naar Homepagina
  1. Boek uw busreis goed verzorgd bij Bolderman!

Boek uw busreis goed verzorgd bij Bolderman!

Busreizen worden steeds populairder. Het is beter voor het milieu, u reist met meerdere mensen (dat ook weer gezellig is) en u hoeft alleen maar in de bus te stappen en te genieten. Alles wordt voor u geregeld bij een busreis van Bolderman. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan busreizen binnen én buiten Europa!

Bolderman wilt u graag laten genieten van alle bijzondere plekjes in Europa en zelfs daar buiten! Onze populaire busreizen gaan naar Italië, Kroatië, Oostenrijk en Spanje! U kunt ook kiezen voor een busreis naar het Noorden van Europa, denkt u bijvoorbeeld aan Noorwegen of Zweden ook beide schitterende landen om een keer te bezoeken. En een voordeel is dat deze landen niet super toeristisch zijn, dus alle ruimte om bezienswaardigheden te bekijken! Heeft u de mogelijkheid om buiten het hoogseizoen op vakantie te gaan? Dan gaat u extra voordelig mee op een busreis van Bolderman!

Met een busreis wordt u comfortabel naar uw vakantiebestemming gebracht. Tijdens de reis voorziet uw buschauffeur, tevens reisleider, u van interessante informatie over de omgeving en staat de chauffeur u bij met raad en daad. Tijdens de busreis wordt u naar verschillende excursies gebracht, waar u aan kunt deelnemen. Gaat u liever op eigen gelegenheid de stad in of omgeving zelf verkennen? Ook dat is mogelijk! U rijdt dan met de bus mee naar de excursie, maar trekt er zelf op uit. Zorg er wel voor dat er duidelijke afspraken zijn gemaakt met de chauffeur, zodat u elkaar niet kwijt raakt. En mocht u het fijn vinden om een dagje bij het hotel te blijven, omdat u bijvoorbeeld wilt zwemmen of gewoon even tijd voor u zelf wilt hebben, dan is dat ook geen enkel probleem. Dat maakt de busreizen van Bolderman zo fijn! Niks moet, alles mag.

Onze reizigers komen vaak met een voldaan gevoel weer de bus uitgestapt in Zeeland, waar onze overstaplocatie te vinden is. Na de terugreis heeft iedereen nog de mogelijkheid om deel te nemen aan het afscheidsbuffet. Gezellig samen na kletsten over de reis of nummers uitwisselen, want wie weet heeft u wel een nieuw reismaatje ontmoet tijdens uw busreis met Bolderman!

Mocht u na uw busreis alweer te staan popelen om een nieuw busreis te boeken? Dan kan dat makkelijk via onze website. En mocht u er niet uitkomen dan helpen wij u graag bij het boeken van een nieuwe reis.

Benieuwd waar al onze busreizen naar toe gaan? Bekijk ze dan hier op onze website!
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
22:31:38 | 0,05 | bolderman | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch