Must-see met Bolderman

Bolderman reist heel Europa door om u de mooiste plekjes te laten zien. De ene bezienswaardigheid is nog mooier dan de andere. Er zijn een aantal mooie plekjes die wij u zeker niet willen weerhouden. Denk bijvoorbeeld aan Rome, Karinthië of Noorwegen.

Ga mee naar het oude Rome
Onder leiding van een Nederlandssprekende gids gaat u deze stad ontdekken. U maakt een stadswandeling langs meerdere bekende bezienswaardigheden. Op een andere dag heeft u vrije tijd om de stad zelf verder te ontdekken. Met drie verschillende reizen kunt u kennismaken met deze stad.

Het zonnige zuiden van Oostenrijk, Karinthië
De zon maakt het ultieme vakantiegevoel compleet. Karinthië is de meest zonnige deelstaat van Oostenrijk, wat de betekent dat u er van verzekerd bent dat u de zon tijdens deze vakantie zult zien. Geniet van de bergen, de vele beekjes en de groene dalen. Vanuit het ideale uitgangspunt in Berg im Drautal maakt u prachtige excursies! Deze wilt u toch niet missen? Bekijk hier de reizen naar Karinthië.

Het land van de Gletsjers en Fjorden: Noorwegen!
Als u met Bolderman afreist naar Noorwegen, zult een vakantie beleven die u niet snel zult vergeten. U ziet de mooiste vergezichten en de meest indrukwekkende Fjorden. Nieuw in ons programma is de kennismakingsreis met Noorwegen. Nu het nog makkelijker is om Noorwegen te bereiken met de veerdienst van Holland-Norway-Lines reist u gemakkelijk in de nacht naar Noorwegen, in de ochtend ziet u al het vaste land, waar u na een heerlijk ontbijt kennismaakt met dit prachtige land.

De Romantische Strasse in Duitsland
De meest geliefde toeristische route van Duitsland: de Romantische Strasse. De naam van deze route wijst volgens vele naar de middeleeuwse stadjes die goed bewaard zijn gebleven en de mooie kastelen. U heeft de keuze uit een 5- of 8-daagse busreis naar de Romantische Strasse. Bij de 8-daagse busreis rijdt u van Würzburg tot aan Füssen, waar onder andere een bezoek brengt aan vele authentieke dorpjes.

De Spaanse zon
Een heerlijke zonvakantie mag natuurlijk niet ontbreken. Houdt u van vrijetijd tijdens uw busreis? Dan raden wij u aan om mee te gaan naar Tossa de Mar. Tijdens deze all-inclusive reis heeft u veel vrije dagen waarbij u uw tijd zelf kunt indelen. Met het hotel in het centrum van Tossa de Mar is het makkelijk om het dorpje te verkennen of neer te strijken op één van de vele gezellige terrasjes. Liever naar het strand? Op loopafstand zit u met de voetjes in het zand!

Het veelbelovende Istrië
Een busreis naar Istrië staat in het teken van veel mooie natuur en prachtige steden. Als het aan ons ligt moet u dan ook minstens één keer in dit deel van Kroatië zijn geweest. Wij bieden u verschillende reizen aan naar Istrië die al het moois van deze streek laten zien. Deze reizen worden gemiddeld beoordeeld met een 8,5, nog een rede om zeker met een busreis van Bolderman mee te gaan naar Istrië!
 
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
01:38:44 | 0,05 | bolderman | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch