telefoon 0318 - 58 09 58
ma - do: 09:00 - 18:00 vr.: 09:00 - 20:00 zat.: 10:00 - 16:00

10 dagen Aan de oevers van het Lago Maggiore

vanaf € 599,-
vertrekdata en prijzen

Tijdens deze busreis willen we u kennis laten maken met het wonderbaarlijke natuurschoon rond het Lago Maggiore. Het subtropische klimaat en de Zwitserse en Italiaanse bergwereld zijn fantastisch. Vanuit het schitterend, aan de rand van het meer gelegen Hotel Beau Rivage in de plaats Baveno, neemt uw chauffeur/reisleider u mee voor uitstapjes in deze prachtige omgeving. Zo bezoeken we o.a. het Ortameer, maar ook een rit met de Centovalli-trein is in het reisprogramma opgenomen. De wereldstad Milaan en het pittoreske plaatsje Macugnaga vergeten we tijdens deze excursiereis uiteraard niet. Kortom, dit is een reis die lang in uw geheugen gegrift zal blijven.

  • Laagste prijsgarantie
  • Grootste aanbieder met vertrekgaranties
  • Aanbetalen niet verplicht
  • Veilig online boeken
  • Aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen.
  • Boek nu voordelig Als u nu uw reis online boekt, bent u zeker van een lage prijs.
  • Boek nu en betaal later U kunt nu boeken en op een later moment betalen
  • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Het dag-tot-dag programma

Maandag: Nederland – Zuid-Duitsland (of de Franse Elzas)

Vanaf uw opstapplaats rijden we naar ons centrale overstappunt, waar u wordt ontvangen met een kopje koffie of thee. Aansluitend gaan we op weg naar het overnachtingshotel in Zuid-Duitsland (of de Franse Elzas) voor diner en overnachting.

Dinsdag: Zuid-Duitsland – Baveno

We rijden via een mooie route via Zwitserland naar ons hotel aan het Lago Maggiore. Uiteraard maken we tijdens deze rit diverse stops. Na aankomst in Baveno, de plaats waar we in Hotel Beau Rivage zullen verblijven, volgt de kamerindeling en het diner.

Woensdag: Macugnaga

Na het ontbijt neemt uw chauffeur u mee naar één van de mooi­ste en oudste plaatsjes in de omgeving, Macugnaga, ook wel de koning van de Italiaanse Alpen genoemd. In Macugnaga is het of de tijd stil is blijven staan. Ooit leefden hier de eerste Ger­manen. Een bezoek aan het museum Casa Walser of de goudmijn behoort tot de mogelijkheden. Vergeet vandaag niet uw camera mee te nemen. Vroeg in de middag zijn we terug in Baveno.

Donderdag: Ortameer (zie Bolderman Pluspakket)

Vandaag staat het Ortameer op het programma. Na een kort boottochtje komen we aan bij Orta San Giulio, ook wel de parel van het meer genoemd. We zien hier de heilige berg van Orta, de beeldengroep die het leven van de heilige Franciscus van Assisi voorstelt. De schitterende fresco’s in de kapelletjes zijn zeker de moeite van het bezichtigen waard. Na dit bezoek rijden we terug naar het hotel.

Vrijdag: Treinrit Centovalli (zie Bolderman Pluspakket)

We maken vandaag een prachtige treinreis en u kunt daarbij genieten van de prachtige natuur tussen Italië en Zwitserland. De treinreis gaat door het Vigezzo dal, het dal van de schilders, en het Centovalli. Op de route ziet u de bedevaartkerk Madonna del Sangue. Aan het einde van de rit staat de touringcar weer op u te wachten en rijden we langs het meer terug naar ons hotel.

Zaterdag: Vrije dag of dagtocht Milaan (zie Bolderman Pluspakket)

U kunt vandaag heerlijk relaxen of mee gaan naar de hoofdstad van Lom­bardije: Milaan. Onder leiding van een gids doen we een uitgebreide stadsbezichtiging en zien o.a. het Castello Sforzesco, de Galleria Vittorio Emanuele, Piazza delle Scala en Piazza del Duomo. U heeft ook voldoende tijd om deze mooie stad zelf te verkennen of lekker te winkelen. Aan het einde van de middag zijn we terug in Baveno.

Zondag: Vrije dag

Een heerlijke vrije dag. U kunt lekker uitslapen, een wandeling langs het meer maken, gaan zwemmen of een terrasje pakken.

Maandag: Isola Bella (zie Bolderman Pluspakket)

Deze dag staat in het teken van het bloemeneiland Isola Bella en het bij­be­horende kasteel van de familie Bor­romeo. Vanuit Baveno of Stresa maken we de overtocht naar dit schitterende eiland. We brengen een bezoek aan het geheel in barokstijl gebouwde kasteel met de daarbij behorende tuin. In de loop van de middag rijden we terug naar ons hotel.

Dinsdag: Baveno – Zuid-Duitsland (of de Franse Elzas)

Na het ontbijt nemen we afscheid van het Lago Maggiore en rijden huiswaarts voor de laatste overnachting in Zuid-Duitsland (of de Franse Elzas).

Woensdag: Zuid-Duitsland (of de Franse Elzas) - Nederland

Alweer de laatste dag van deze schitterende excursiereis uit het Bolderman reisprogramma. Met diverse stops rijden we naar Nederland. Bij aankomst wacht u een afscheidsbuffet, waarna u via de servicelijnen weer huiswaarts wordt gebracht.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

Reisverhaal Rieky

Hierbij verschilldende  foto's van onze vakantie in het mooie Lago Maggiore in Italie
Het zijn verschillende foto's. van onze excursiereis.

Reisverhaal Anja

Recentelijk heb ik een geweldige vakantie mogen beleven van Bolderman. Een 10 daagse reis aan de oevers van het Lago Maggiore. Een schitterende omgeving, goed hotel, stralend weer, leuk gezelschap en prachtige excursies, onder begeleiding van onze kundige, leuke, betrokken chauffeur Martijn. Ik heb vele mooie foto’s mogen maken aan en van het Lago Maggiore, maar ook van de Zwitserse alpen, die we hebben gezien tijdens excursies en op de heen- en terugreis.

***Hotel Beau Rivage, Baveno

Het hotel is centraal gelegen in Baveno, direct aan het Lago Maggiore. Het hotel beschikt over een receptie met ruime lounge, diverse restaurants, bar, lift en tuin met buitenzwembad. De kamers beschikken allen over een badkamer met douche en toilet, en een televisie.

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Do
Vrijdag
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Industrielaan 8
3903 AB Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
Fax +31 (0)318 51 51 28
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL53 ABNA 0538 1816 99
19:09:32 | 0,69 | bolderman | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch