telefoon 0318 - 58 09 58
ma - do: 09:00 - 18:00 vr.: 09:00 - 20:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

8-daagse wintersfeerreis Praag en Bohemen

vanaf € 199,-

Deze bijzondere wintersfeerreis brengt ons naar het plaatsje Staré Splavy in de Bohemen. Tijdens deze reis maken we kennis met Tsjechië in de winter en komen o.a. in het wintersportgebied van Harrachov. Ook brengen we natuurlijk een bezoek aan de Gouden Stad Praag. Het is zonder twijfel de parel onder de Europese steden en kan zich beroepen op een rijk cultureel en historisch erfgoed. We verblijven in Hotel Bezdez in Staré Splavy, prachtig gelegen aan een meer. Het hotel beschikt over een lounge, groot restaurant, bar, lift, sauna en overdekt zwembad. De kamers zijn allen voorzien van bad of douche en toilet, televisie en telefoon.

Nu € 20,- korting per persoon! Gebruik actiecode WINTER18 in stap 3 van uw boeking!

  • Laagste prijsgarantie
  • Grootste aanbieder met vertrekgaranties
  • Aanbetalen niet verplicht
  • Veilig online boeken
  • Aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen.
  • Boek nu voordelig Als u nu uw reis online boekt, bent u zeker van een lage prijs.
  • Boek nu en betaal later U kunt nu boeken en op een later moment betalen
  • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Het dag-tot-dag programma

Zaterdag: Nederland - Staré Splavy

Via onze servicelijnen wordt u naar ons centrale overstappunt gebracht, waar u een kopje koffie of thee krijgt aangeboden. Aansluitend rijden we met verschillende stops naar ons Hotel Bezdez in Staré Splavy, waar we voor het diner aankomen (zie Pluspakket).

Zondag: Harrachov

Vandaag brengen we een bezoek aan de bekende wintersportplaats Harrachov. U kunt hier genieten van de echte wintersportsfeer. Ga bijvoorbeeld met de lift naar boven om in een bergrestaurant wat te drinken of te lunchen. Ook kunnen de liefhebbers een mooie winterwandeling maken.

Maandag: Praag

We brengen een bezoek aan de hoofdstad van Tsjechië: Praag. Deze monumentale stad is als het ware één groot openluchtmuseum met schitterende paleizen, kloosters en kerken. Dwars door de stad stroomt de Moldau, die de stad in tweeën deelt. Aan de ene kant ligt de Praagse Burcht, met het Koninklijk Paleis en de St. Vitus kathedraal en aan de andere kant het oude centrum met fraaie pleinen, mooie winkels en de beroemde astronomische klok. We maken een stadswandeling en zien het oude stadsplein met het monument van Johannes Hus, het oude stadhuis met het astronomisch uurwerk en natuurlijk de beroemde Karelsbrug over de Moldau. De stadswandeling vindt plaats onder leiding van een Nederlandssprekende gids.

Dinsdag: Nový Bor met glasfabriek (zie Bolderman Pluspakket)

Na het ontbijt rijden we  naar Nový Bor, het centrum van de glasindustrie. Tijdens een bezoek aan de glasfabriek (zie Pluspakket) kunt u niet alleen kennis maken met het oude ambacht, maar ook het Boheemse glaswerk kopen.

Woensdag: Praag-Bovenstad (zie Bolderman Pluspakket)

We brengen een bezoek aan de Bovenstad van Praag, zetel van de Tsjechische regering. In dit monumentale complex ziet u o.a. de St. Vituskathedraal en de Romaanse St. Jorisbasiliek. Het diner gebruiken we in Praag (zie Bolderman Pluspakket)

Donderdag: Detenice en Boheems Paradijs (zie Bolderman Pluspakket)

Na het ontbijt rijden we naar Detenice, waar we het gelijknamige kasteel van deze stad gaan bekijken (zie Pluspakket). Via een mooie route door het Boheems Paradijs rijden we terug naar ons hotel.

Vrijdag: Vrije dag (zie Bolderman Pluspakket)

Vandaag heeft u de tijd om bijvoorbeeld een mooie wandeling door de omgeving van het hotel te maken. Indien u het Pluspakket heeft geboekt, dan gebruikt u de lunch vandaag in het hotel.

Zaterdag: Staré Splavy - Nederland

Helaas moeten we Staré Splavy al weer verlaten en via de Duitse autobanen rijden we terug naar Nederland, waar u op ons centrale overstappunt kunt genieten van een heerlijk afscheidsbuffet (niet inbegrepen, te reserveren bij uw chauffeur). Aansluitend keert u met één van onze servicelijnen huiswaarts.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

***Hotel Bezdez, Staré Splavy

Dit hotel is prachtig gelegen vlakbij het meer Máchovo. Het hotel beschikt over een groot restaurant, lounge, zonneterras, bar, lift, sauna, overdekt zwembad en minigolfbaan. De kamers zijn allen voorzien van televisie, telefoon en een badkamer met bad of douche en toilet. Wifi is gratis (in de bar).

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Do
Vrijdag
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Industrielaan 8
3903 AB Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
Fax +31 (0)318 51 51 28
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
08:25:53 | 0,26 | bolderman | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch