Relaxen in de bergen

Relaxen in de bergen
Verblijft u graag in een luxe hotel? Dan bent u bij VAYA aan het juiste adres. De hotels liggen in de mooiste regio’s van Oostenrijk en staan bekend om de ontspannende sfeer. Alle hotels zijn ingericht in traditionele alpenstijl met moderne details en wellness. Als u eenmaal de luxe van VAYA geproefd heeft, wilt u nooit meer wat anders!

Hotel VAYA Fieberbrunn
Het luxe 4* hotel is het uitgangspunt van deze reis om Tirol, Salzburg en Beieren te verkennen. Laat u verwennen in de prachtige wellness- en fitnessruimte met sauna’s, binnen- en buitenzwembaden. U maakt een ontdekkingsreis over de Grossglockner Hochalpenstrasse, naar de Krimmler watervallen en het Berchtesgadenerland met het indrukwekkende Adelaarsnest.

Hotel VAYA Galtür
Dit net gerenoveerde, luxe excellent resort ligt op een perfecte locatie in Galtür. Vanuit hier maakt u mooie dagtochten tussen imposante bergtoppen naar prachtige meren en authentieke dorpjes. De chauffeur neemt u mee naar Lech, het autovrije Serfaus en het Zwitserse Samnaun. U rijdt over de indrukwekkende bergroutes Silvretta Hochalpenstrasse en de Gletscher-Panoramastrasse. Bij terugkomst in het hotel, is het heerlijk ontspannen in het binnenbad en de luxe wellness.

Hotel VAYA Post Saalbach
In het gezellige autovrije centrum van Saalbach in het Salzburgerland geniet u van luxe hotelfaciliteiten. Iedere dag kunt u met de chauffeur mee op ontdekkingstocht. Hij rijdt u over de imposante Grossglockner Hochalpenstrasse naar het oude stadscentrum van Salzburg en de authentieke Tiroolse plaatsjes St. Johann en Kitzbühel. In Nationaal Park Berchtesgaden staat het Adelaarsnest op het programma en in Nationaal Park Hohe Tauern de overweldigende Krimmler watervallen.

Hotel VAYA Tirol in Pfunds
In het hart van de Alpen, niet ver van de Zwitserse en Italiaanse grens, ligt het dorp Pfunds. Een ideale uitvalsbasis om de machtige bergwereld te verkennen. Van de prachtige dalen Lechtal en Pitztal tot grote hoogte, over de beroemde Silvretta Hochalpenstrasse. Net over de Italiaanse grens bezoekt u de mystieke Reschensee. En in Zwitserland kunt u een mooie treinreis maken met de beroemde Bernina Express. Een onvergetelijke ervaring, zowel in een zomers als winters landschap.

Bekijk hier een overzicht van al onze VAYA hotels!
 
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
08:40:51 | 0,05 | bolderman | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch