht
  • Veilig online boeken
  • Aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen.
  • Boek nu voordelig Als u nu uw reis online boekt, bent u zeker van een lage prijs.
  • Boek nu en betaal later U kunt nu boeken en op een later moment betalen
  • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Het dag-tot-dag programma

Zaterdag: Nederland - Oberperfuss

Vanuit ons centrale overstappunt, waar u een kopje koffie of thee krijgt aangeboden, rijden we via de snelste route naar Oberperfuss, waar we in de loop van de avond aan zullen komen. Het diner gebruiken we onderweg.

Zondag: Oberperfuss en Imst

Heeft u het Langlaufpakket geboekt, dan gaan we eerst de langlaufuitrusting ophalen en krijgen we aansluitend instructie in de omgeving van Imst. De wandelaars kunnen vandaag op eigen gelegenheid de prachtige omgeving van Oberperfuss of Imst verkennen.

Maandag: Leutasch

De omgeving van Leutasch is een zeer geliefd gebied bij zowel langlaufers als wandelaars, vanwege het uitgestrekte gebied dat behoort tot de Olympiaregion Seefeld. De A7 Loipe is perfect voor beginners en langlaufers die van de omgeving willen genieten. Deze loipe is ongeveer 5 kilometer lang en relatief vlak. De route voert u door een gevarieerd landschap, waarbij u de berg Ahrnspitze (2196 meter) niet uit het oog verliest. Ook voor de wandelaars zijn er genoeg mogelijkheden.

Dinsdag: Lüsens

Het gebied rond Lüsens wordt gedomineerd door de 3298 meter hoge berg Lisenser Fernerkogel. Al langlaufend door het dal geniet u van een prachtig winterlandschap met zicht op diverse gletsjers. Rond Lüsens vinden we ca. 30 kilometer aan loipes. De wandelaars onder u raden we de gletsjerroute aan, waarbij u onderweg alles te weten komt over gletsjers in het algemeen en de Lüsens-gletsjer in het bijzonder. Tijdens de wandeling kunt u genieten van geweldige uitzichten.

Woensdag: Seefeld of dagtocht Innsbruck en Swarovski (zie Bolderman Pluspakket)

Vandaag brengen we u naar Seefeld. Het gebied in en rond Seefeld is met zijn 266 kilometer aan loipes waarschijnlijk het meest uitgestrekte langlaufgebied van Europa. Ook de wandelaar komt hier tot aan zijn trekken met maar liefst 140 kilometer aan geprepareerde wandelpaden door de prachtige natuur en langs traditionele berghutten. Mocht u het vandaag wat rustiger aan willen doen, dan kunt u mee naar de hoofdstad van Tirol, Innsbruck (zie Pluspakket). Ook brengen we een bezoek aan de Kristallwelten van Swarovski (entree ca. € 17,- p.p.). De langlaufers en wandelaars halen we aan het eind van de middag weer op in Seefeld.

Donderdag: Achensee en Pertisau

Vandaag staat het prachtige gebied rond de Achensee op het programma. We gaan naar Pertisau, dat behoort tot één van de beste langlaufgebieden van Oostenrijk. Uitstekende mogelijkheden voor beginners, maar ook prima loipes voor wie al vaker op de langlauflatten heeft gestaan. De wandelaars kunnen een mooie tocht langs de bevroren Achensee maken of door het beboste gebied rondom Pertisau.

Vrijdag: Niederthai

Alweer de laatste actieve dag van deze reis. We nemen u mee naar het bekende Ötztal, waar het plaatsje Niederthai ligt. Hier vinden we een aantal loipes van elk niveau en ook voor de wandelaars zijn er weer schitterenden wandelroutes.

Zaterdag: Oberperfuss - Nederland

Helaas zit ons verblijf er al weer op en na een vroeg ontbijt rijden we via de Duitse autobanen terug naar Nederland. Op ons centrale overstappunt kunt u nog genieten van een goed verzorgd afscheidsbuffet (niet inbegrepen, te reserveren bij uw chauffeur), waarna u via onze servicelijnen weer huiswaarts keert.

N.B. Het programma kan i.v.m. de sneeuwomstandigheden ter plaatse aangepast worden. Uw chauffeur zal altijd proberen de gebieden op te zoeken met de beste sneeuwcondities.

Hotel Krone, Oberperfuss

Dit hotel is rustig gelegen op een bergplateau met uitzicht op het Inntal. Het beschikt over een receptie, restaurant en lift en er is een bar en wellness-ruimte (tegen betaling). Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met bad of douche en toilet, televisie en telefoon. Wifi tegen betaling.

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Do
Vrijdag
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Industrielaan 8
3903 AB Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
Fax +31 (0)318 51 51 28
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
07:54:13 | 0,36 | bolderman | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch