telefoon 0318 - 58 09 58
ma. - vr.: 09:00 - 17:30 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

5-daagse wintersfeerreis Zwarte Woud

Het Zwarte Woud is in de zomer een geliefde vakantiebestemming, maar is in de winter zeker zo mooi. Het ligt ingesloten tussen Zwitserland en Frankrijk en staat bekend om zijn schitterende natuur met prachtige bossen en diepe dalen waarin azuurblauwe meertjes schitteren. In de winter zijn de bergen meestal rijkelijk bedekt met sneeuw en dit levert prachtige uitzichten op. Pittoreske dorpjes worden afgewisseld met glooiende weiden, waarin de trotse authentieke Zwarte Woud-boerderijen pronken. In deze streek worden de oude ambachten, zoals glasblazen en het vervaardigen van klokken, in ere gehouden. We verblijven in het familiehotel 3 Könige, dat al meer dan 40 jaar Nederlandse gasten ontvangt en beschikt over een receptie, restaurant met bar, lift en wijnkelder met kelderbar. Alle kamers zijn voorzien van een satelliet-televisie, radio en telefoon en een badkamer met bad of douche en toilet. Vanuit ons hotel bieden wij u een gevarieerd programma met interessante excursies in Duitsland en Frankrijk.

  • Excursie Titisee
  • Bezoek waterval van Triberg
  • Bezoek Colmar in Frankrijk
  • Bezoek Freiburg
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.
  • SGR en ANVR geregistreerd Garantie op uw geboekte reis. Bolderman is aangesloten bij SGR & ANVR.
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
  • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan wintersfeerreis Zwarte Woud

Zaterdag: Nederland - Oberwolfach

Via één van onze servicelijnen komt u aan op ons centrale overstappunt. Na een kopje koffie of thee gaat deze wintersfeerreis beginnen en vertrekken we naar het Zwarte Woud in Duitsland. Voor het diner arriveren we bij ons hotel in Oberwolfach.

Zondag: Titisee en Triberg

Na een niet al te vroeg ontbijt gaan we op weg voor een mooie winternatuurtocht door een gedeelte van het Schwarzwald. We zien hierbij de Titisee, één van de bekendste en mooiste meren van het Zwarte Woud. De Titisee wordt omringd door bergen, waarvan sommige een hoogte van 1500 meter bereiken. Aansluitend rijden we naar Triberg, waar u de hoogste waterval van Duitsland kunt bezichtigen of gezellig in één van de vele restaurantjes iets kunt eten of drinken. Na dit bezoek rijden we door het prachtige winterlandschap terug naar ons hotel.

Maandag: Colmar in Frankrijk

Vandaag bezoeken wij het buurland Frankrijk. We maken een indrukwekkende tocht over een gedeelte van de wijnroute in de Vogezen. U kunt genieten van prachtige vergezichten en mooie dorpjes. Ook bezoeken we de stad Colmar, een historische stad met een gezellig kleurrijk centrum, bekend om zijn vakwerkhuizen. Het beroemdste huis van Colmar is Maison Pfister, maar ook het Maison des Têtes is het bekijken waard.

Dinsdag: Freiburg

In de loop van de ochtend vertrekken we voor een bezoek aan de gezellige stad Freiburg. De Münsterplatz, de grote gotische kerk en de leuke winkeltjes met trapgeveltjes vormen het middelpunt van de stad. Hier heeft u de mogelijkheid om te winkelen en uw laatste souvenirs te kopen. We zijn vroeg in de middag weer terug in Oberwolfach.

Woensdag: Oberwolfach - Nederland

Helaas moeten we weer afscheid nemen van het Zwarte Woud. Via de Duitse autowegen rijden we terug naar ons centrale overstappunt in Nederland. Hier kunt u genieten van een goed verzorgd afscheidsbuffet (niet inbegrepen, te reserveren bij uw chauffeur) en nagenieten van deze prachtige wintersfeerreis naar het Zwarte Woud. Tot slot keert u via één van onze servicelijnen weer huiswaarts.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

3* Hotel 3 Könige, Oberwolfach

Dit van oudsher familiehotel is centraal gelegen in Oberwolfach. Het hotel beschikt over een receptie, restaurant met bar, lift, wijnkelder met kelderbar, terras en een ligweide met ligstoelen. Alle kamers beschikken over een satelliet-tv, radio en telefoon en een badkamer met bad of douche en toilet. Wifi is gratis in het hotel.

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
12:07:32 | 0,2 | bolderman | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch