Busreis Spanje

De Spaanse zon, het Spaanse eten, de gezelligheid en genieten van de prachtige gebouwen, dat klinkt toch als muziek in de oren? Bolderman laat u graag met een busreis Spanje genieten van alle highlights die het land rijk is.

Uw busreis naar Spanje begint op ons overstappunt in Zeeland (Noord-Brabant). Hier staat een lekker kopje koffie of thee voor u klaar. Wanneer iedereen in de bus zit en alle koffers zijn ingeladen, kan de reis naar Spanje beginnen! Op de eerst dag rijdt uw chauffeur tot midden-Frankrijk voor een overnachting om de volgende verder te rijden naar uw eindbestemming.

Als u op de tweede dag verder rijdt naar het zuiden van Europa, voelt u het onderweg steeds warmer worden. Aan het einde van middag bereikt u meestal uw eindbestemming en dan kan het genieten gaan beginnen! Deze dag staat er verder niets op de planning. U kunt rustig uw koffer uitpakken of de omgeving alvast verkennen.

En dan kan het programma beginnen! De rest van uw dagen in Spanje zijn gevuld met leuke en interessante excursies. Uiteraard ontbreek de grote stad Barcelona niet en de prachtige omgeving van Andorra staat ook op het lijstje. Gaat u er liever zelf op uit? Dan is dat ook mogelijk, geef dit van te voren wel aan bij uw chauffeur.

Aan alles komt een einde, zo ook aan uw busreis Spanje. Als u weer in Nederland bent, heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan het afscheidsbuffet. Nog even gezellig de reis met uw reisgenoten nabespreken. Vervolgens wordt u door één van onze servicelijnen weer huiswaarts gebracht. En kunt u thuis verder nagenieten van uw welverdiende busreis naar Spanje.

Gaat u mee naar de mooie stad Barcelona, of gaat u genieten aan de Spaanse costa in Peñiscola of Tossa de Mar? Of kiest u toch liever voor een andere reis naar Spanje? Bekijk hier al onze busreizen naar Spanje.
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
02:46:30 | 0,06 | bolderman | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch