Ontdek Europa in het najaar!

Zin om in het najaar in alle rust de mooiste plekken van Europa te bezoeken? Bolderman weet precies waar je moet zijn. Het enige wat u hoeft te doen is in de luxe touringcar te stappen, en te genieten! U kunt kiezen uit een groot aanbod aan stedentrips. Daarnaast zijn er zonbestemmingen in Italië, Spanje en Kroatië. Van een lang weekend naar bijvoorbeeld Kopenhagen en Malmö, tot een uitgebreide rondreis naar Berlijn, Praag en Boedapest. En nog veel meer!

Kijk & Vergelijk
Blijft u liever wat dichterbij? Kies er dan voor om de vier populairste steden van België: Gent, Brugge, Blankenberge en Antwerpen te combineren. Stuk voor stuk uniek en allemaal prachtig!

Puur natuur
De Harz is het hoogste gebergte van Noord-Duitsland en heeft heel veel plant- en diersoorten. Hier reist u door uitgestrekte bossen, hoogvlaktes, diepe dalen met wilde rivieren, watervallen, beken en stuwmeren. Adem in, adem uit!

Net als in de film
Ook zo gek op Engelse detectives? Combineer dan een reis naar Londen met het graafschap Kent. De tuin van Engeland met romantische kastelen, prachtige tuinen, historische landhuizen en indrukwekkende forten langs de kust.

Lesje geschiedenis
Bretagne en Normandië hebben een indrukwekkend verleden, met de prehistorische stenen in Bretagne en rijzige Romaanse kerken in Normandië. Ook is dit het decor van D-Day. Er zijn talrijke monumenten die herinneren aan de zware strijd. Een waanzinnige reis als u liefhebber van geschiedenis en natuur bent.

La dolce vita
Heeft u wat meer tijd? Ga dan voor een 15-daagse rondreis langs de hoogtepunten van Sicilië. Dan gaat u met de ferry naar het vasteland, de Amalfikust, Sorrento, het eiland Capri en de Alcantara kloof. De heen- en terugreis gaan door Toscane, waar u Siena bezoekt. Genieten van het zoete leven en het heerlijke eten!

Bekijk hier al onze najaarsreizen!

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
07:59:48 | 0,05 | bolderman | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch