naar Homepagina
  1. Gaat u mee het veelzijdige Duitsland ontdekken?

Gaat u mee het veelzijdige Duitsland ontdekken?

Zo dichtbij en toch zo anders! Het veelzijdige Duitsland heeft u enorm veel te bieden. Bezoek de gezellige oude dorpjes, ga er op uit in de prachtige natuur en geniet van een typische Duitse schnitzel. Met een busreis naar Duitsland van Bolderman heeft u genoeg keuze en wij laten u hier graag kennis mee maken! Leest u mee?

Een voordelige stedentrip naar Berlijn
Verlangt u er naar om er even tussenuit te zijn? Dan is een stedentrip naar Berlijn echt iets voor u! Met een goed verzorgde busreis naar Duitsland van Bolderman maakt u in 4 of 5 dagen kennis met deze bruisende stad. U kunt onder leiding van een Nederlandssprekende gids een stadsrondrit maken door voormalig West- en Oost-Berlijn.

Ontdek de natuur in Duitsland
Met de bus naar de prachtige natuur van Duitsland! U zult uw ogen uit kijken, vergeet daarom ook zeker uw camera niet mee te nemen! Een busreis naar het Zwarte Woud is zeker een aanrader. Het Zwarte Woud behoort namelijk tot één van de mooiste streken van Duitsland en kenmerkt zich door de sparrenbossen, bergen en dalen, en schitterende heldere meren.
Naast het Zwarte Woud kunt u ook met een busreis naar het Bayerischer Wald, dit gebied is het grootste bosgebied van Midden-Europa en zeker de moeite waard om een keer gezien te hebben! In het Bayerischer Wald heeft u de mogelijkheid om met een gondellift de Grosser Aber te bezoeken. Dit is de hoogste berg van Duitsland. Naast de overweldigende natuur zijn er ook talloze middeleeuwse dorpjes die u kunt bezoeken.

De leukste dorpjes van Duitsland
Duitsland kent vele gezellige dorpjes. Wij geven u als tip mee om met een busreis mee te gaan naar de Romantische Strasse. Met één van deze reizen ziet u de mooiste dropjes en stadjes. Onder leiding van een gids leert u de omgeving nog beter kennen.
Eén van de mooiste stadjes in Duitsland is toch wel Rothenburg ob der Tauber. Deze stad kunt u bezoeken als u mee gaat naar Würzburg, Rothenburg en Bamberg. Tijdens deze reis krijg u ook de gelegenheid om een boottocht te maken op de Main.

Onbezorgd all-inclusive genieten
Puur genieten, dat is een all-inclusive busreis naar Duitsland van Bolderman. Wij nemen u graag mee naar het Sauerland. Tijdens deze afwisselende reis maakt u kennis met de afwisselende landschappen en de pittoreske dorpjes. Naast de leuke excursies heeft u ook voldoende vrije tijd om optimaal van het all-inclusive pakket gebruik te maken.

De Moezel en de Rijn zijn ook zeer de moeite waard om een keer te bezoeken. Langs de moezel vindt u een prachtig wijnlandschap met idyllische gelegen wijndorpen met vele wijnkelders. Een dagtocht langs de Rijn staat ook op het programma waar u van Koblenz tot St. Goar rijdt. Maakt u dan ook een mooie foto van de bekende Lorelei?

Uiteraard hebben wij u veel meer te bieden dan alleen de reizen die net genoemd zijn. Bekijk alle busreizen naar Duitsland hier.
 
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
23:03:46 | 0,05 | bolderman | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch