naar Homepagina
  1. Dit is waarom je nú de kerstreis van je dromen zou moeten boeken!

Dit is waarom je nú de kerstreis van je dromen zou moeten boeken!

Het mooiste cadeau dat u uzelf of een ander kunt doen? Een kerstreis! Even ontsnappen aan alle hectiek die deze tijd met zich meebrengt. Uzelf volledig laten verwennen, maar wel volop genieten van de sfeer!

Ga er met of rondom de kerstdagen heerlijk even tussenuit met een excursiereis per bus of een kerstcruise. Het aanbod is groot en divers. Van 3 tot 10 dagen. U kunt kiezen uit de mooiste steden van Europa, die in dit seizoen stuk voor stuk feestelijk verlicht zijn. Een winters sprookje beleven in Disneyland Paris. Van een witte Kerst genieten tussen de besneeuwde bergtoppen of vanaf een feestelijk versierd schip op de Rijn het landschap aan uzelf voorbij zien glijden…

Tradities
Wist u dat…
  • In België wordt met Driekoningen een taart met daarin een boon gebakken. Krijgt u de boon, dan bent u voor één dag koning!
  • Op 24 december – kerst-avond – eten de meeste Duitse families worst met aardappelsalade.
  • Gek op toetjes? Les Treize desserts zijn onderdeel van het Provençaalse kerstdiner. Dertien toetjes verwijzen naar Jezus en zijn twaalf apostelen.
  • In Italië brengt kerstheks La Befana cadeautjes op Driekoningen. Lieve kinderen krijgen snoep, stoute kool.
  • Grote trek? In Polen moet het kerstdiner traditioneel uit 12 of 13 gerechten bestaan.

De ene kerstmarkt is de andere niet
Waar u dit jaar ook uw kerstinkopen gaat doen, een kerstreis in het buitenland is een belevenis op zich! Kerstmarkten brengen ook lokale gebruiken en specialiteiten met zich mee. Van Flammkuchen in Duitsland tot cuisse de grenouille in Frankrijk en van pierogi in Polen tot trdelník in Praag. Genieten met een grote G!

Boek nú uw magische kerstreis!
Trek er deze kerstperiode op uit en beleef de magie van de feestdagen tijdens een sfeervolle busreis of kerstcruise. Wij hebben een divers en sprankelend aanbod aan kerstreizen voor u klaarstaan. Of u nu houdt van het bruisende stadsleven of een rustigere bestemming, er zit gegarandeerd iets voor je tussen. En natuurlijk is een bezoek aan een kerstmarkt een must! Duik in de feestelijke kraampjes en scoor de leukste kerstcadeautjes. Vier Kerst dit jaar eens anders en ontdek de charme van kerst in het buitenland!

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
02:16:33 | 0,03 | bolderman | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch