telefoon 0318 - 58 09 58
ma - do: 09:00 - 18:00 vr.: 09:00 - 20:00 zat.: 10:00 - 16:00

5-daagse stedenreis Parijs

Wil niet iedereen in zijn leven minstens één keer een bezoek aan deze lichtstad gebracht hebben? Met deze 5-daagse stedenreis brengt Bolderman u naar Parijs. Parijs heeft al eeuwen iets zeer romantisch en is daarom ook zeer populair als stedenreis. Het is een mengeling van historische en moderne architectuur, van beroemde musea en statige kathedralen, van haute couture en sfeervolle rommelmarkten. Wereldberoemde bouwwerken, elk met hun eigen geschiedenis wachten op uw bezoek. Dit alles maakt van Parijs een onweerstaanbare stad, met cultuur, musea, kerken, markten, amusement, enz. Boek deze goed verzorgde stedenreis naar Parijs bij Bolderman Excursiereizen!

  • Laagste prijsgarantie
  • Grootste aanbieder met vertrekgaranties
  • Aanbetalen niet verplicht
  • Veilig online boeken
  • Aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen.
  • Boek nu voordelig Als u nu uw reis online boekt, bent u zeker van een lage prijs.
  • Boek nu en betaal later U kunt nu boeken en op een later moment betalen
  • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan

Maandag: Nederland - Parijs

Na aankomst op het centrale overstappunt krijgt u een kopje koffie of thee aangeboden. Vervolgens beginnen we aan de stedenreis Parijs en rijden we via de Belgische en Franse snelwegen naar Parijs waar we in de namiddag aankomen bij ons hotel.

Dinsdag: Rondrit Parijs en winkelen (zie Bolderman Pluspakket)

We beginnen de dag met een uitgebreide stadsrondrit langs de beroemdste pleinen en gebouwen o.l.v. een gids (zie Pluspakket). Als er voldoende deelname is, zal er ook gelegenheid zijn om een boottocht op de Seine te maken (kosten niet inbegrepen). ’s Middags staan geen activiteiten gepland. De bus zet u af bij de Opera, vlakbij de grote warenhuizen, waar u aan het eind van de middag weer opgehaald wordt.

Woensdag: Versailles en Montmartre

Bij deze stedentrip laten we vandaag Parijs achter ons liggen en rijden naar het lustslot Versailles, waar het sprookjesachtig mooie paleis van Lodewijk XIV ligt. Vooral de uitgestrekte tuinen met vijvers en fonteinen spreken tot ieders verbeelding. ’s Middags bezoeken we de pittoreske wijk Montmartre voor een verrassende ontdekkingstocht langs o.a. de Sacré Coeur en het bekende schilderspleintje Place du Tertre. ’s Avonds wordt er bij voldoende deelname een excursie georganiseerd naar de 200 m. hoge Tour Montparnasse, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over Parijs. Aansluitend maken we een avondtour door de stad, zodat u met eigen ogen kunt zien waarom Parijs ook wel 'de lichtstad' wordt genoemd.

Donderdag: Fontainebleau en show

Circa 60 km ten zuidoosten van Parijs ligt de voormalige residentie van Napoleon, het Renaissance-kasteel Fontainebleau. Daar wordt u rondgeleid door gidsen (entree en rondleiding niet inbegrepen). De middag is ter vrije besteding. ‘s Avonds kan er in overleg met de chauffeur bij voldoende deelname een typische Parijse show worden bijgewoond (kosten niet inbegrepen).

Vrijdag: Parijs - Nederland

Na het ontbijt aanvaarden we de terugreis via de Franse en Belgische snelwegen naar Nederland, waar u nog een goed verzorgd afscheidsbuffet wordt aangeboden. Aansluitend keert u via één van onze servicelijnen weer huiswaarts.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Do
Vrijdag
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Industrielaan 8
3903 AB Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
Fax +31 (0)318 51 51 28
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL53 ABNA 0538 1816 99
19:05:27 | 0,09 | bolderman | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch