telefoon 0318 - 58 09 58
ma - do: 09:00 - 18:00 vr.: 09:00 - 20:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

8-daagse najaarsreis Venetië

Venetië, de romantische stad bij uitstek met een bijzondere uitstraling. Bekend om haar vele kanalen en bruggetjes, grotendeels autovrij en met gezellige steegjes en vele winkeltjes, restaurants, barretjes en terrasjes. We verblijven tijdens deze reis in een hotel in het levendige Lido di Jeselo. Vanuit Lido di Jeselo maken we enkele mooie excursies. Zo bezoeken we de prachtige stad Padua, maken een boottocht door de Venetiaanse lagunes en gaan naar Treviso. Hoogtepunt is natuurlijk Venetië zelf, waaraan we onder leiding van een gids een uitgebreid bezoek zullen brengen. Boek deze prachtige reis Venetië bij Bolderman Excursiereizen!

 • Laagste prijsgarantie
 • Grootste aanbieder met vertrekgaranties
 • Aanbetalen niet verplicht
 • Veilig online boeken
 • Aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen.
 • Boek nu voordelig Als u nu uw reis online boekt, bent u zeker van een lage prijs.
 • Boek nu en betaal later U kunt nu boeken en op een later moment betalen
 • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan najaarsreis Venetië

Dag 1: Nederland - Zuid-Duitsland

Via onze servicelijnen bereikt u ons centrale overstappunt, waar u een kopje koffie of thee krijgt aangeboden. Aansluitend rijden we via de Duitse autobanen naar Zuid-Duitsland voor diner en overnachting.

Dag 2: Zuid-Duitsland - Lido di Jeselo

Na het ontbijt zetten we koers richting Oostenrijk. Via Innsbruck bereiken we de Brennerautobahn en vervolgens passeren we de grens met Italië. We vervolgen onze weg en via Verona komen we aan het eind van de middag in Lido di Jeselo aan.

Dag 3: Venetië

Vandaag wordt één van de hoogtepunten van deze reis, namelijk Venetië. Vanuit Punta Sabbioni varen we met de boot naar Venetië (inclusief). Hier krijgen we eerst een rondleiding o.l.v. een gids. We zien o.a. het Dogenpaleis, de Brug der Zuchten en natuurlijk het prachtige San Marcoplein. Na de rondleiding heeft u nog ruimschoots de tijd om de stad zelf te verkennen. Aan het eind van de middag varen we weer met de boot terug (inclusief).

Dag 4: Padua

Na het ontbijt gaan we op weg naar de stad Padua, waarvan de basiliek van de Heilige Antonius het middelpunt is. Na een korte rondrit door de stad stappen we in de buurt van de basiliek uit en kunt u deze basiliek ook van binnen bekijken. Aansluitend rijden we door het Brentadal. Links en rechts van de weg zien we de prachtige villa’s van de Venetiaanse patriciërs. Veel van deze woningen stammen nog uit het rijke verleden van Venetië. Aan het eind van de middag zijn we weer in Lido di Jesolo terug.

Dag 5: Eilanden Murano en Burano (optioneel)

De liefhebbers kunnen vandaag mee voor een boottocht door de Venetiaanse lagunes (ca. € 20,00 p.p.). We rijden weer naar Punta Sabbione, waar we aan boord gaan. We brengen eerst een bezoek aan het eiland Murano, waar in het verleden na vele branden in de stad, de glasindustrie van Venetië is verplaatst. Hier kunt u het vervaardigen van het originele Venetiaanse glas zien (niet inbegrepen). Vervolgens gaan we naar het eiland Burano, het eiland waar nog op traditionele wijze kant wordt geweven. 

Dag 6: Vrije dag of Treviso en Castello di Roncade (zie Bolderman Pluspakket)

De tocht naar Venetië was natuurlijk geweldig, maar Treviso is ook een bezienswaardigheid! Renaissance pleinen, paleizen, rijk beschilderde kerken en oude waterwegen vormen hier het decor. Het Piazza dei Signori is het sociale hart van de stad. Hier staat het 13de-eeuwse stadhuis Palazzo dei Trecento en het Palazzo della Prefettura. Achter de Prefettura staat een klokkentoren. U krijgt ruim de tijd om Treviso te verkennen en in het gezellige centrum te lunchen of te winkelen. Na het bezoek aan Treviso gaan we naar het Castello di Roncade, waar we een wijnproeverij bezoeken.

Dag 7: Lido di Jesolo - Zuid-Duitsland

Helaas moeten we alweer afscheid nemen van Lido di Jesolo. Via de Brennerautobahn verlaten we Italië en rijden we door Oostenrijk naar ons hotel in Zuid-Duitsland voor diner en overnachting.

Dag 8: Zuid Duitsland - Nederland

Na het ontbijt beginnen we aan onze laatste etappe van deze boeiende reis. Over de Duitse autowegen rijden we met verschillende stops naar ons centrale overstappunt. Hier kunt u, voordat u met onze servicelijnen weer naar uw uitstappunt reist, gebruik maken van een goed verzorgd afscheidsbuffet (niet inbegrepen, te reserveren bij uw chauffeur).
 
N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

8-daagse najaarsreis Venetië

14 reizigers bevelen deze reis aan
8,9 Gemiddelde beoordeling
Zeer goed!
14 beoordelingen
 • Algemene beoordeling 8,4
 • Prijs/kwaliteit verhouding 9
 • Vervoer met touringcar 9,1
 • Chauffeur 9,2
 • Reisprogramma 8,9
 • Accommodatie 8,9
 • Contact met Bolderman 9,1
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Do
Vrijdag
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Industrielaan 8
3903 AB Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
03:06:55 | 0,88 | bolderman | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch