telefoon 0318 - 58 09 58
ma - do: 09:00 - 18:00 vr.: 09:00 - 20:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

10 dagen Aan de oevers van het Lago Maggiore

vanaf € 599,-

Tijdens deze busreis willen we u kennis laten maken met het wonderbaarlijke natuurschoon rond het Lago Maggiore. Het subtropische klimaat en de Zwitserse en Italiaanse bergwereld zijn in één woord fantastisch. Vanuit het aan het meer gelegen Hotel Miralago in de plaats Verbania gaan we interessante excursies maken in deze prachtige omgeving. Zo bezoeken we o.a. het Ortameer, maar ook een rit met de Centovalli-trein is in het reisprogramma opgenomen. De wereldstad Milaan en het pittoreske plaatsje Macugnaga zien we tijdens deze excursiereis uiteraard ook. Kortom, boek deze reis, die nog lang in uw geheugen gegrift zal blijven!

 • Hotel direct aan het meer
 • Excursie Milaan
 • Bezoek Isola Bella
 • Goed verzorgd afscheidsbuffet
 • Luxe Comfort Class Touringcar
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen.
 • Boek nu voordelig Als u nu uw reis boekt, bent u zeker van een lage prijs.
 • Boek nu en betaal later U kunt nu boeken en op een later moment betalen
 • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan Aan de oevers van het Lago Maggiore

Dag 1: Nederland - Zuid-Duitsland (of Franse Elzas)

Vanaf uw opstapplaats reist u met onze servicelijn naar ons centrale overstappunt, waar u wordt ontvangen met een kopje koffie of thee. Aansluitend gaan we op weg naar het overnachtingshotel in Zuid-Duitsland (of Franse Elzas) voor diner en overnachting.

Dag 2: Zuid-Duitsland (of Franse Elzas) - Verbania

We rijden via een mooie route door Zwitserland naar ons hotel in Italië aan het Lago Maggiore. Uiteraard houden we tijdens deze rit diverse stops. Na aankomst in Verbania, de plaats waar we in Hotel Miralago 7 nachten zullen verblijven, volgt de kamerindeling en het diner.

Dag 3: Macugnaga

Na het ontbijt gaan we naar één van de mooi­ste en oudste plaatsjes in de omgeving, Macugnaga, ook wel de 'koning van de Italiaanse Alpen' genoemd. In Macugnaga is het of de tijd stil is blijven staan. Ooit leefden hier de eerste Ger­manen. U kunt hier een bezoek aan het museum Casa Walser of de goudmijn brengen. Vergeet vandaag niet uw camera mee te nemen! Vroeg in de middag zijn we weer terug in Verbania.

Dag 4: Ortameer (zie Bolderman Pluspakket)

Vandaag staat het Ortameer op het programma. Na een kort boottochtje komen we aan bij Orta San Giulio, ook wel de 'parel van het Ortameer' genoemd. We zien hier de heilige berg van Orta, de beeldengroep die het leven van de heilige Franciscus van Assisi voorstelt. De schitterende fresco’s in de kapelletjes zijn zeker de moeite van het bezichtigen waard. Na dit bezoek rijden we terug naar het hotel.

Dag 5: Treinrit Centovalli (zie Bolderman Pluspakket)

We maken vandaag een prachtige treinreis (zie Pluspakket) en u kunt daarbij genieten van de prachtige natuur tussen Italië en Zwitserland. De treinreis gaat door het Vigezzo dal, het dal van de schilders, en het Centovalli. Op de route ziet u de bedevaartskerk Madonna del Sangue. Aan het einde van de rit staat de touringcar weer op u te wachten en rijden we langs het Lago Maggiore terug naar ons hotel.

Dag 6: Vrije dag of dagtocht Milaan (zie Bolderman Pluspakket)

U kunt vandaag heerlijk relaxen. Als u het Pluspakket heeft geboekt, gaat u mee naar de hoofdstad van Lom­bardije: Milaan. Onder leiding van een gids hebben we een uitgebreide stadsbezichtiging en zien o.a. het Castello Sforzesco, de Galleria Vittorio Emanuele, Piazza delle Scala en Piazza del Duomo. U heeft ook voldoende tijd om deze mooie stad zelf te verkennen of lekker te winkelen. Aan het eind van de middag zijn we terug in Verbania.

Dag 7: Vrije dag

Een heerlijke vrije dag. U kunt lekker luieren, een wandeling langs het meer maken, gaan zwemmen of een terrasje pakken. De keuze is aan u!

Dag 8: Isola Bella (zie Bolderman Pluspakket)

Deze dag staat in het teken van het bloemeneiland Isola Bella en het bij­be­horende kasteel van de familie Bor­romeo. Met de gasten die het Pluspakket hebben geboekt, maken we de overtocht naar dit schitterende eiland. We brengen een bezoek aan het geheel in barokstijl gebouwde kasteel en de prachtige daarbij behorende tuin. In de loop van de middag rijden we weer terug naar ons hotel.

Dag 9: Verbania - Zuid-Duitsland (of Franse Elzas)

Na het ontbijt nemen we afscheid van het Lago Maggiore en vertrekken we uit Verbania. We rijden naar ons hotel in Zuid-Duitsland (of Franse Elzas) voor de laatste overnachting.

Dag 10: Zuid-Duitsland (of Franse Elzas) - Nederland

Alweer de laatste etappe van deze schitterende excursiereis naar het Lago Maggiore. Bij aankomst op ons centrale overstappunt in Nederland wacht u een goed verzorgd afscheidsbuffet, waarna u via één van onze servicelijnen weer huiswaarts wordt gebracht.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

3* Hotel Miralago, Verbania

Het hotel is mooi gelegen in Verbania, direct aan het Lago Maggiore. Het beschikt over een receptie, restaurant met uitzicht op het meer, bar en lift. De kamers beschikken allen over een badkamer met bad of douche en toilet, haardroger, kluisje en televisie. Wifi is gratis in het hotel.

Italië

Reisdocumenten:
Uw paspoort of identiteitskaart dient geldig te zijn tot terugkomst in Nederland.

Valuta:
In Italië wordt betaald met de Euro.

Elektriciteit:
In Italië worden de stopcontacten van type C, F en L gebruikt. De netspanning is 230 V en de frequentie is 50 Hz. U heeft een verloopstekker nodig in Italië..

Kraanwater:
Over het algemeen is het kraanwater in Italië van goede kwaliteit en kan het veilig worden gedronken. Bij twijfel, of als u het opschrift ‘Acqua non potabile' (geen drinkwater) tegenkomt, kunt u water uit flessen gebruiken, dat overal verkrijgbaar is.

Tijdzone:
UTC +1, dezelfde tijdzone als in Nederland.

Taal:
In Italië is de officiële taal Italiaans.

Prijsniveau:
De prijzen zijn vergelijkbaar met die in Nederland.

Reisverhaal Hennie

Een hele mooie vacantie gehad aan het Lago Maggiore , en een prima chauffeur Roy die ons veel vertelde en liet zien over de omgeving.

Reisverhaal Roy

Dat waren weer 10 mooie dagen aan het Lago Maggiore!! Volgende maand maar weer eens dunnetjes over doen!

Reisverhaal Hans

Hierbij stuur ik een paar foto’s voor deelname aan de fotowedstrijd 2018 van Bolderman.
Eind juni hebben wij een heerlijke vakantie met Bolderman gemaakt naar  de oevers van het Lago Maggiore.

Reisverhaal Anja

Recentelijk heb ik een geweldige vakantie mogen beleven van Bolderman. Een 10 daagse reis aan de oevers van het Lago Maggiore. Een schitterende omgeving, goed hotel, stralend weer, leuk gezelschap en prachtige excursies, onder begeleiding van onze kundige, leuke, betrokken chauffeur Martijn. Ik heb vele mooie foto’s mogen maken aan en van het Lago Maggiore, maar ook van de Zwitserse alpen, die we hebben gezien tijdens excursies en op de heen- en terugreis.

Reisverhaal Jos

Bijgaande foto is genomen vanuit ons hotel bij een opkomende zon. Hoewel de voorspellingen niet alle dagen zon waren, hebben we deze in Italië wel gehad. Prachtige reis mede te danken aan onze chauffeur Martin!

Reisverhaal Rieky

Hierbij verschilldende  foto's van onze vakantie in het mooie Lago Maggiore in Italie
Het zijn verschillende foto's. van onze excursiereis.

10 dagen Aan de oevers van het Lago Maggiore

81 reizigers bevelen deze reis aan
8,7 Gemiddelde beoordeling
Zeer goed!
82 beoordelingen
 • Algemene beoordeling 8,6
 • Prijs/kwaliteit verhouding 8,4
 • Vervoer met touringcar 8,6
 • Chauffeur 9,5
 • Reisprogramma 8,6
 • Accommodatie 8,2
 • Contact met Bolderman 8,7
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Do
Vrijdag
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Industrielaan 8
3903 AB Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
23:43:57 | 0,32 | bolderman | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch