telefoon 0318 - 58 09 58
ma. - vr.: 09:00 - 17:30 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

8-daagse wintersfeerreis Praag en Bohemen

Deze bijzondere wintersfeerreis brengt ons naar het plaatsje Staré Splavy in de Bohemen. Tijdens deze reis maken we kennis met Tsjechië in de winter en komen o.a. in het wintersportgebied van Harrachov. Ook brengen we natuurlijk een bezoek aan de Gouden Stad Praag. Het is zonder twijfel de parel onder de Europese steden en kan zich beroepen op een rijk cultureel en historisch erfgoed. We verblijven in Hotel Bezděz in Staré Splavy, prachtig gelegen aan een meer. Het hotel beschikt over een receptie, lounge, groot restaurant, bar en lift. De kamers zijn allen voorzien van televisie, telefoon en een badkamer met bad of douche en toilet. Ontdek Praag en Bohemen in de winter tijdens deze prachtige reis!

  • 2x bezoek Praag o.l.v. Nederlandssprekende gids
  • Bezoek Harrachov
  • Bezoek Nový Bor
  • Excursie Dětenice en Boheems Paradijs
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.
  • SGR en ANVR geregistreerd Garantie op uw geboekte reis. Bolderman is aangesloten bij SGR & ANVR.
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
  • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan wintersfeerreis Praag en Bohemen

Zaterdag: Nederland - Staré Splavy

Via één van onze servicelijnen wordt u naar ons centrale overstappunt gebracht, waar u een kopje koffie of thee krijgt aangeboden. Aansluitend rijden we met verschillende stops naar ons Hotel Bezděz in Staré Splavy, waar we voor het diner aankomen (zie Pluspakket).

Zondag: Harrachov

Vandaag brengen we een bezoek aan de bekende wintersportplaats Harrachov. U kunt hier genieten van de echte wintersportsfeer. Ga bijvoorbeeld met de lift naar boven om in een bergrestaurant wat te drinken of te lunchen. Ook kunnen de liefhebbers een mooie winterwandeling maken.

Maandag: Praag-Benedenstad

We brengen een bezoek aan de hoofdstad van Tsjechië: Praag. Deze monumentale stad is als het ware één groot openluchtmuseum met schitterende paleizen, kloosters en kerken. De rivier de Moldau stroomt onder verschillende imposante bruggen door de stad, langs gebouwen met prachtige gevels. Aan de ene kant ligt de Praagse Burcht, met het Koninklijk Paleis en de St. Vitus kathedraal en aan de andere kant het oude centrum met fraaie pleinen, mooie winkels en de beroemde astronomische klok. We maken een stadswandeling onder leiding van een Nederlandssprekende gids en zien het oude stadsplein met het monument van Johannes Hus, het oude stadhuis met het astronomisch uurwerk en natuurlijk de beroemde Karelsbrug over de Moldau. De middag is ter vrije besteding.

Dinsdag: Nový Bor (zie Bolderman Pluspakket)

Na het ontbijt rijden we naar Nový Bor, het centrum van de glasindustrie. Tijdens een bezoek aan de glasfabriek (zie Pluspakket) kunt u niet alleen kennis maken met het oude ambacht, maar u kunt het Boheemse glaswerk ook kopen. Via een mooie route, waarbij u kunt genieten van de prachtige winterse omgeving, rijden we terug naar ons hotel.

Woensdag: Praag-Bovenstad en avondtour (zie Bolderman Pluspakket)

We brengen onder leiding van onze gids een bezoek aan de Bovenstad van Praag, zetel van de Tsjechische regering. In het monumentale complex ziet u o.a. de indrukwekkende St. Vituskathedraal en de Romaanse St. Jorisbasiliek. Het diner gebruiken we vandaag in Praag (zie Pluspakket) en aansluitend wordt er nog een mooie avondtour gemaakt (zie Pluspakket).

Donderdag: Dětenice en Boheems Paradijs (zie Bolderman Pluspakket)

Na het ontbijt rijden we naar Dětenice, waar we het gelijknamige kasteel van deze stad gaan bekijken (zie Pluspakket). Via een mooie route door het prachtige natuurgebied Boheems Paradijs met zijn indrukwekkende rotspartijen rijden we terug naar ons hotel.

Vrijdag: Vrije dag (zie Bolderman Pluspakket)

Vandaag heeft u de tijd om bijvoorbeeld een mooie wandeling in de omgeving van het hotel te maken. Indien u het Pluspakket heeft geboekt, dan is de lunch vandaag inclusief in het hotel.

Zaterdag: Staré Splavy - Nederland

Helaas vertrekken we weer uit Staré Splavy. Via de Duitse autobanen rijden we terug naar Nederland, waar u op ons centrale overstappunt kunt genieten van een goed verzorgd afscheidsbuffet (niet inbegrepen, te reserveren bij uw chauffeur). Aansluitend keert u met één van onze servicelijnen weer huiswaarts.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

3* Hotel Bezděz, Staré Splavy

Dit hotel is prachtig gelegen vlakbij het meer Máchovo en beschikt over een receptie, groot restaurant, lounge, zonneterras, bar en lift. Verder zijn er een sauna (tegen betaling), overdekt zwembad en minigolfbaan (tijdens het winterseizoen buiten gebruik) aanwezig. De kamers zijn allen voorzien van een televisie, telefoon en een badkamer met bad of douche en apart toilet. Wifi is gratis (in de bar).

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
12:05:57 | 1,23 | bolderman | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch