telefoon 0318 - 58 09 58
ma - do: 09:00 - 18:00 vr.: 09:00 - 20:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

3-daagse stedentrip Berlijn

Bolderman heeft een nieuwe 3-daagse stedentrip Berlijn samengesteld. Van alle Europese hoofdsteden heeft Berlijn de afgelopen eeuw de meest ingrijpende gebeurtenissen uit de recente geschiedenis doorgemaakt. Redenen om Berlijn tijdens een 3-daagse stedentrip te bezoeken. Berlijn is weer één. Een onzichtbare grens scheidt de stad Berlijn nog steeds in twee delen, maar het is fascinerend om te zien welke metamorfose het voormalige Oost-Berlijn ondergaat. Hoewel Oost- en West-Berlijn in 1990 werden verenigd en de vroeger zo omstreden Berlijnse Muur is afgebroken, heeft Berlijn nog steeds twee gezichten. Het westerse deel van Berlijn ademt met zijn mondaine Kurfürstendam, Potsdammer Platz en Schloss Charlottenburg de sfeer van een drukke metropool. Het oostelijke deel daarentegen draagt nog sterk het karakter van een stad uit het verleden, met statige gebouwen en brede promenades. Berlijn verandert, Berlijn past zich aan de nieuwe situatie aan, maar bovenal... Berlijn leeft! Boek deze 3-daagse Stedentrip Berlijn bij Bolderman Excursiereizen!

  • Laagste prijsgarantie
  • Grootste aanbieder met vertrekgaranties
  • Aanbetalen niet verplicht
  • Veilig online boeken
  • Aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen.
  • Boek nu voordelig Als u nu uw reis online boekt, bent u zeker van een lage prijs.
  • Boek nu en betaal later U kunt nu boeken en op een later moment betalen
  • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Het dag-tot-dag programma

Vrijdag: Nederland - Berlijn

Via onze servicelijnen wordt u naar ons centrale overstappunt gebracht, waar u een kopje koffie of thee kunt drinken (niet inbegrepen). Daarna beginnen we aan onze reis naar Berlijn. Via de Duitse autobanen rijden we met de nodige stops naar ons hotel in Berlijn, waar we de komende 2 nachten zullen verblijven.

Zaterdag: Stadsrondrit Berlijn (zie Bolderman Pluspakket)

U gaat Berlijn op eigen gelegenheid verkennen of we maken vandaag een uitgebreide stadstour door Berlijn o.l.v. een Nederlandssprekende gids. U ziet o.a. de Rijksdag, de beroemde Kurfürstendamm, de Gedächtniskirche, het Europa-Center, de Potsdamer Platz en vele andere bezienswaardigheden, zoals de Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie, de beroemde straat Unter den Linden, het Staatsoperagebouw, het Koninklijk arsenaal voor wapens, de Berlijnse Dom en het Rode Raadhuis. Ook rijden wij langs een overgebleven stuk muur met vele muurschilderingen. U bent in de namiddag vrij om Berlijn verder te verkennen of te winkelen op de Kurfürstendamm en de Potsdamer Platz.

Zondag: Berlijn - Nederland

Helaas is dit al de laatste dag van deze enerverende reis naar de metropool Berlijn. Na het ontbijt rijden wij met diverse tussenstops terug naar Nederland. Op ons centrale overstappunt kunt u nog genieten van een afscheidbuffet (niet inbegrepen, te reserveren bij uw chauffeur). Daarna brengen de sevicelijnen u weer huiswaarts.

N.B. In voorkomende gevallen kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

***Azimut Hotel City South Berlin, Berlijn

Dit hotel beschikt over een receptie, lounge met bar, ontbijtruimte, lift en fitnessruimte. De ruime kamers zijn voorzien van een badkamer met bad of douche en toilet, telefoon, televisie en airconditioning. In het gehele hotel is gratis wifi.

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Do
Vrijdag
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Industrielaan 8
3903 AB Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
Fax +31 (0)318 51 51 28
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL53 ABNA 0538 1816 99
00:45:51 | 0,34 | bolderman | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch