naar Homepagina
  1. Overstaplocatie Zeeland (Noord-Brabant)

Overstaplocatie Zeeland (Noord-Brabant)

Overstaplocatie Bolderman Excursiereizen!

Om onze gasten nog beter van dienst te zijn heeft Bolderman Excursiereizen een geheel nieuwe overdekte overstaplocatie bij restaurant Het Witte Huis in Zeeland (Noord-Brabant) gebouwd. Deze locatie is modern en zeer comfortabel voor onze reizigers.

Bekijk onderstaand de video van onze overstaplocatie.


Deze overstaplocatie is voorzien van een grote overdekte overstapterminal, zodat er te allen tijde droog overgestapt kan worden. Uiteraard is er de mogelijkheid om de auto te parkeren op een verharde parkeerplaats (tegen betaling). Logistiek is deze overstaplocatie nog beter bereikbaar.

Op het overstappunt is een gezellig restaurant, waar bij vertrek een heerlijk kopje koffie en bij terugkomst een uitgebreid afscheidsbuffet genuttigd kan worden.

(In drukke periodes maken wij op onze overstaplocatie in Zeeland gebruik van een extra parkeerlocatie: Ut Peelhuijs in Zeeland, op een paar minuten rijden van Het Witte Huis. Als u bij Ut Peelhuijs moet parkeren, hoort u dit bij aankomst bij Het Witte Huis en krijgt u informatie van onze medewerker hoe te rijden. Alleen de bestuurder van de auto brengt de auto weg; reisgeno(o)t(en) stappen met alle bagage uit bij de terminal van Het Witte Huis. Vanaf Ut Peelhuijs wordt u per pendelbusje naar Het Witte Huis gebracht. Het pendelbusje rijdt heen en weer tot alle gasten bij Het Witte Huis zijn, dus het kan zijn dat u even moet wachten. In Het Witte Huis drinkt u een kopje koffie/thee en kunt u naar het toilet voordat u aan uw reis begint.)

Zoals onze reizigers van ons gewend zijn, kunnen zij in de buurt van het overstappunt overnachten. Mocht u gebruik willen maken van een overnachting bij het overstappunt dan kunt u contact opnemen met Hotelreserveringen Het Witte Huis op telefoonnummer 06-82841368, via de website https://het-wittehuis.nl/overnachtingen of via info@het-wittehuis.nl.

Adres overstaplocatie: Het Witte Huis | Reekseweg 7 | 5411 RB Zeeland (Noord-Brabant)


 
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
12:04:43 | 0,03 | bolderman | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch