telefoon 0318 - 58 09 58
ma. - vr.: 09:00 - 18:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving
naar Homepagina
  1. U wilt graag op reis met uw eigen groep?

U wilt graag op reis met uw eigen groep?

Stel: u heeft een groep vrienden, familie, collega's en u wilt gezamenlijk op reis. Dan bent u bij ons aan het juiste adres!Een weekendje Barcelona, Praag, Berlijn, Parijs of Londen met uw collega’s? Een exclusieve incentive voor uw zakenpartners? Wat uw wensen ook zijn, wij helpen u graag bij het verzorgen van uw besloten groepsreis of incentive! Wij hopen binnenkort ook uw groep te mogen verwelkomen op één van de vele bestemmingen.

Oriëntatie en inspiratie
Laat u verrassen en inspireren door de voorbeeldreizen op onze site. Voorbeeldreizen om u een idee te geven van onze mogelijkheden ten aanzien van vervoer, accommodatie en programmaonderdelen. Wordt de gewenste bestemming niet genoemd op onze site? Geen probleem! Laat het ons weten. We gaan geen uitdaging uit de weg! Onze site wordt telkens geactualiseerd met nieuwe bestemmingen, reizen en reis-onderdelen.

Wensenlijst
Uw wensenlijst is hèt uitgangspunt voor een vrijblijvende offerte op maat. Iedere groep is uniek! Dus iedere wensenlijst ook! Maak voor u zelf een lijst met wensen ten aanzien van vervoer, bestemming, reisduur, accommodatie, verzorging, excursies, avondprogramma’s etc. Denk hierbij aan de samenstelling van de groep en het budget wat u in gedachten heeft of wenst te besteden.

Contact
Onze medewerkers van staan klaar om voor u een onvergetelijke reis samen te stellen. U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 18.00 uur. Uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid tot een persoonlijk gesprek op ons kantoor in Veenendaal of een gewenste locatie in overleg.

Vrijblijvende offerte op maat
Onze ervaren medewerkers vertalen uw wensen in een vrijblijvende offerte op maat! Bij het lezen van onze kleurrijke offertes start het vakantieplezier! Per mail en/ of per post ontvangt u een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. De mogelijke excursies en dag-onderdelen worden uitgebreid beschreven en indien gewenst aangevuld met diverse menukeuzes en voorstellen voor avondprogramma’s. Naast uw eigen wensen zullen wij in de offerte het advies en ervaringen verwerken van onze medewerkers. Om u een zo optimaal mogelijk reisproduct aan te bieden. Advies met betrekking tot reis- en annuleringsverzekering zal hierbij niet ontbreken. 

Uw reis op maat!
De offerte is in goede orde ontvangen. Uw groep is enthousiast en wil de reis graag bevestigen bij Bolderman.nl! Dat horen we graag. U ontvangt een orderbevestiging met uitgebreid programma en tijdsplanning en alle gewenste reisonderdelen. U heeft 1 contactpersoon bij welke de gehele reis voor u gaat voorbereiden van de bevestiging, de te reserveren accommodatie, reisonderdelen, evt. verzekeringen tot de uiteindelijke reispapieren. Reist u per touringcar, dan is uw chauffeur tevens reisleider en ontvangt hij/ zij een compleet draaiboek net als uw contactpersoon. 

Met uw reisgroep goed verzekerd op reis? Dat kan!
Ons bedrijf is aangesloten bij SGRZ. De garantie van SGRZ geldt voor haar deelnemers aan opdrachtgevers verkochte reisovereenkomsten, overeenkomsten van vervoer (excl. luchtvervoer), overeenkomsten van verblijf. Dit certificaat geeft uitsluitend recht op uitkering indien ook wordt voldaan aan het gestelde in artikelen 3 en 5 van de garantieregeling. Of een reisorganisatie bij SGRZ is aangesloten, kunt u controleren via www.sgrz.nl.

Evaluatie
Na afloop van de reis horen wij graag hoe de reis is verlopen. Is alles naar wens geweest? Was uw groep tevreden? Zijn er verbeterpunten? Met een goede evaluatie kunnen wij onze service en werkwijze verbeteren en ons product optimaliseren en natuurlijk hopen wij dat een goede ervaring resulteert in een nieuwe offerte aanvraag! Natuurlijk kunt u bij ons een offerte op maat aanvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
02:57:28 | 0,28 | bolderman | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch