naar Homepagina
  1. Over Bolderman.nl

Bolderman.nl: de beste kwaliteit tegen de beste prijs!

Bolderman organiseert reizen met de beste kwaliteit tegen de beste prijs. Wij willen u laten genieten van de prachtige natuur, cultuur, steden en dorpen in Europa op een manier waarbij iedere minuut van uw reis wordt ervaren als een heerlijke en onbezorgde vakantie. Met meer dan 60 opstapplaatsen door heel Nederland biedt Bolderman iedereen het gemak om dicht bij huis op te stappen. Bolderman: al jaren uw specialist bij uitstek!

Voor uw heerlijke zorgeloze vakantie werkt Bolderman volgens onderstaande principes:

  • Enorm uitgebreid aanbod Ons productteam bedenkt ieder jaar meerdere nieuwe reizen; op deze manier wordt ons aanbod aan reizen ieder jaar groter.
  • Waar kunt u een Boldermanreis boeken? Via onze website, telefonisch, bij ons op kantoor in Veenendaal of via een reisbureau kunt u uw Boldermanreis boeken.
  • Chauffeurs/reisleiders Onze chauffeurs/reisleiders worden allemaal getraind en jaarlijks geïnstrueerd door Bolderman, zodat zij uw vakantie helemaal compleet maken.
  • Moderne en comfortabele bussen Bolderman zorgt ervoor dat de touringcars in perfecte staat de weg op gaan. Uiteraard voldoen onze touringcars allemaal aan de geldende eisen en normen.
  • Aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds Bolderman.nl is aangesloten bij deze drie genoemde organisaties; dit biedt u als klant maximale garantie in geval van calamiteiten.
  • Overdekte overstaplocatie Onze overstaplocatie is voorzien van een grote overdekte overstapterminal, zodat er te allen tijde droog overgestapt kan worden. Uiteraard is er de mogelijkheid om uw auto te parkeren op een verharde parkeerplaats (tegen betaling). Op het overstappunt is een gezellig restaurant, waar bij vertrek een heerlijk kopje koffie en bij terugkomst een uitgebreid afscheidsbuffet genuttigd kan worden.
  • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis. U kunt nu boeken en op een later moment betalen (alleen geldig voor onze busreizen).
  • Laagste prijsgarantie Bolderman garandeert u de laagste prijsgarantie, met een goede kwaliteit. Mocht u elders voordeliger uit zijn, dan betaalt Bolderman u het verschil terug. (vraag naar de voorwaarden)

Bolderman biedt nog veel meer

De afgelopen jaren is het aanbod van Bolderman behoorlijk gegroeid. Bolderman staat ook al lang niet meer voor alleen busreizen, er is nog veel meer! Zo hebben wij ook rivier- en zeecruises én vlieg-busreizen in ons programma. Door elk jaar ons aanbod uit te breiden, houden wij ook bestaande reizigers nieuwsgierig voor nieuwe interessante vakantiebestemmingen.

Mis geen korting meer: meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Onze e-mail nieuwsbrief is dé manier om op de hoogte te blijven van leuke aanbiedingen, last-minutes en nieuwe reizen. Ook ontvangt u interessante tips, ziet u als eerste onze nieuwe bestemmingen en ontvangt u reisnieuws. U kunt als lid van onze nieuwsbrief dus die ene leuke of zéér voordelige vakantie als eerste boeken! Interesse? Meld u zich onderaan deze pagina dan snel aan.

Duurzaam Toerisme

Duurzaam toerisme is niets anders dan reizen en rekening houden met milieu, mensen, natuur en cultuur, zodat ook aan volgende generaties aantrekkelijke bestemmingen kunnen worden aangeboden. De ANVR-reisbranche voelt zich hierbij betrokken en zet zich in voor Duurzaam Toeristisch Ondernemen (DTO). Zo voldoet ons bedrijf aan de ANVR-DTO verplichting, waarbij de reisonderneming onder andere een daartoe opgeleide coördinator heeft aangesteld die met goed gevolg een examen heeft afgelegd. Bolderman.nl heeft een beleidsverklaring en een programma met praktische maatregelen opgesteld, waarin staat beschreven hoe wij nu en in de toekomst met de zorg voor het milieu omgaan.

Bolderman.nl

Vendelier 61-B | 3905 PD Veenendaal | T 0318 58 09 58 | KvK: 30060880 | BTW: NL 826428782 B01 | IBAN: NL73 RABO 0315 2893 84

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
13:10:25 | 0,06 | bolderman | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch