naar Homepagina
  1. Even er tussenuit? Kies dan voor een korte busreis dichtbij huis!

Even er tussenuit? Kies dan voor een korte busreis dichtbij huis!

We kennen het allemaal wel, even er tussen uit willen, maar het liefst niet te ver weg. Gewoon een paar dagen relaxen en genieten van natuur en cultuur. Maar dan de vraag: waar gaat de busreis naar toe? Bij Bolderman heeft u keuze uit veel verschillende korte trips. Zo kunt u bijvoorbeeld in eigenland blijven, maar ook over de grens is het mogelijk om er even tussenuit te zijn. Gaat u mee naar België, Duitsland of zelfs Luxemburg? Wij laten u graag kennismaken met deze drie landen.

Met de bus naar België!
Met een korte busreis naar België, laten wij u kennis maken met een aantal geweldige steden en ook de Belgische kust wordt bezocht. In Antwerpen krijgt u voldoende vrije tijd om de stad op eigen gelegenheid te ontdekken. In de loop van de dag komt u aan bij uw hotel in Blankenberge.
Onder leiding van een gids ziet u op de andere dagen alle highlights van Brugge, Damme en Gent. Zoals al eerder genoemd, laten wij u ook graag al het moois zien van de Belgische kust door middel van een kusttour. U doet verschillende plaatsen aan, waarbij u veel uit de geschiedenis te weten komt. Kortom een heerlijke busreis om er even tussen uit te zijn! Benieuwd naar al onze busreizen naar België? Bekijk ze hier!

Busreis naar het culturele Luxemburg
Niet iedereen zal er aandenken om een korte busreis naar Luxemburg te maken, maar Luxemburg is zeker de moeite waard! Op maar een paar uurtjes rijden bevindt u zich al in een hele andere wereld! Luxemburg Stad, de hoofdstad van Luxemburg, heeft een historisch stadskern. De stad staat sinds 1994 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en wanneer u in het oude centrum van Luxemburg bent, heeft u een indrukwekkend uitzicht over groene omgeving. Wilt u meer zien tijdens uw busreis naar Luxemburg? Bekijk dan onze andere reizen naar de omgeving van Luxemburg.

Het indrukwekkende Berlijn
Berlijn is de populairste bestemming om te bezoeken in Duitsland en dat is niet voor niets! Deze stad heeft in het verleden veel mee gemaakt, waardoor u zich in deze historische stad uw ogen uit zult kijken. Met een korte busreis naar Berlijn, kunt u onder leiding van een gids voormalig West- en Oost-Berlijn ontdekken. Langer in Berlijn verblijven? Bekijk hier onze 5-daagse reizen naar Berlijn of zelfs langer en gecombineerd met andere steden!

Uiteraard hebben wij nog veel meer korte trips in ons aanbod binnen Europa. Nieuwsgierig waar de Bolderman bus u overal naar toe brengt? Bekijk dan hier al onze korte trips! En mocht u een leuke busreis gevonden hebben, dan wensen wij u alvast heel veel plezier! 😉
 
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
21:49:05 | 0,06 | bolderman | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch