10 dagen Aan de oevers van het Lago Maggiore

vanaf € 659,-
Excl. € 37,50 kosten per boeking o.b.v. 2 personen.

Tijdens deze busreis willen we u kennis laten maken met het wonderbaarlijke natuurschoon rond het Lago Maggiore. Het subtropische klimaat en de Zwitserse en Italiaanse bergwereld zijn in één woord fantastisch. Vanuit ons hotel gaan we interessante excursies maken in deze prachtige omgeving. Zo bezoeken we o.a. het Ortameer en Isola Bella, maar ook een rit met de Centovalli-trein is in het programma opgenomen. De wereldberoemde modestad Milaan en het pittoreske dorpje Macugnaga mogen natuurlijk niet ontbreken op deze reis. Kortom, een zeer afwisselende reis, die nog lang in uw geheugen gegrift zal blijven! Ga mee en geniet van het mooie Italië met deze 10-daagse excursiereis aan de oevers van het Lago Maggiore!

  • Bezoek Macugnaga
  • Excursie Milaan
  • Excursie Isola Bella
  • Bezoek Ortameer
  • Optionele treinrit Centovalli
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
Prijzen zijn exclusief € 37,50 kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.
  • SGR en ANVR geregistreerd Garantie op uw geboekte reis. Bolderman is aangesloten bij SGR & ANVR.
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
  • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan Aan de oevers van het Lago Maggiore

Dag 1: Nederland - Zuid-Duitsland (of Franse Elzas)

Vanaf uw opstapplaats reist u met één van onze servicelijnen naar ons centrale overstappunt, waar u wordt ontvangen met een kopje koffie of thee. Aansluitend gaan we op weg naar ons overnachtingshotel in Zuid-Duitsland (of Franse Elzas).

Dag 2: Zuid-Duitsland (of Franse Elzas) - Baveno

We rijden via een mooie route door Zwitserland naar ons hotel in Italië. Uiteraard houden we tijdens deze rit diverse stops. Na aankomst in het hotel volgt de kamerindeling en het diner.

Dag 3: Macugnaga

Na het ontbijt gaan we naar één van de mooi­ste en oudste plaatsjes in de omgeving, Macugnaga, ook wel de 'koning van de Italiaanse Alpen' genoemd. In Macugnaga is het of de tijd stil is blijven staan. Ooit leefden hier de eerste Ger­manen. U kunt hier een bezoek brengen aan het museum Casa Walser of de goudmijn. Vergeet vandaag niet uw camera mee te nemen! Vroeg in de middag zijn we weer terug in Baveno.

Dag 4: Ortameer (zie Bolderman Pluspakket)

Vandaag staat het Ortameer op het programma. Na een kort boottochtje (zie Pluspakket) komen we aan bij Orta San Giulio, ook wel de 'parel van het Ortameer' genoemd. We zien hier de Sacro Monte, de heilige berg van Orta. De 20 kapelletjes, gelegen aan een wandelpad, met levensgrote beelden en schitterende fresco's zijn gewijd aan aspecten uit het leven van de heilige Franciscus van Assisi. Na dit bezoek rijden we terug naar het hotel.

Dag 5: Treinrit Centovalli (zie Bolderman Pluspakket)

We maken vandaag een prachtige treinreis (zie Pluspakket) en u kunt daarbij genieten van de prachtige natuur in Italië en Zwitserland. Deze treinreis gaat door het Valle Vigezzo, het dal van de schilders, en het Centovalli (duizend dalen). Het smalspoor leidt over hoge viaducten, door tunnels, wijnstreken en bossen, langs watervallen en diepe kloven. Op de route ziet u o.a. de bedevaartskerk Madonna del Sangue. Aan het einde van de rit staat de touringcar weer op u te wachten en rijden we langs het Lago Maggiore terug naar ons hotel.

Dag 6: Vrije dag

Een heerlijke vrije dag. U kunt lekker luieren, een wandeling langs het meer maken, gaan zwemmen of een terrasje pakken. De keuze is aan u.

Dag 7: Isola Bella (zie Bolderman Pluspakket)

Deze dag staat in het teken van het bloemeneiland Isola Bella en het bij­be­horende kasteel van de familie Bor­romeo. Met de gasten die het Pluspakket hebben geboekt, maken we de overtocht naar dit schitterende eiland. We brengen een bezoek aan het geheel in barokstijl gebouwde kasteel en de prachtige daarbij behorende tuin. In de loop van de middag rijden we weer terug naar ons hotel.

Dag 8: Vrije dag of Milaan (zie Bolderman Pluspakket)

U kunt vandaag heerlijk relaxen. Indien u het Pluspakket heeft geboekt, gaat u mee naar de hoofdstad van Lom­bardije: Milaan. Onder leiding van een gids hebben we een uitgebreide stadsbezichtiging en zien o.a. het Castello Sforzesco, de Galleria Vittorio Emanuele, Piazza delle Scala en Piazza del Duomo. U heeft ook voldoende tijd om deze mooie stad zelf te verkennen of lekker te winkelen. Aan het eind van de middag zijn we terug in Baveno.

Dag 9: Baveno - Zuid-Duitsland (of Franse Elzas)

Na het ontbijt nemen we afscheid van het Lago Maggiore en vertrekken we uit Baveno. We rijden naar ons hotel in Zuid-Duitsland (of Franse Elzas) voor de laatste overnachting.

Dag 10: Zuid-Duitsland (of Franse Elzas) - Nederland

Alweer de laatste etappe van deze schitterende excursiereis naar het Lago Maggiore. Bij aankomst op ons centrale overstappunt in Nederland wacht u een goed verzorgd afscheidsbuffet, waarna u via één van onze servicelijnen weer huiswaarts wordt gebracht.

Landkaart: Aan de oevers van het Lago Maggiore

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

3* Hotel Beau Rivage, Baveno

Het hotel is centraal gelegen in Baveno, direct aan het Lago Maggiore. Het hotel beschikt over een receptie met ruime lounge, diverse restaurants, bar, lift en tuin met buitenzwembad. De kamers beschikken allen over een televisie en een badkamer met douche en toilet.

Italië

Reisdocumenten:
Uw paspoort of identiteitskaart dient geldig te zijn tot terugkomst in Nederland.

Valuta:
In Italië wordt betaald met de Euro.

Elektriciteit:
In Italië worden de stopcontacten van type C, F en L gebruikt. De netspanning is 230 V en de frequentie is 50 Hz. U heeft verloopstekker nodig in Italië.

Kraanwater:
Over het algemeen is het kraanwater in Italië van goede kwaliteit en kan het veilig worden gedronken. Bij twijfel, of als u het opschrift ‘Acqua non potabile' (geen drinkwater) tegenkomt, kunt u water uit flessen gebruiken, dat overal verkrijgbaar is.

Tijdzone:
UTC +1, dezelfde tijdzone als in Nederland.

Taal:
In Italië is de officiële taal Italiaans.

Prijsniveau:
De prijzen zijn vergelijkbaar met die in Nederland.

Reisverhaal Jolanda

Sinds een week terug van de reis Lago Maggiore..wat een geweldige reis..top chauffeur.. sympathieke man. Erwin (o). overnachtingshotels slecht..kleine kamers eten koud..ontbijt wel goed..Hotel Baveno geweldig..mooie kamer ..eten heerlijk... vriendelijk personeel..mooie excursies.
1 klein min puntje..prullenbakje op de slaapkamer
En het brood om te roosteren was steeds op en werd langzaam aangevuld.
Voor de rest alleen maar lof.
Wij gaan volgend jaar weer met jullie mee.

Reisverhaal L. A. van 't Wout

1e foto Luzern...was op de terugweg
2e foto Isola Bella

Reisverhaal Annelies

1: Isola bella
2: id.
3: Lago maggiore.

 

Reisverhaal Merian

Foto 1 is genomen vanuit onze hotelkamer in Baveno
Foto 2 is genomen bij een fontein di Fontana in Arona

In augustus een mooie en gezellige reis gemaakt, die goed verzorgd was gezellige groep en een leuke buschauffeur Erwin, die er een extra mooie reis van maakte.
Hopen nog vele mooie reizen te kunnen maken.

Reisverhaal Anneke

Zonsondergang aan het meer van Lago Maggiore 
In de botanische tuin  en op het eiland.

Reisverhaal Peter

Afgelopen maandag teruggekomen van de reis" Aan de oevers van de Lago Maggiore"

Reisverhaal Wil

Teruggekomen van een prachtige reis naar het Lago Maggiore. Wij hadden een geweldige chauffeur Erwino en een leuk gezelschap en ook nog prachtig weer. Wat wil je nog meer.

Reisverhaal Kitty

Heerlijk langs de oevers van het Lago Maggiore! Een heerlijke reis!!

Reisverhaal Joke

In mei prachtige reis gemaakt : 10 dagen aan de oevers van het lago maggiore.
Foto genomen op eiland isola bella..
Bedankt bolderman voor de mooie goed georganiseerde reizen.
We blijven terug komen.

Reisverhaal Rieky

Hierbij verschilldende  foto's van onze vakantie in het mooie Lago Maggiore in Italie
Het zijn verschillende foto's. van onze excursiereis.

Reisverhaal Hans

Hierbij stuur ik een paar foto’s voor deelname aan de fotowedstrijd van Bolderman.
WIj hebben een heerlijke busvakantie met Bolderman gemaakt naar  de oevers van het Lago Maggiore.

Reisverhaal Hennie

Een hele mooie vacantie gehad aan het Lago Maggiore , en een prima chauffeur Roy die ons veel vertelde en liet zien over de omgeving.

Reisverhaal Rien

Onze eerste reis met Bolderman naar het Lago Maggiore. Mooie reis met fijne excursies, aangevuld met informaties van onze chauffeur Roy : een prachtige inkijk in dit deel van Italie. In Verbania een prachtige kamer met een indrukwekkend uitzicht op het Lago Maggiore Voor ons een prettige eerste kennismaking met Bolderman reizen

Reisverhaal Roy

Dat waren weer 10 mooie dagen aan het Lago Maggiore!! Volgende maand maar weer eens dunnetjes over doen!

Reisverhaal Anja

Recentelijk heb ik een geweldige vakantie mogen beleven van Bolderman. Een 10 daagse busreis aan de oevers van het Lago Maggiore. Een schitterende omgeving, goed hotel, stralend weer, leuk gezelschap en prachtige excursies, onder begeleiding van onze kundige, leuke, betrokken chauffeur Martijn. Ik heb vele mooie foto’s mogen maken aan en van het Lago Maggiore, maar ook van de Zwitserse alpen, die we hebben gezien tijdens excursies en op de heen- en terugreis.

Reisverhaal Jos

Bijgaande foto is genomen vanuit ons hotel bij een opkomende zon. Hoewel de voorspellingen niet alle dagen zon waren, hebben we deze in Italië wel gehad. Prachtige busreis mede te danken aan onze chauffeur Martin!

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
18:47:49 | 0,39 | bolderman | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch