telefoon 0318 - 58 09 58
ma. - vr.: 09:00 - 17:30 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

5 dagen All-inclusive Valkenburg met concert André Rieu

Valkenburg is een levendig stadje aan de voet van de bekende Cauberg, gelegen in het zuidelijkste deel van Nederland. Het is een perfecte uitvalbasis om leuke excursies te maken in de omgeving. Tijdens deze busreis Valkenburg brengen we een bezoek aan de Duitse Eifel, de Belgische Ardennen en uiteraard aan Zuid-Limburg. Donderdagavond is het hoogtepunt van de reis en kunt u genieten van het concert van André Rieu op het terras van Theater aan het Vrijthof. Boek deze goed verzorgde reis met een prachtig concert bij Bolderman Excursiereizen!
 

  • Verblijf op basis van all-inclusive
  • Hotel dichtbij centrum
  • Rondrit Belgische Ardennen
  • Bezoek Maastricht
  • Concert André Rieu inclusief diner
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 25,- reserveringskosten per boeking, € 2,50 Calamiteitenfonds per boeking t/m 9 personen, € 5,- consumentenbijdrage SGR per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.

* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.
  • SGR en ANVR geregistreerd Garantie op uw geboekte reis. Bolderman is aangesloten bij SGR & ANVR.
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
  • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan All-inclusive Valkenburg met concert André Rieu

Dag 1: Centraal overstappunt - Valkenburg

Met één van onze servicelijnen reist u naar ons centrale overstappunt. Na een kopje koffie of thee rijden we via een mooie route naar Valkenburg. Aan het begin van de middag komen we aan in ons hotel, waar wij ontvangen worden met een lunch. ‘s Middags maken we onder leiding van een gids een leuke tocht met een treintje door Valkenburg en is er aansluitend in het hotel koffie met echte Limburgse vlaai.

Dag 2: Eifel in Duitsland en Valkenburg

Na het ontbijt rijden we via een prachtige route door het Eifelgebergte naar het pittoreske stadje Monschau. Hier heeft u tijd om dit mooie plaatsje te bekijken en eventueel een rondrit met een toeristentreintje te maken. We zijn op tijd terug in Valkenburg, zodat we de lunch in ons hotel kunnen gebruiken. De rest van de middag heeft u vrije tijd om Valkenburg op eigen gelegenheid verder te verkennen. Na het diner staat er een leuke avondwandeling op het programma.

Dag 3: Rondrit Zuid-Limburg

De ochtend kunt u zelf indelen. In het hotel wacht ons een lunch, waarna we een mooie tocht gaan maken door het Zuid-Limburgse landschap. Via het voormalige ministaatje Moresnet bereiken we Vaals, gelegen op de grens met België en Duitsland. Dit is het Drielandenpunt en tevens het hoogste punt van Nederland (322,5 meter). Onze route gaat verder via de Belgische plaats Gemmenich en het mooie Geuldal, gevormd door het riviertje de Geul, terug naar Valkenburg.

Dag 4: Belgische Ardennen en concert Andre Rieu Vrijthof in Maastricht

Vandaag staan de Belgische Ardennen op het programma. Via een schitterende route komen we bij het bekende plaatsje Spa. We vervolgen onze route naar Durbuy. Dit kleinste stadje van België, waar ca. 400 inwoners in de stadskern wonen, ligt in het hart van de Ardennen. Jaarlijks komen er duizenden toeristen naar Durbuy om de middeleeuwse sfeer op te snuiven. Bezienswaardigheden zijn de Falize rots, de Tortuga bar en er is zelfs een kleine bierbrouwerij. Aansluitend gaan we naar het bedevaartsplaatsje Banneux en via de Belgische Hoge Venen, een prachtig natuurgebied, rijden we weer terug naar Valkenburg. ’s Avonds gaan we naar het vrijthof in Maastricht, waar een prachtig concert van Andre Rieu zal plaats vinden. Op het terras van Theater aan het Vrijthof kunt u onder het genot van een 3-gangen diner genieten van een magische avond vol melodieën uit opera, operette, klassieke en lichte muziek, meeslepende walsen, komische en ontroerende momenten en vooral: heel veel romantiek!

Dag 5: Valkenburg - Maastricht - centraal overstappunt

In de loop van de morgen nemen we afscheid van Valkenburg en rijden we naar Maastricht. Vergeet niet uw lunchpakket mee te nemen! U heeft tijd om het prachtige centrum van deze ‘mooiste stad van Nederland’ op eigen gelegenheid te bekijken. Na het bezoek aan Maastricht rijden we terug naar ons centrale overstappunt, waar u kunt genieten van een goed verzorgd afscheidsbuffet. Aansluitend keert u met één van onze servicelijnen weer huiswaarts.

Landkaart: All-inclusive Drielandenreis Valkenburg

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

3* Hotel Riche, Valkenburg

Hotel Riche ligt aan de rand van Valkenburg aan de Geul, op 200 meter van het stadscentrum. Het hotel beschikt over een receptie, lounge, bar, restaurant en lift. Alle kamers zijn voorzien van een flatscreen televisie en een badkamer met bad of douche, toilet en haardroger. Wifi is gratis in het hotel. U verblijft hier op basis van all-inclusive (bij de 4- en 5-daagse autovakantie Drielanden Valkenburg verblijft u op basis van halfpension).

Om met volle teugen te genieten van het concert van André Rieu, hebben wij voor u een speciaal terrasarrangement gereserveerd. Vanaf 18.30 uur nemen we plaats op het terras van Theater aan het Vrijthof, waar vanaf 19.00 uur het 3-gangen diner geserveerd zal worden. Terwijl u dineert, vult het mooiste plein van Maastricht zich langzaam met publiek en komt u al helemaal in de stemming. Na het culinaire hoogtepunt van deze avond start om 21.00 uur het muzikale hoogtepunt van deze avond: André Rieu! Het terrasarrangement is exclusief drank. Tijdens het concert wordt er niet bediend om de luisteraars niet te storen. Natuurlijk kunt u voor het concert begint nog een drankje bestellen.

Reisverhaal Els

Maandag terug gekomen van 5 daagse reis Valkenburg /Andrè Rieu.
Geweldige reis gehad leuke uitstapjes gemaakt, uitstekende chauffeuse Francis.
De reis zondag afgesloten met het concert van Andrè Rieu op het vrijthof heel indrukwekkend.

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
08:52:34 | 0,37 | bolderman | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch