naar Homepagina
  1. Leer gezellig, gastvrij en wonderschoon Oostenrijk kennen

Leer gezellig, gastvrij en wonderschoon Oostenrijk kennen

Gezelligheid, comfort, knusheid en uzelf thuis voelen is de beste manier om de Oostenrijkse Gemütlichkeit te beschrijven. De Gemütlichkeit is terug te vinden in de mensen, de vakantiehuizen, hotels en bars. De Oostenrijkers zijn erg gastvrij en geven u graag een warm gevoel, hierdoor zult u uw vakantie naar Oostenrijk niet snel vergeten. Naast de Gemütlichkeit laten wij u ook graag kennis maken met een aantal hoogtepunten van Oostenrijk, zoals de Grossglockner en het zonnige zuiden van Oostenrijk.

Oostenrijk in de zomer
Vele zullen Oostenrijk kennen als een echt wintersportland. Maar ook in de zomer heeft Oostenrijk veel te bieden. Ontdek de prachtige natuur tijdens een bergwandeling of stap op de fiets! Het bergachtige land heeft veel autovrije fietspaden en voor de echte berggeiten onder ons zijn er ook autovrije fietsroutes. Wellicht kunt u tijdens uw vrije dag een (elektrische) fiets huren om de omgeving te verkennen. In Oostenrijk zijn er genoeg plaatsen waar u uw elektrische fiets kunt opladen, zodat u onbezorgd met de elektrische fiets op pad kunt gaan.

Oostenrijk met Bolderman
Tijdens een busreis naar Oostenrijk met Bolderman ontdekt u de mooiste plekken van Oostenrijk en leert u het land op een bijzondere manier kennen. Geniet tijdens de reis van de vele uitzichten over de groene alpenweides en als u goed luistert kunt u de rinkelende koebellen in de bergen horen rinkelen. Elke reis met Bolderman naar Oostenrijk heeft zijn eigen hoogtepunten, de hoogtepunten zijn stuk voor stuk schitterend om een keer mee gemaakt te hebben!

Grossglockner­
De Grossglockner is de hoogste berg van Oostenrijk en is tijdens een busreis met Bolderman te bezoeken! Tijdens de beklimming (met de bus) van de Grossglockner heeft u een geweldig uitzicht over de ruige bergwereld. Vanaf de Franz-Josefs-Höhe, gelegen op 2300 meter hoogte, heeft u een prachtig uitzicht op de ca. 9 km lange Pasterze-gletsjer en de top van de Grossglockner. Vergeet uw camera dus niet mee te nemen om adembenemende plaatjes te schieten. Kunt u niet wachten om de  Grossglockner van dichtbij te bewonderen? Dan is de busreis Kirchberg in Tirol zeker iets voor u!

Het Wienerwald
Het Wienerwald is een uitgestrekt en dichtbebost gebied, waar onder andere ook weiden en wijngaarden te vinden zijn. Een echte natuurliefhebber mag een bezoek aan het Wienerwald niet overslaan.
Wilt u naast wonderschone natuur ook cultuur opsnuiven tijdens een busreis? Dan kunt u tijdens de reis Wenen en het Wienerwald deze twee gemakkelijk combineren, doordat het Wienerwald op een kleine afstand van Wenen ligt. Door middel van een uitgebreide stadstour in Wenen, maakt u kennis met de meest bekendste bezienswaardigheden in Wenen zoals het Operagebouw, het Raadhuis, de Hofburg en het Burgtheater.

Het zonnige zuiden van Oostenrijk, Karinthië
Om af te sluiten maken we kennis met Karinthië, de meest zonnige provincie van Oostenrijk en wordt daarom ook wel het zonnige zuiden van Oostenrijk genoemd. Naast het vele aantal zonuren heeft Karinthië ook meer dan 200 (zwem)meren, indrukwekkende bergen, groene dalen en vele beekjes. Vooral in de zomer is het hier erg aangenaam.
Als u in Karinthië bent dan mag een bezoek aan het grootste bergmeer van Karinthië, de Wörthersee, niet ontbreken. De Wörthersee heeft een mooie diepblauwe kleur en is wel 16,5 kilometer lang en gemiddeld 1,5 kilometer breed.
Begint het bij u ook al te kriebelen om het zonnige zuiden van Oostenrijk te bezoeken? Met de 10-daagse busreis naar Drautal in Karinthië ontdekt u dit prachtige deel van Oostenrijk. Een reis om niet snel te vergeten!

Bekijk hier alle reizen naar Oostenrijk.
 
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
19:57:07 | 0,04 | bolderman | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch