telefoon 0318 - 58 09 58
ma. - vr.: 09:00 - 17:30 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

Verzekeringen

Een goede reis- en annuleringsverzekering is misschien wel het belangrijkste onderdeel van uw vakantie. Voorafgaand aan en tijdens uw vakantie kunnen er zich gebeurtenissen voordoen die zonder een verzekering vervelende financiële gevolgen kunnen hebben.

Europeesche Verzekeringen
Om er zeker van te zijn dat u goed verzekerd op reis gaat en daarvoor zo min mogelijk betaalt, bemiddelt Bolderman.nl in verzekeringen van de Europeesche Verzekeringen. Dit is de grootste reisverzekeraar van Nederland en deze staat garant voor een perfecte reis- en of annuleringsverzekering.

Kortlopende Reisverzekering
Uw vakantie prima verzekerd van begin tot eind
wereldwijde hulp, 24 uur per dag
* snelle afhandeling van bagageschade
* geen eigen risico bij geneeskundige kosten
* twee jaar nieuwwaardevergoeding voor bagage bij Optimaal

--------------------------

Doorlopende Verzekering voor reizen (Reis en Annulering)
Gaat u vaker per jaar op vakantie of weekendjes weg? Dan heeft u met de doorlopende reisverzekering meteen al uw trips verzekerd. U kunt uw Doorlopende Verzekering voor Reizen zelf samenstellen. U mag bijvoorbeeld zelf bepalen of u alleen een reisverzekering, een annuleringsverzekering of een combinatie daarvan wilt. Daarnaast kunt u kiezen uit de varianten Basis, Comfort en Optimaal. Hiermee bepaalt u zelf hoe goed u verzekerd bent. Tot slot kunt u uw verzekering uitbreiden met diverse dekkingen, zodat deze volledig aansluit op uw reizen. En bent u het hele jaar door verzekerd. Ideaal, als u meerdere keren op reis gaat!

Europa/werelddekking 
Voor alle Europese landen en niet-Europese landen aan de Middelllandse Zee (Tunesië, Marokko en Egypte) heeft u een reisverzekering met Europadekking nodig.

Download hier de Brochure Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering
Download hier de algemene voorwaarden van de kortlopende reisverzekering
Download hier de verzekeringskaart van de kortlopende reisverzekering

Tips bij beschadiging, verlies of diefstal
Bij beschadiging, verlies of diefstal van bagage:
-laat bij vermissing/beschadiging tijdens (openbaar)vervoer een schriftelijke verklaring (P.I.R. Property Irregularity Report) opmaken door de vervoerder en in andere gevallen door de reis-/hotelleiding.
-doe bij verlies of diefstal ook altijd aangifte bij de plaatselijke politie en vraag om een schriftelijk bewijs.
-bewaar beschadigde artikelen tot na de schadeafwikkeling.

In de verzekeringsvoorwaarden worden eisen aan uw voorzichtigheid gesteld, zoals:
-vervoer geld, kostbaarheden en reisdocumenten als handbagage (doe dit ook met uw medicijnen).
-laat nooit geld, kostbaarheden en reisdocumenten onbeheerd achter, bijvoorbeeld op het strand tijdens het zwemmen in zee.
-laat in principe geen bagage in een vervoermiddel achter. Neem handzaam in koffers en tassen verpakte bagage altijd mee naar het logiesverblijf, zélfs bij een enkele overnachting.
-diefstal van geld en reisdocumenten uit een vervoermiddel is niet gedekt.

Wat te doen bij problemen op reis
U dient, o.a. voor toestemming tot het maken van extra kosten, in ieder geval direct telefonisch contact op te nemen met SOS International in Amsterdam (+31-206515777), zoals bij:
-ongeval, ernstige ziekte of ziekenhuisopname.
-noodgedwongen eerdere terugkeer naar huis.
-uitval van het privé-vervoermiddel.
Houd uw reisverzekeringspolis bij de hand en noteer vooraf plaatsnaam en telefoonnummer waarop u te bereiken bent, als u SOS International belt. Uw factuurnummer is tevens polisnummer indien de reisverzekering, bedragen en reisduur staan vermeld.

Wat te doen om eventuele schade te claimen op de annuleringsverzekering
U dient contact op te nemen met Bolderman.nl op 0318 – 58 09 58 of via de mail info@bolderman.nl. U ontvangt van Bolderman.nl een schadeformulier (of vul rechtsreeks het online schadeformulier van de verzekering in, klik hier). Vul het formulier in, zet uw handtekening eronder en stuur het naar de Europeesche Verzekeringen. Tip: Voeg originele nota’s, garantiebewijzen, verklaringen en andere bewijzen bij. Hoe vollediger u de schade omschrijft en bewijzen verstrekt, des te sneller kan een schade vaak worden afgehandeld.
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
07:36:54 | 0,07 | bolderman | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch