telefoon 0318 - 58 09 58
ma - do: 09:00 - 18:00 vr.: 09:00 - 20:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

15-daagse winterzonreis Andalusië

vanaf € 599,-
vertrekdata en prijzen

Wilt u het winterse weer in Nederland ontvluchten? Ga dan mee op deze winterzonreis naar de Costa del Sol in Spanje. We verblijven hier 8 nachten in Fuengirola in Hotel Las Palmeras, dat direct aan de gezellige boulevard ligt. Tijdens ons verblijf in Spanje brengen we onder meer een bezoek aan Gibraltar, Córdoba, Ronda en Málaga. Ook gaan we naar de prachtige stad Granada, waar u het beroemde Alhambra kunt bezoeken. Tussen deze interessante excursies door heeft u ook voldoende tijd om van de heerlijke Spaanse zon te genieten!

  • Laagste prijsgarantie
  • Grootste aanbieder met vertrekgaranties
  • Aanbetalen niet verplicht
  • Veilig online boeken
  • Aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen
  • Boek nu voordelig Als u nu uw reis online boekt, bent u zeker van een lage prijs.
  • Boek nu en betaal later U kunt nu boeken en op een later moment betalen
  • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Het dag-tot-dag programma

Zaterdag: Nederland - Midden-Frankrijk

Na een kopje koffie of thee op ons centrale overstappunt rijden wij naar Midden-Frankrijk voor onze eerste overnachting.

Zondag: Midden-Frankrijk - Costa Brava

De reis gaat verder in zuidelijke richting. Na het oversteken van de Frans-Spaanse grens bereiken wij de Costa Brava, waar wij zullen dineren en overnachten.

Maandag: Costa Brava - omgeving Benidorm

We vervolgen onze route en bereiken via Barcelona en Valencia de omgeving van Benidorm voor diner en overnachting.

Dinsdag: Omgeving Benidorm - Fuengirola

Na het ontbijt gaan we weer op weg. We rijden langs Alicante en Murcia en komen in de loop van de middag bij ons vakantiehotel in Fuengirola aan, waar we 8 nachten zullen verblijven. Hier genieten we vanavond van een heerlijk buffet.

Woensdag: Vrije dag

's Morgens kunt u ontspannen genieten van het ontbijtbuffet. De rest van de dag kunt u verder zelf indelen. Op uw gemak de omgeving van het hotel verkennen of op één van de vele terrasjes aan de boulevard van Fuengirola genieten van de Spaanse zon. 

Donderdag: Vrije dag of excursie Gibraltar (zie Bolderman Pluspakket)

U mag kiezen, óf nog een dagje luieren óf een boeiende excursie maken met lokaal vervoer naar de hoge rotsige kaap Gibraltar. Vergeet niet uw paspoort mee te nemen! De rots is in 1713 bij de Vrede van Utrecht “voor eeuwig” aan Engeland toegewezen. Op de helling van de rots ligt het Moors kasteel uit de 8e eeuw, waarvan de donjon nog altijd een gevangenis is. In de St. Michael’s Cave was in de Tweede Wereldoorlog een hospitaal gevestigd. U kunt met een kabelbaan naar de top van de rots (niet inbegrepen). Hier ziet u, naast het prachtige uitzicht, de beroemde staartloze apen.

Vrijdag: Ronda

Door de spectaculaire ligging, onneembaar op een rots boven een diepe kloof, was Ronda één van de laatste Moorse bastions. Het zuidelijke gedeelte van de stad is klassiek Moors, met klinkerstraatjes en witte muren. Tijdens de wandeling door het centrum, onder leiding van een Nederlandssprekende gids, ziet u de Puente Nuevo, een brug over de 100 meter diepe kloof, de Casa del Rey Mora, met een lange trap naar de rivier, en de Santa Maria la Mayor, een minaret. Vanaf de Mirador El Campillo heeft u een adembenemend uitzicht over de omgeving.

Zaterdag: Córdoba (zie Bolderman Pluspakket)

Wij rijden via Málaga, Antequera, Aguilar de la Frontera en Fernán Núnez naar Córdoba. Hier beginnen we met een bezoek aan de oude Joodse wijk met zijn 14e-eeuwse synagoge en natuurlijk zult u ook de wonderlijke Mezquita zien. Ook de kathedraal van Córdoba, in de 18e eeuw gebouwd als moskee maar al vanaf de 13e eeuw kathedraal, mag u niet missen. Dwalend tussen de honderden zuilen maakt u een reis door de geschiedenis. Natuurlijk is er ook tijd om een ‘vino’ en een ‘tapa’ te gebruiken in één van de vele leuke restaurantjes, die Córdoba rijk is. In de loop van de middag rijden we terug naar ons hotel.

Zondag: Vrije dag

Vandaag hebben we geen programma en kunt u doen waar u zelf zin in heeft. Lekker naar het strand of de zondagmarkt bezoeken. Of gewoon op één van de terrasjes genieten van een hapje en een drankje.

Maandag: Granada (zie Bolderman Pluspakket)

We brengen een bezoek aan het veel bezongen Granada. Hier kunt u het prachtige centrum verkennen of met een Nederlandssprekende gids het wereldberoemde Alhambra bezoeken, waarvan de bouw begon in de 13e eeuw (entree niet inclusief, ca. € 35,-). Vanaf het Alhambra loopt een pad naar de Generalife, vertaald betekent het ‘de tuin van het hemelse paradijs’. Het was het buitenverblijf van de Nasridenkoningen. Hier kunt u wandelen door de prachtige tuinen. ’s Middags kunt u op eigen gelegenheid de stad verder verkennen.

Dinsdag: Málaga

Na het ontbijt rijden we naar Málaga, waar u tijd heeft om het centrum te bekijken en uw laatste vakantie-inkopen te doen. Rond het middaguur zijn we weer terug in Fuengirola. De middag staat ter vrije besteding.

Woensdag: Fuengirola - omgeving Benidorm

We verlaten Fuengirola en rijden via Málaga richting de Costa Blanca voor diner en overnachting in de omgeving van Benidorm.

Donderdag: Omgeving Benidorm - Costa Brava

We vervolgen onze terugreis en komen weer via Barcelona aan de Costa Brava voor diner en overnachting.

Vrijdag: Costa Brava - Midden-Frankrijk

Vandaag verlaten we Spanje. Over de autoroute du Soleil brengen we u naar ons overnachtingshotel in Midden-Frankrijk.

Zaterdag: Midden-Frankrijk - Nederland

Via Lyon, Dijon, Nancy en Metz bereiken wij Luxemburg. Wij volgen daarna de Belgische snelwegen en bereiken Nederland. Op ons centrale overstappunt kunt u nog genieten van een goed verzorgd afscheidsbuffet (niet inbegrepen, te reserveren bij uw chauffeur). Daarna keert u weer huiswaarts met één van onze servicelijnen.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

****Hotel Las Palmeras, Fuengirola

Dit hotel ligt direct aan de gezellige boulevard, op 200 meter van het strand en kijkt uit over de haven van Fuengirola. Het beschikt over een receptie, restaurant, lift, meerdere bars, zwembad en terras. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met bad of douche en toilet, haardroger, televisie, kluisje (tegen betaling), airco en balkon.

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Do
Vrijdag
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Industrielaan 8
3903 AB Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
Fax +31 (0)318 51 51 28
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL53 ABNA 0538 1816 99
00:59:26 | 0,21 | bolderman | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch