naar Homepagina
  1. Ontdek het mooiste van Kroatië met een busreis!

Ontdek het mooiste van Kroatië met een busreis!

Leunt u lekker achterover tijdens de comfortabele busreis van Bolderman naar Kroatië. Eenmaal op bestemming kunt u gaan genieten van de prachtige natuur, de schilderachtige dorpjes en het heerlijk weer! Kroatië heeft u namelijk veel te bieden op het gebied van natuur en cultuur en ook duurt de zomer in Kroatië iets langer dan in Nederland, dus ook in het najaar is het nog heerlijk vertoeven in dit land aan de Adriatische zee. Leest u met ons mee?

De prachtige natuur in Kroatië
Bijna iedereen kent de bekende watervallen Krka wel. De rivier Krka heeft in dit Park de afgelopen jaren een prachtige kloof gevormd. De watervallen staan op verschillende hoogtes en sommige zijn wel meer dan 100 meter breed! Het water is erg helder, waardoor u het onderwaterleven goed kunt zien. Spot de vissen tijdens onze 12-daagse rondreis Kroatië! Hoeveel vissen telt u?

En wist u dat er vroeger ook bij de watervallen gezwommen mocht worden? Vanaf 2021 is dit verboden geworden, omdat het vaak te druk was. Er is nog wel voldoende gelegenheid om te ontspannen op een terrasje in de schaduw, met... uitzicht op de watervallen!

Kroatië bestaat natuurlijk uit veel eilanden en deze eilanden willen wij niet aan u voorbij laten gaan. Tijdens onze busreis naar de mooiste eilanden van Istrië ontdekt u de mooiste eilanden. In totaal doet u vier verschillende eilanden aan. Stuk voor stuk schitterende eilanden met ieder zijn eigen verhaal.

Genoeg cultuur!
Kroatië is van alle markten thuis. Naast het heerlijk weer en de prachtige natuur, heeft het land u ook veel te bieden op het gebied van cultuur!

Opatija is een veel bezochte toeristenplaats waar u een 12 kilometer lange wandelpromenade vindt. In het verleden was deze stad een luchtkuuroord van de Hongaarse adel. Vroeger werd Opatija ook wel, de oude dame aan de Kroatische Riviera genoemd, wist u dit?

Een andere stad die zeker de moeite waard is, is de stad Poreč. In deze stad zijn de oude Romeinse straten nog steeds zichtbaar. Ook staan er nog drie paleizen overeind, die zeker een bezoekje waard zijn. Maar zit u liever een middagje op een terras? Dan zit u in Poreč ook goed. Strijk neer op één van de terrasje met uitzicht op de mooie jachten.

De laatste stad die wij u aanraden is Zadar. Deze stad is rijk aan historische bouwwerken. Tijdens de stadswandeling onder leiding van een gids loopt u onder andere langs de St. Anastasiakathedraal, het Romeins Forum en de Venetiaanse stadspoort. Aan de bouwstijlen kunt u zien dat in het verleden de stad is overheerst door de Romeinen, Fransen, Venetianen, Hongaren en Oostenrijkers. Zadar kunt u bezoeken met onze rondreis door Kroatië.
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
07:42:06 | 0,05 | bolderman | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch